Äijät tarvitsevat oman pommisuojan kaikenmaailman meetoolta !

On noussut taas kauhea älämölö, kun Pörssiklubi, Suomalainen Seura, kohta Leijonat ja rapparit joutuvat lähtemään omista ”pommisuojistaan” naisten pommitantereille ilman suojaa.

Kun on hiukan kokemusta muutamasta noista esim. Helsingin Leijonien Mannerheim-klubista, Suomalaisuuden Seurasta, Rappareista, Odd Fellows ( ml. naiset) ja Martoista, toriparlamenteista ja erilaisista kuppikunnista, on pakko myöntää, että rentoutumisin olo tuli aina siellä, missä akat eivät olleet kälättämässä meidän äijiemme päälle.

Kyllä miehet tarvitsevat omat ”kuppikuntansa”, jossa vapaasti voidaan tuulettaa äijien mielipiteitä ilman akkalaumaa olivatpa ne kuppikunnat mitä nimeltään tahansa. Tampereen Koivistonkylän Prismassa, Kauppahallin kahvila Aniittassa on sitä arkipäivän toriparlamenttia menneillään aina äijäseurassa.

Olen ollut noissa  ja Martoissakin mukana pitsin nyplääjien kanssa, Rappareissa en, enkä Pörssiklubissa, mutta muista on hyvä kokemus.

Kyllä äijiä pitää suojella kaikelta meetoolta, että on edes joku, jossa voi olla vapaasti äijänä.

Olen itse kuitenkin osallistuva kotona kaikkeen mahdolliseen. Ruoan laitto on minun hommani päivittäin ja puolet siivouksesta ja kaikki tekninen puoli ja autolla ajaminen jne.. Vaimo osallistuu kaikkeen, mutta on erinomainen johtaja, että hommat menevät oikeassa järjestyksessä, mutta hän onkin paimentanut isoja pääjohtajia omansa lisäksi.

Äijille kunnia kaikissa parlamenteissa- liittykää kaikkiin äijäseuroihin- tulee järjestys asioihin meetoon sijasta.

 

30 vastausta artikkeliin “Äijät tarvitsevat oman pommisuojan kaikenmaailman meetoolta !”

  1. Mulle riittää ”pommisuojaksi” kun lähden äijäporukalla mökille kalastamaan, saunomaan ja pelaamaan korttia.

    1. Tuskin – huijareiden klubiin kylläkin.
      Samoin kelvannee femakkoihin ja satunnaisiin ”virheiden” klubeihin…

  2. Minusta se on ihan tervettä kehitystä, silti voivat eri ”kuppikunnat” valita jäsenensä.

    Ei nyt tehdä siitä Toivolasti kauhean suurta numeroa.

  3. Mies laskuttaa moneen kertaan ja hänestä ei saisi tehrä numeroo ??
    Virheet hoitaa asiaa ala-arvoisesti kansaa väheksyen ??

  4. Tämä meetoo meni överiksi jossa, jopa lehdet, kuten Aamulehti meni vipuun ex- päätoimittajan ohjeella kutsumalla Eduskunnan puhemiestä ( instituutio) puheenjohtajaksi ym..

  5. Tullaan huomaamaan kun yksi kaunis päivä homot, lesbot, hybridit, femakot yrittää sitten pyörittää tätä yhteiskuntaa. Ei tuu mitään. Ei mitään noita vastaan., mutta joku tolkku silti.

  6. Kyllä tasa-arvo hyvä asia on, mutta kyllä äijät tarvitsee omia klupejaan. Ämmät pysykööt omissa klupeissaan. Jumala loi naisen ja miehen ja heidän välilleen pienen eron. Eläköön se pieni ero. Tasa-arvo on edistynyt naisten ja mieten välillä paljon täällä Pohjan perukoilla, mutta tasa-arvo ei ole toteutunut esim. vanhusten kohdalla. Vanhuksia pidetään yteiskunnassa ikään kuin vanhuus olisi sairaus. Törkeimmin olen kuullut lausuttavan vanhuksista, kun kotikaupunkini sosiaalitoimen apulaiskaupunginjohtaja sanoi TV-haastattelussa, että ”vanhukset ovat rasitus kaupungille”. Siinä lauseessa kiteytyy suomalainen asennevamma kauheimmillaan.

  7. Onhan se hieman koomista kun Vihreitä naisia johtava Emma Kari on huolissaan miesten klubeista, vai pääseekö Vihreisiin naisiin miehiä?

    Kysyin asiaa muutoin suoraan sekä Emma Karilta, että Vihreiltä naisilta, arvatkaa tuliko vastausta?

  8. Harvinaisen seksistinen ja loukkaava avaus. Kuten on ennenkin todettu, moni ns. nainen on äijempi kuin moni ns. mies. Samaan aikaan moni ns. mies on naisempi kuin moni ns. nainen.

    Ei ne munat tai pimperot asiaa ratkaise, vaan se millainen ihminen todella on.

    1. Femakkoasenne auttaa #metoo-sokeuden edistämisessä.
      Kyse on täysin yksinkertaisesta asiasta, missä toinen sallitaan ja toista ei.
      Naisilla saa olla seuroja, kerhoja, liittoja ja saari vain naisille ja miesten pitää hyväksyä se. Sinänsä en näe tuossa ongelmaa, vaan pitäkööt naiset nuo vapaasti.
      Kuitenkin sama naissakki ja joukko miespeesaajia pitää helkutinmoista älämölöä siitä, että miehillä on kerhoja ja klubeja vain miehille.
      Miksi se on sallittua naisille, mutta ei miehille?
      Perustelepa Tapio_KK se oikein tasa-arvon määrittävillä perusteilla ilman femakkomantroja.

      1. Mitä helvettiä, miksi minun pitäisi sinulle perustella yhtään mitään, kai sinä aikuinen ihminen olet sentään lukutaitoinen.

        Toin vain esiin sen tosiasian että munat ja pillut ei ole se juttu.

        Mikä on Mies ja mikä on Nainen, kerro sinä se meille kaikille.

        1. ”Harvinaisen seksistinen ja loukkaava avaus. ”
          Perustele tämä.
          Kyse ei todellakaan ollut munista ja pilluista, vaan tästä, kun et itse tajunnut.

  9. Väinöltä hyvä kirjoitus.
    Tasa-arvo on joidenkin mukaan sitä, että sukupuolikiintiöt ovat jeesjuttu (silloin kun valitaan miehiä ja naisia komiteoihin ja muihin toimintoihin, joissa etupäässä istutaan takapuolen päällä), mies tekee kaikki kielteiset ja hankalat asiat (palomiehet, metsurit, rakennusmiehet, rekkakuskit jne.) ja kuuntelee vaieten kuinka valkoista ja nykyään myös mustaa heteromiestä haukutaan ja mustamaalataan mennen tullen. Listaa voisi jatkaa.
    – Todellinen tasa-arvo on sitä että ymmärtää ja tunnustaa tosiasiat: Sukupuolinen konstruktio on hölynpölyä, on vain kaksi sukupuolta, mies ja nainen. – Vaikka luolamiesajat ovat kaukaista historiaa, ihminen toimii tiedostamattaan tai puolitietoisesti samojen periaatteiden mukaan. Mies on metsästäjä ja soturi ja luonteeltaan heikompien suojelija. Nainen on pesänrakentaja, synnyttäjä ja kotilieden vartija. He eivät ole toistensa vihollisia vaan kumppaneita, jin ja jang, jotka tasapainottavat toisiaan. Suuressa mittakaavassa nainen symboloi kaaosta, mies järjestystä. Nykyään kun ihminen on kuulemma kehittynyt eikä nainen ole enää nyrkin ja hellan välissä ja miehistä yritetään tehdä femakkojen johtotähden alla naismaisia, kaaoksen ja järjen tasapaino on järkkynyt. Ehkä tämä on saavuttanut kulminaatiopisteensä, ehkä ei.
    – Viisas nainen ymmärtää, että mies tarvitsee silloin tällöin äijäillä ja viettää aikaa toisten miesten kanssa, kahden kalassa tai porukassa, jossa yksikään akka ei ole heiluttamassa tasapainoa.
    Tyhmä nainen ei tätä ymmärrä eikä ole ymmärtänyt koskaan.

    Viisas vaimo on miehensä kruunu, mutta kunnoton vaimo on miehelle kuin mätä luissa. – Sananlaskut

  10. ”Sukupuolinen konstruktio on hölynpölyä, on vain kaksi sukupuolta, mies ja nainen. ”
    Aika paskamainen tilanne sinulle Kallo, kun lopulta joudut käsittämään että sukupuolikäsitys ei ole mustavalkoinen.

    1. Se, että osa ihmisistä psykologisesti väittää olevansa muuta, ei kumoa biologista tosiasiaa etkä siihen kykene sinäkään.
      Onhan maailmassa ihmisiä, jotka uskovat olevansa jokin eläin ja jopa leikkauksilla muuttavat itseään sellaisen näköisiksi…

  11. Tuomisen kanssa samoilla linjoilla – saahan sitä seura muuttua jos jäsenet sitä haluavat. Keskustelin varsin taannoin erään naisen kanssa ydinvoimaloiden turvallisuudesta ja hänen tiedot siitä teknologista riittäisivät puhumaan leijonaosan miehistä kuin naisistakin pöydän alle.

    Vaan voihan sitä lähteä millä vaan kaveriporukalla pitämään kivaa, eikä seuraan tarvitse ottaa mukaan ketään mitä ei halua. Voi olla äijäporukka, naisporukka, tai sitten voi olla tosiaan vähän muutakin kuin tätä mies/nais jakoa. Kyllä, heitä on olemassa. Kyllä, tunnen heitä useita. Ei, he eivät järjestäen äänestä punavihreitä, ole vegaaneja tai vaadi heteroseksuaalisuuden kieltoa.

    Ihmettelen miten suuri ongelma se on että joku ei mahdu vanhaan lokeroon. Olette saattaneet asioida heidän kanssa, lähipiirissä heitä voi olla, mutta he muuttuisivat siis ongelmaksi jos heidän sukupuoli-identiteettinsä selviäisi joksikin mitä et ole koulussa oppinut? On meillä ongelmia…

  12. Minä arvosta naisia yli kaiken. Monet pesevät miehet jopa tekniikassa, johtamisessa, parempina ennakoijina ( herkkä vaisto ) jne.. Ajavat busseja tai hitsaavat telakoilla tasa-arvoisesti. Erinomaista.

    Tämä avaukseni koski yli äyräiden mennyttä meetoota, jossa äijille ollaan panemassa hameita päälle.

    Hieman huumoria, mutta totta Unileverissä 70-80 luvuilla, jossa pääjohtaja Orvo Lehmuksen sihteeri vahti, että naisilla on oltava hameet työpaikalla ei miehillä.

    Puolustan lujasti näitä äijäklubeja mitä sitten ovatkin. Muualla yhteiskunnassa olemmekin sitten tasa-arvoisia.

  13. Yksi asia on jota en aivan ole vielä sisäistänyt.

    Numerot osoittavat että naiset ja miehet kokevat jotakuinkin yhtä paljon lähisuhdeväkivaltaa. Kuitenkin auttavista palveluista 90% on naisille ja niissä on yhäkin ruuhkaa, miehille on vähemmän palveluita ja ruuhkan taso samaa luokkaa.

    Onko se miehissä joku asetus että ei haeta apua vaikka tarvitsee?

    1. Lienee tosiasiassa historiallinen kasvatus ja sen seurauksena häpeä, että saa köniinsä naiselta.
      Tämän takia ei haeta apua eikä ilmoiteta poliisillekaan.
      Tähän asiaan eivät meidän femakkomme ja sosiaalimuijamme halua koskea pitkällä tikullakaan, koska se kumoaisi heidän ”totuutensa” suomalaisen miehen ja vain miehen väkivaltaisuudesta.

  14. Lapsillemme ei saisi opettaa, että maapallo on littetä.

    ”Me emme opeta lapsillemme, että maapallo on litteä. Meidän ei pitäisi opettaa heille myöskään tosiasioihin perustumatonta idelogisesti värittynyttä teoriaa miesten ja naisten luonteesta – tai hierarkioiden luonteesta. – –
    – Yhteiskunnan muuttajien toiveena on kuitenkin jälkimmäinen halu, ei usko ensinmainitun oikeellisuuteen. Koska kaikkien lopputulosten epätasa-arvoisuus täytyy poistaa (sillä epätasa-arvo edustaa kaiken pahan ydintä), tästä seuraa että kaikkien sukupuolierojen täytyy olla sosiaalisesti rakennettuja. Muussa tapauksessa pyrkimys tasa-arvoon olisi liian radikaalia ja koko oppi liian ilmeisen propagandistinen. Niinpä logiikka täytyy kääntää päälaelleen, jotta ideologia voidaan naamioida. Koskaan ei kiinnitetä huomiota siihen, että tällaiset väitteet johtavat saman tien ristiriitaisuuksiin itse ideologian sisällä. Toisaalta sukupuoli on sosiaalisesti rakentunut ilmiö, mutta toisaalta jos joku haluaa sukupuolenvaihdosleikkauksen, hän on eittämättä naisen ruumiiseen joutunut mies tai päinvastoin. Yksinkertaisesti sivuutetaan se, että k u m p i k i n e i v o i o l l a s a m a n a i k a i s e s t i t o t t a, (tai sitten se rationalisoidaan pois postmodernien toisella kammottavalla väitteellä: että itse logiikka, samoin kuin tieteen menetelmät, ovat vain osa sortavaa patriarkaalista järjestelmää).”
    ——————————————————
    Lainaus on kanadalaisen, muutamassa vuodessa huippukuuisaksi tulleen psykologian professorin Jordan B. Petersenin kirjasta ”12 elämänohjetta. Käsikirja kaaosta vastaan”, sivut 375 -376.
    Kirja on julkaistu suomeksi viime kuussa.
    Jk. Jos joku haluaa uskoa, ”että maapallo on litteä” ei kannata lukea kirjaa ettei pahoita mieltään.

  15. Pannaanpa vähän löylyä kiukaalle:

    Nyt puhutaan myös pedofiileistä, joka antaa käsityksen siitä, että aikuiset äijät haluavat nussia lapsia. Ei varmaan kuin joku mielipuoli.

    Jos ns. teini-iässä ikähaarukka 13-16 v poika ja tyttö haluavat keskenään panna, 16 vuotias poika on pedofiili ! Haloo ! Saati poika, joka on alle 20 v ja tyttö juuri alle 16v ja ihan oikea nainen, niin poika on pedofiili.

    Paskat, kaikki tämän ikäiset tekevät juuri tätä nytkin ja ovat aina tehneet näin- siis pedofiilejä.

    Tehdään nyt edes selväksi se, mikä on se itse luonnollinen asia molempien kohdalla, mikä luonnotonta ja jopa rikollista, Teinien keskenään nussimiset eivät, vaikka ikähaarukka onkin hämärä viiva..

  16. ”Jos ns. teini-iässä ikähaarukka 13-16 poika ja tyttö haluavat panna, 16 vuotias poika on pedofiili! Haloo! Saati poika, joka on alle 20 v. ja tyttö juuri alle 16v ja ihan oikea nainen, niin poika on pedofiili.”

    Tämä tällainen on seurausta akateemisten feministien systemattisesti harjoittamasta miesvihasta ja sen aikaansaamista lakimutoksista, jossa mies, olkoon teini tai varttuneempi mies, on aina altavastaajan asemassa.
    On kornia, että samaiset feministit ovat hipihiljaa pedofiileistä, kun aikuinen muslimimies raiskaa 12-vuotiaan suomalaisen tytön. Tuomionimike ei ollut edes raiskaus vaan törkeä seksuaalinen hyväksikäyttö.
    Ilmeisesti feministit ja muut pseudotieteiden uhrit haluavat alitajuisesti viestittää miehille: pelastakaa meidät matriarkaatin sorron alta! Koska länsimaalaisilta miehiltä on otettu keinot pois tähän pelastussoperaatioon, viesti kohdistuu muslimimiehiin. – Ei tätä femakkojen ristiriitaisuuksia muuten voi ymmärtää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *