5 avausta 27.8. samalta henkilöltä

Mikä tämä juttu on? Eikö jo ylläpito tee jotakin.

— —

Moderaattorin lisäämä osuus tästä eteenpäin:

Kaksi pikaista vastausta:
1. Kyllä, kritiikki avausten määrästä on oikea. Tästä huomautetaan ja seurataan tarkemmin. Rajoitushan ei ollut kiveen hakattu vaan suuntaa antava mutta aivan perusteltu kritiikki siitä.
2. TämäKÄÄN ei oikeuta henkilöön käyvään kritiikkiin. Poistin tästä leipätekstistä ison osan joka oli täysin tarpeetonta henkilöön käyvää herjausta. Poistan samat myös kommenteista, nyt ja vastedes.

Ihmisen uskot, maailmankatsomukset ja sen semmoiset ovat jokaisen omia valintoja. Edelleen ja vastakin.

-Kyuu

71 vastausta artikkeliin “5 avausta 27.8. samalta henkilöltä”

  1. Onko täällä joku maksimimäärä määritelty, mitä saa kirjoittaa? 😮

    1. Juu.. Ja missä on ne 5 blogi avausta 27.8.2018…täytyy myöntää että ala-asteella opetettiin meillä päin jo lukemaan ja laskemaan… Kuka edes moisia jaksaa seurata.. Joku ”Stasi”. Täytyy myöntää että sain päivän parhaat naurut tästä blogista. Kiitos siitä.

    1. Kuulehan .. Niitä on 4 sinä päivänä. Ja toisaalta jos sinulla ei ole muuta tekemistä kuin moisia laskea niin hanki joku harrastus. Toisaalta älä hanki sellaista harrastusta missä voit muita vahtia… Eikö sinun tee jo pahaa tuo ilkikurinen käyttäytyminen. Minä vaan en ymmärrä moista. Ehkä nautit siitä, en tiedä, ja oletko ystävällinen älä häiritse minua. Olen sen monia kertoja sanonut. Kiitos.

      1. Onhan se pari avausta päivässä sovittu, jos ei ole erityisesti sanottavaa enempään. Onhan tästä keskusteltu monta kertaa ennenkin. Se vaan on niin venyvä käsite, että ylläpito katsoo suljetuin silmin.

        1. Ja heti kun kirjoittaa toisesta halveksivasti tai kirjoittaa toisesta blogin, lentää automaattisesti pihalle. Koen että minua on loukattu. Minusta on tehty blogi jossa minusta käytetään asiatonta mainintaa…

          Vai minä olen pyssyuskovainen ja terrorisoin. Ja tämä kestää ylläpidon sensuurin. Eli saanko minäkin mennä tälläiselle aliarvoiselle linjalle vai koskeeko tämä etu vain eräitä joilla näyttää olevan mandaatti puhua ihan mitä sylki suuhun tuo.

  2. Sipilä junaili firmoihinsa julkista rahaa …
    Sotaveteraani vs liikemies
    Emme puolusta Ahvenanmaata
    Ei armoa!!!

    Suosittelen laskuopin alkeita. Tuossa on 4 ei 5 avausta 27.8.
    Sinänsä ihmettelen tuota räksytystä ja erityisesti jatkuvasti käyttämääsi termiä ”pyssyhullu”.
    Tuo tiettyjen henkilöiden jatkuva pyssyhulluksi haukkuminen alkaa olla paitsi sairaalloista ja myös selkeästi epäasiallista.
    Kun huutelet ylläpitoa apuun, voisi ylläpito samalla miettiä tuota käyttäytymistäsi ja sitä, onko se enää siedettävää.

    1. Kiitos juhak, juurikin näin. Aiemminkin oli puhetta blogien määrästä / päivä. Ymmärsin että 2 on suositus jotta kaikki saa asiansa esille, enemmänkin sai kirjoittaa ja ymmärsin että pääasia on että kirjoitetaan. Vai olisiko sitten hyvä kun jokainen jättäisi kirjoittamatta tai jokainen haukkuisi toisiaan täällä kuten karjalainen on esimerkillään osoittanut. Vai aletaanko kaikki oikeasti vahtimaan toisiaan, ikkuna verhot vaan lepattaa ja sokeripala hampaan välissä kostuu kuumasta Saludo kahvista…

    2. Tässä avauksessa esiintyy sana ”pyssyuskovainen”. Mistään ”pyssyhulluista” tai ylipäätään hulluista ei ole mainintaa. Uskovainen ja hullu eivät ole lainkaan sama asia. ”Hullu” voi tilanteesta riippuen olla käsitettävissä solvaukseksi – ”uskovainen” ei koskaan.

        1. Olisi kiva tietää mikä on muuten ”pyssyuskovainen”, nauroin ihan oikeasti tuota nimitystä ja yritin mielessäni kuvailla miltä sellainen näyttää, kaikkea sitä.

          1. Muun muassa se voi olla priorisoiva turvallisuuspoliittinen linjaus jossakin valtiossa.

        2. ”Uskovainen” on vakaumus. Ei vakaumusta voi solvata. Vastustaa sitä voi ja usein on syytäkin.

          1. Uskovainen ja ”uskovainen” ovat kaksi eri asiaa.
            Tosin myös uskovaisuudella voi solvata, vaikket näytä sitä ymmärtävän.

            1. Tarvittaisiin nähtävästi solvaamisen käsitteen tarkastelua ja määrittelyä. Pitää mennä todellisuudelle vieraaseen kestämättömän herkkähipiäiseen äärilaitaan jos uskovaisuus – tai myös uskovaisuuden puute – katsottaisiin solvaukseksi (mitä sellainen sitten onkaan).

            2. Avauksen tekstissä oli sana pyssyuskovainen ilman sitaatteja. Tätä avausta kommentoidessani olen käyttänyt sanassa sitaatteja koska siten siteeraan alkuperäistekstiä s.o. avausta.

  3. Kävin tuota leipätekstiä muokkaamassa, voitte lukea sen yläosasta itse asian.

    Avausten määrästä on suuntaa antava ohje ja kieltämättä sen rajoja on kolkuteltu, mutta se ei anna oikeutta herjaan.

    En ehdi syvemmin käymään asiaan nyt työmatkalta käsin. Terveisiä Varsinais-Suomesta.

    1. Kyuu, homma ok. Ongelmahan ei ole vähentää blogi tarinoiden määrää, päinvastoin se on jopa mukavampaa kun kirjoittaa vähemmän mutta laadukkaammin.

      Hienoa on ylläpidon kanta siihen että toisesta ei herjaavia juttuja tehdä.

      Juuri tätä minä tässä keskustelussa hain, torjuntavoitto saavutettu, kiitos siitä jokaiselle kirjoittajalle myös karjalaiselle. Muistetaan kaikki nyt tämä selkeä linja pitää ja haukkuminen ja solvaaminen loppuu nyt. Kiitos siitä.

  4. Tässä kun koko touhu on sen verran huvittanut jotta laskeskelin tuossa kuten näyttää täällä ”Stasi” tapana olevan jotta muillakin on näitä blogin kirjoitus määriä yli mennyt sen 4 kpl jne verran mutta eipä ole kukaan puuttunut moiseen aiemmin, miksi karjalaien ei ole näihin aiemmin puuttunut, jokainen voi itse päätellä…minähän en tiedä asiasta mitään.

    Minusta on ihan sama mistä kukin kirjoittaa, kunhan ette toisianne mollaa. On vain hyvä että on asiaa laidasta laitaan ja vähän asian ylikin. Välillä on tosi makeita ja hyviä juttuja kirjoittajilla, niitä mielellään lukee, sekä hyviä linkkejä.

    1. Voi hellan lettas, karjalainen, maailma on sellainen paikka, onko minun vika että meillä on itänaapuri mikä pistää kansalaisiaan Siperiaan leireille, onko minun vika että Syyriassa on sota, onko minun vika että Eurooppaan saapuu laittomia maahanmuuttajia ja rikollisia, tälläistä on nyt, ei se ole minun keksintö.

      Ja saahan siitä jotain mieltä näistä asioista itse olla, älä lue minun blogeja, ohita ne jos ahdistaa. Sovitaanko näin, hyvillä mielin.

  5. Mun miälestä tota naapuria saa vaikka…..
    Haukkua, kehua, moittia, rakastaa tai olla rakastamatta.
    Valinta vapaa.

    1. Teho Paketti, juurikin näin, mitä väliä, ja keneltä se on pois jos on jotain mieltä jostain.

  6. Tuon virren säkeistöt osataan jo ulkoa.Joidenkin elämän sisältö rakentuu vain vihaan. Sotilaskoulutus tukee tappamisen mallia, ei rauhan rakentamisen mallia paitsi siellä korkeimmassa sivistyneemmässä johdossa.Itse olen res.upseeri.

    1. Edelleen, keneltä se on pois jos on jotain mieltä jostain, älä hyvä mies seuraa sellaista blogia.

      Tämä sama virsi on kerrottu ennenkin täällä, minua ei edelleenkään kiinnosta ruotsinkielisen tv kanavan ohjelmat, joten en sille kanavalle käännä ja hauku sitten sitä.

      Mikä tässä on niin vaikeaa, jos oikein ahistaa ota yhteyttä ammattiauttajaan, minä en voi sellaisissa asioissa ketään auttaa.

    2. Mitenkäs karjalainen vastaa tähän : ”muillakin on näitä blogin kirjoitus määriä yli mennyt sen 4 kpl ”

      Miksi et ole näihin puuttunut, haluaisin tyhjentävän vastauksen. Jos on miestä vastaamaan…

  7. Käsitettä pyssyuskovaisuus tai pyssyuskoisuus käytti kirjailija Pentti Haanpää joissakin 1920-1930-lukujen novelleissaan esittäessään kritiikkiä militarismia ja yhteiskunnan militarisointia vastaan. Aikakauden henkinen ilmapiiri sensuroi ja esti näiden novellien julkaisemisen. Ne voitiin julkaista vasta 1940-1950-luvuilla.

    1. Kyllä on hauska mies tämä karjalainen

      Kyllä kannattaa karjalaisen olla lukematta minun blogeja kun olen niin ”vihainen” ja ”yksipuolinen” , eikös näin ole parempi ja maailma pelastuu.

      🙂

      Sain taas makeat naurut tuostakin päätelmästä, meinasi mennä yskänmelli väärään kurkkuun

      Ihan näin meidän kesken, säälin tavallaan sinua, mutta edelleen minä en voi sinua auttaa, on olemassa ammattiauttaja jotka voi.

  8. Kerro lisää tarinoita karjalainen, tämä menee jo farssin puolelle, pistä lisää, naurattaa oikein makoisasti.

    1. Niimpä, mukavampaa se on aiheesta ja maailman mänöstä kirjoittaa eikä toisesta, varsinkaan kun eräs kirjoittelee toisista blogisteista, mutta olempa saanut päivällä makoisat naurut Niilo täällä karjalaisen tarinoita lukiessa.

    1. Ei pysty, ei kertakaikkiaan pysty, yritän meidän kissanpentua leikittää mutta naurattaa niin makoisasti, kiitos siitä karjalainen

    1. Nauramisesta saisi hyvän blogin , stressi blogit syö energiaa, kyllä tämän blogin aihe ja kaikki ihmeelliset asiat joita ”Doctor Phil ” tietävinään esitti niin ei voi kuin ihmetellä sitä puuttuvan älyn määrää, mutta se siitä, mennyt on mennyttä, avataan uusi sivu

  9. Omalla tavallaan ja paljon yllättäenkin, tämä media onkin vapaampi kuin monen muun median vastaava, ihme ja kumma.
    Esim. edesmenneen AL-blogien tapauksessa Karjalaisen painostus ja tietyn kirjoittajan jahtaaminen olisi hyvinkin mennyt lävitse.
    Täällä näyttääkin tulevan ryhdikäs toimintaohje tulevaa ajatellen, kiitoksia.

    1. Ehkäpä tämä karjalainen pyrki toiminaan juuri näin, nauttii kai sitten jos saa jonkun bannattua pihalle.

      Minä taas hain tässä sitä että saadaan keskusteluun mukaan juuri tämä pykälä :

      ”ei oikeuta henkilöön käyvään kritiikkiin. Poistin tästä leipätekstistä ison osan joka oli täysin tarpeetonta henkilöön käyvää herjausta. Poistan samat myös kommenteista, nyt ja vastedes.

      Ihmisen uskot, maailmankatsomukset ja sen semmoiset ovat jokaisen omia valintoja. Edelleen ja vastakin. ” Näin sanoi Kyuu

      Eli, ei herjata enää kuten eräät on halunneet jostain syystä tehdä.

      Kaikkein huvittavinta minusta tässä oli edelleen se että aiemminkin on useasti blogien määrät / blogisti ylittyneet mutta kukaan ei aiemmin ole moiseen edes puuttunut, sekä perustelut miksi nyt karjalainen puuttui ontuivat täysin.

      Mutta se siitä, kohti uusia taisteluita.

  10. Ehkä tässä olisi opittavaa itsekullakin :

    https://www.tiede.fi/artikkeli/jutut/artikkelit/erilainen_kasvaa_vahvaksi

    ”Suhtautumista erilaisiin vaikeuttaa se, että ihminen on pohjimmiltaan kaniaivoinen laumaeläin. Kaniaivot haluavat nopeas­ti tunnistaa laumaan kuulumattomat, sillä nämä voivat olla vaaraksi. Ilmeisesti tästä syystä hermostomme on oppinut säpsähtämään aina, kun se kohtaa keskiverrosta poikkeavan ihmisen. Onneksi meillä on kaniaivojen lisäksi myös älyaivot.

    Jokaisen kannattaa tutustua erilaisiin ihmisiin ja näkökulmiin, koska se kehittää omaa ajattelua ja avartaa maailmaa. Tietysti omien voimien mukaan. Erilaisuuden käsittely on eräänlaista kuntoharjoittelua, jossa kannattaa edetä hitaasti.”

    Lukekaapa juttu rauhassa, hyvillä mielin..

  11. Uteliaisuus on elämän suola. Vai oletko nähnyt koskaan ikävystynyttä juorujenjuttelijaa? – Tuntematon

    Jos kaikki olisimme kaikesta samaa mieltä, tämä maailma olisi tylsä paikka. – Tuntematon

    Maailmassa on kaksi asiaa, joita en ymmärrä. Toinen on naisen luonne, ja toinen on texailaisten leuhkuus. – Tuntematon

    1. Hyviä vertauksia Lasse

      Tässä vanhaa intiaanien viisautta ja tämä pätee tänäkin päivänä :

      ”Älä tuomitse naapuriasi, ennen kuin olet kävellyt hänen mokkasiineissaan pitkään.” –Cheynne

  12. Piti olla texasilaisten leuhkuus. Kele tätä uuden koneen kirjoitusjärjestelmää, entinen oli parempi.

    1. Mikä kone Lasse, itsellä on kannettava AMD A8 suorittimen kanssa , paljon käyttis muistia ja hyvä näytönohjain, tietenkin kasa on noita eri tablet laitteita vielä mutta tämä on ns kone. Onko sulla jäänyt joku neuvova kirjoitus juttu päälle, ne on viddumaisia

  13. Olen tämä aiemminkin todennut ja edelleen luotan siihen, että Kyuu ilmottaa jos tila loppuu.

    Mitä sitten jos tekee useamman avauksen päivässä?
    Mitä sitten jos kirjoittaa ”sodasta”?

    Itseäni ei ainakaan kukaan pakota lukemaan tahi kommentoimaan mitään sellaista, joka ei kiinnosta.

    1. Mika, niin samaa olen minä miettinyt, kenenkä elämästä se on poissa jos joku kirjoittaa jostain mistä haluaa. Jos joku kirjoittaa joka päivä vaikka säästä mikä ei minua juuri lämmitä niin hirveesti en komppaile sinne, mutta empä haukukaan.

      Eikä tälläinen blokkaaja saa lempinimeä ”säämies” ja alkaisin oikein vainoomaan milloin tulee taas uusi sää blogi.

      Minusta tälläiset henkilöt on oikeasti vaarallisia, mitä muuta ne vahtii ja mitä ne pystyy tekemään…

      ”Itseäni ei ainakaan kukaan pakota lukemaan tahi kommentoimaan mitään sellaista, joka ei kiinnosta.”

      Edellä mainittu asenne on juuri niinkuin se on, se on oikein.

      Päätän tästä tähän, hyvää yötä, itselläni on kovat kipulääkkeet ison leikkauksen jälkeen, uni ei meinaa tulla ja olen joutunut olemaan kotona, ehkä se on vaikuttanut siihen jotta olen paljon tännekin kirjoitellut.

      ” Hyvää ötyä” https://www.youtube.com/watch?v=FlD3MmpEfpw

  14. Ottamatta muuten kantaa niin mielelläni myös näkisin, että avauksia ei tulisi aivan mahdottomasti. Tästä tulee muuten jonkinlainen ”chatti” jossa on tolkuton määrä avauksia joissa kussakin pari kommenttia ja toinen niistäkin blogin avaajalta. Ennemmin kannattaisi avata uusia blogeja vähän harkitummin ja ottaa kantaa muiden blogeissa. Niin saataisiin ehkä aikaan laadukkaampaa keskustelua, samasta aiheesta voi keskustella pidempäänkin.

    1. Moix, tehkää kunnolla blogeja, mielellään minäkin komppaan sinne, saa olla muutakin kuin sää, ruoka tai illan ohjelma tarjonta, ne kun löytyy joka tv:stä jne.

      Sekä minä toivon reilua keskustelua, ei kenenkään haukkumista, oli sitten oikeassa tai väärässä. Kun sattuu olemaan niin etten minä ole sinä ja sinä minä tai muutoin ollaan kuin P-Korean keskustelu chaitilla.

    2. Laadukkaampien keskustelujen aikaansaaminen ottamalla enemmän kantaa muiden blogeissa edellyttäisi että ao. bloginavaaja ei prinsessaherkkyydellä suojaisi bloginsa neitseellistä koskemattomuutta ja automaattisesti poistaisi kommentteja pelkästään kommentoijan pärstäkertoimen perusteella.

      Jotta Marko ei taas tuntisi oloaan solvatuksi on sanottava että hän ei tällaiseen syyllisty.

    3. Yritin toimia Norpan hyvän ehdotuksen mukaisesti . Juhani Putkisen omassa blogissaan esittämään tähän kommenttiin:

      ”En malta olla lisäämättä, että sitten kun Suomi oli saavuttanut suurenmoiset torjuntavoitot vuonna 1944 ja oltiin taas uudelleen asemasodassa ryssälän kanssa, niin Suomi olisi hyvin kyennyt valloittamaan jälleen Viipurin itselleen. Siitä oli jo pätevät suunnitelmat olemassa ja tarvittavat resurssitkin olisivat olleet taatusti. Poliittinen johto kuitenkin heitti pyyhkeen kehään.

      Minun mielestäni kun kerran oltiin sodassa, niin olisi sitten pitänyt sotia, eikä nynnyillä.”

      laitoin seruraavan kommentin:

      ”Saksa hävisi ensimmäisessä maailmansodassa. Sen taloudelliset ja inhimilliset resurssit ehtyivät loppuun ympärysvaltojen voimavarojen ylivoiman edessä. Tämän se konkreettisesti joutui myöntämään Versaillesin rauhansopimuksessa.

      Rauhansopimus esitettiin pian Saksassa diktaattina ja allekirjoittajat rikollisina jotka olivat ”puukottaneet Saksaa selkään”. Tämän fraasin isänä voidaan pitää sotamarsalkka Paul von Hindenburgia, joka vannoi luhistuneen keisarikunnan raunioille syntyneen tasavallan Reichstagin komitean kuulustelussa marraskuussa 1919 ettei Saksa ollut koskaan hävinnyt sotilaallisesti vaan tietyt pasifistiset ja sosialistiset elementit (juutalaiset ja marxistit) olivat puukottaneet sitä selkään.

      Tästä syntyi elinvoimainen myytti maailmansotien välisessä Saksassa joka toisen maailmansodan jälkeiseen Suomeenkin sovellettuna putkahtelee silloin tällöin siellä täällä esiin vielä vuonna 2018:kin. ”Sotilaallinen voima olisi kestänyt mutta siviilit ja poliitikot puukottivat sitä selkään”.”

      Juhani Putkinen poisti tämän kommenttini välittömästi. Olisi mukava jos mahdollinen lukija mielessään arvioisi oliko kommenttini, jonka Putkinen poisti, asiallinen vai asiaton. Mukavaa olisi jos moderaattorikin sattuisi tämän lukemaan. Korostan että en ehdota tällä kirjoituksellani mitään bannauksia kenellekään – toivon vain rehellistä arviointia asialinjalla.

  15. Mikalle vastaus: Jos joku alkaa näitä avauksia oikein ns. tehtailemaan niin sitten otetaan ja pistetään viestiä että otapa jalka pois kaasulta. Ei tosiaan ole kiviaita siinä rajana vaan vähän semmoinen tapauskohtainen harkinta. Tässä kohtaa kieltämättä tosiaan heiluteltiin sääntöjen rajoja ja asia on keskusteltu.

  16. Minä olen Putkisen bannauslistalla, kun kritisoin hänen historiankirjoituksiaan ei-neutraaleksi vain voittajan näkökulmasta.

    Samaa kaveruutta hänelle osoittaa tämä nimimerkki Marko, kirjoitinpa mitä tahansa ilman arvostelua.

    Mistä tämä kertoo ?

  17. … eli mistä se kertoo ?

    Itse arvioin, että se kertoo siitä, että olen Putkisen jutuista perustellusti muiden historiankirjoittajien kautta eri mieltä. Putkisen jutut valittuine siteerauksineen ovat kovin yksioikoisia vrt. oikeat neutraalit historiankirjoittajat.

    Tämä varkautelainen ”sotakaveri” Marko, säestää Putkista perustelematta ja edes aivan asiallisten kommenttien poistoa, joka oikeus hänellä tietenkin on.

    Kyuun kovin neutraalin asenteen ymmärrän pitää blogisto laajasti kiinnostavana kaikkine poleemisine kirjoituksineen.

    Seppo Roth olisi aikaa sitten hermostunut tällaisesta, koska blogialusta on virallinen julkaisu Aamulehti.

    No, antaa kaikkien piikkiruusujenkin kukkia.

    1. Kyllä sinä karjalainen olet oman mielikuvituksesi vanki. Se on vaikeaa kun ei osaa luovuttaa vaikka järki niin sanoisi.

      Ihan meidän kaikkien puolesta. Hanki itsellesi apua. Tuo mitä sinä jankkaat ei kuullosta ihan oikeasti terveeltä.

      Paranemisiin.

  18. Lukekaapa Juhani Putkisen uusi blogi ”Suomen puolustusvoimain tila jatkosodan päättyessä”. Siinä on kommentteja vain Putkiselta itseltään sekä Markolta. Tämän luettuaan on pakko kysyä ihan tosimielellä Juhani Karjalaisen sanoin: Mistä tämä kertoo? Kysyttäessä on tehtävä sellainen olettamus että Putkinen ei ole tietämätön eikä ymmärtämätön noista tapahtumista. Hän on varmasti myös täysissä sielun voimissa. Siis miksi?

    P.S. Tämän Putkisen blogiavauksen kimmokkeena on ilmiselvästi ollut tuo ylempänä mainittu minun kommenttini, jonka Putkinen poisti. Minä olen se siinä mainittu ”suomettunut kommunistipropaganda”. Minä en tosin maininnut mitään Suomen armeijan tilasta jatkosodan päättyessä, vaikka Putkinen välillisesti niin vihjaa.

    P.S. II Oli pakko laittaa tämä kommentintapainen tähän blogiin kun olen kuitenkin ollut tässä asiassa Putkisen kynän kirvoittajana. Omasta blogistaan Putkinen olisi tämän poistanut alle aikayksikön.

    1. Ei näille oman sanansa saattajille kannata antaa periksi. Varsinkin, kun on kysymys selvästä propagandasta.Pitää vain kysyä kenen hyväksi he toimivat ?

  19. Ja, kun tällä nimimerkki Markolla ei ole asiaa, ei asiallista vastausta löydy kielivarastosta.Opiskelemaan, ei se ole myöhäistä aina vaikka apukoulusta -siellä on avustajia.

    1. Samaan tuttuun tyyliin karjalainen jatkaa herjaamistaan, empä lähde moiseen. Huilaa hyvä mies välillä että jaksat.

    1. En voi sanoa sinulle muuta kuin jotta hanki apua. Eihän tälläinen jankkaaminen mihinkään johda ja oletko ystävällinen ja lopetat minun vahtimisen, vahdi jotain muuta tai lähde vaikka lenkille, en tiedä mikä sinua auttaisi.

      Heippa vaan. Hyvillä mielin…

  20. ”Seppo Roth olisi aikaa sitten hermostunut tällaisesta, koska blogialusta on virallinen julkaisu Aamulehti.”

    Karjalainen se vieläkin haikailee sepporothien perään ja vieläpä perusteettomasti. Ilmeisesti jonkinlainen illuusio muka vaikutusvallasta Tampereen valtamedian suuntaan, mahtaako tuollaista olla kuin päiväunissa?

    Mikäli oikein muistan, esim Marko kyllä sai kirjoitella siellä vapaasti ja niin monet muutkin. Esimerkiksi Juhani Putkinen.

    Lapsellinen ja tunkkainen vääntö, kuten edelläkin on tehty, on paras tapa rapauttaa tämäkin blogialusta. Ehkä se on tarkoituskin, jos et voi sitä hallita, yritä tuhota se.

  21. Minä olen kyllä sitä mieltä, että kenelläkään ei pitäisi olla oikeutta bännätä ketään blogistaan. Jos jonkuin mielipide ei miellytä niin siihen voi kyllä vastata. Mutta loukkaavan kommentin tai blogin voisi poistaa ylläpito pyynnöstä ja samalla antaa sen kirjoittajalle määräaikaisen bännin. Samoin jos joku alkaisi täyttää jonkun blogia jollain turhalla huutelulla tai kirjoittamalla sinne kilometrin pituisia kirjoituksia toinen toisensa perään niin ilmoitus ylläpidolle blogin ”siivoamiseksi” ja ainakin varoitus pilaajalle, jatkossa bänniä.

    1. Norppa älä nyt viitsi, ei kenelläkään ole aikaa, rahaa tai elämää tuollaiseen. Kai sen itsekin käsität? Tämä toimii vapaaehtoisvoimin.

      Otapa sinä koppi omista ideoistasi ja ala valvovaksi ja siivoavaksi ylläpidoksi, katsotaan miten pitkään kestät…

      1. No se ei ollut vaatimus vaan ajatus siitä, millainen olisi hyvä blogisivusto keskustelun kannalta. Mutta ei siihen mitään valvovaa ylläpitäjää kuuluisi vaan jokainen ilmoittaisi ylläpidolle häiriköistä omassa blogissaan. Ei mikään ”isoveli” olisikaan hyvä.

        1. ”Mutta ei siihen mitään valvovaa ylläpitäjää kuuluisi vaan jokainen ilmoittaisi ylläpidolle häiriköistä omassa blogissaan.”

          Mitähän nyt taas selittelet, mille ”ylläpidolle”? Ilmeisesti taivaalliselle…

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *