Onnettomuus tunnelissa – mahdotonta!

https://www.aamulehti.fi/uutiset/puolet-rantatunnelista-suljettiin-yolla-ulosajon-vuoksi-auto-osui-tunnelin-seinamiin-useita-kertoja-201226903/

Kuinka tämä on mahdollista?

Joidenkin tunneli-intoilijoiden mielestä tunnelissa ei voi tapahtua onnettomuuksia, kun kaikki ajavat samaan suuntaan…

6 vastausta artikkeliin “Onnettomuus tunnelissa – mahdotonta!”

 1. Se on siinä mahdollista kun missä hyvänsä tiellä ei tunneli ole sen turvallisempi varsinkin jos koheltaa terv tepivaari

 2. Kukaan päättäjä tai suunnittelija ei ole väittänyt etteikö tunnelissa voisi tapahtua onnettomuuksia. On absurdia ja traagista koko ajan hyökätä vastaan sellaista väitettä mitä ei ole koskaan sanottu.

  Se mitä luvattiin on että tunnelissa onnettomuuksia käy harvemmin per liikennemäärä – mikä on toteutunut – ja että pelastustoimet voidaan suorittaa tehokkaasti – mikä on myös toteutunut. Lisäksi vanhan rantaväylän alueella sattuneet jalankulkijoiden loukkaantumisiin johtaneet onnettomuudet ovat yksinkertaisesti loppuneet täysin. Ihmishenkiä on säästetty.

  Niin kauan kun tunnelissa on kulkuneuvoja, on myös onnettomuuksia.

  Onhan tuossa tunnelin suunnittelussa ollut monia virheitä ja hätiä joita tiedettiin etukäteen, liikenne ei suju, se tukkeutuu kun toinen pää ei vedä, yms. Ne ovat merkkejä huonosta suunnittelusta. Mutta turvallisuus, se ei ole yksi ongelmista.

  1. ”On absurdia ja traagista koko ajan hyökätä vastaan sellaista väitettä mitä ei ole koskaan sanottu.”
   Jos luit aloitukseni ajatuksella, et voinut ymmärtää sitä väärin.
   En väittänyt päättäjien tai suunnittelijoiden sellaista esittäneen.
   Sen sijaan parikin tunneli-intoilijaa AL:n blogissa sellaista aikanaan selvästi väitti.
   Tämän esitin aloituksessani.

 3. Juha, tuo kommentti oli osoitettu… noh, sanotaanko parille eri taholle jotka ovat tätä väitettä tarjoilemassa tänäkin päivänä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *