Tämähän ei missään nimessä ole mahdollista Suomessa, eihän…

http://www.iltalehti.fi/ulkomaat/201805112200936380_ul.shtml

”Opetuksessa muun muassa seksuaalivähemmistöön kuuluvia neuvottiin kivittämään kuoliaaksi tai tappamaan heidät heittämällä korkeiden rakennusten ikkunoista. Arkkivihollisten, juutalaisten painotettiin olevan korruptoineita, ahneita ja kavalia.

Opetuksessa myös kaikenlainen muslimien sulautuminen belgialaiseen yhteiskuntaan tai yhteistyö viranomaisten kanssa kiellettiin islamin vastaisena.”

Tällaisesta on  koitettu keskustella julkisestikin, mutta joidenkin mielestä tällainen ei missään nimessä ole Suomessa mahdollista.

Täällähän on vain rauhanomaisia ja erityisesti muita suvaitsevia muslimena…

9 vastausta artikkeliin “Tämähän ei missään nimessä ole mahdollista Suomessa, eihän…”

  1. Suomivihamieliset yrittävät kieltää keskustelun. Keskustelijoiden vainoaminen ei ole vihapuheta, vaan se on jo vihateko.

    Mutta kaikille ei ole älyä suotu tämän seikan havaitsemiseksi.

    1. Kuuklaus johtatti Homman sivuille:

      https://hommaforum.org/index.php?topic=125787.0

      ”Toivottavasti Homman aktiivitkin tulevat mukaan ja tiedottavat tapahtumasta some-kanavillaan!

      Tapahtumasta on tulossa selkeästi isompi, kuin viime aikojen PK-seudun miekkareissa on nähty. Myös Sisun ja PS:n väkeä on ilmoittanut tulevansa paikalle”

      ——————————-
      Suomivihamieliset saattavat heittäytyä väkivaltaisiksi joten kypärä voisi olla tarpeen.

    1. Ennenkin on Suomessa osoitettu mieltä. Seuraavassa on kuva mielenosoituksesta sen johdosta, että Kerenski ja Venäjän myötäilijät Suomessa olivat hajoittaneet eduskunnan valtalain takia vuonna 1917. Olisi pitänyt osoittaa mieltä valtalain puolesta aikanaan eikä jälkikäteen.

      https://www.is.fi/suomi100/art-2000005466302.html

      ”Eduskunnan hajottamisen vastainen mielenosoitus Hallituskadulla Helsingissä 28. syyskuuta 1917.”

  2. Suomi on rauhallinen maa, Turun puukottaja sen tietää, sai rauhassa puukotella…omassa maassaan olisi ammuttu hänet heti.

  3. Siis totta kai tämä on mahdollista myös Suomessa, onhan meille päästetty ns. vihasaarnaajia, joiden maahantulo on kielletty monissa Euroopan maissa.

    Sorry, eihän tätä saa sanoa.

    1. Suomi on rauhallinen maa ,,,tänne on helppo tulla riehumaan, kukaan ei laita hanttiin, jos laittaa niin asylum sanoo : rasisti ja homma on selvä, kantaväki hiljenee ja hyväksyy.

  4. Meillä nuo syyrialaiset näyttivät sitä joidenkin mainostamaa 2000 vuotta vanhempaa sivistyskulttuuria, kun naapurin vanhin poika (20-vuotias arviolta) paskansi keskelle pihaa.

    1. Tarjosiko vielä paxkaansa siskolleen tai äidilleen, ei ole oppi mennyt jos ei sitä tehnyt, ei pääse avain kaulassa helkuttiin

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *