Spekulaatiot jatkuvat mediassa venäläisten touhuista Turun saaristossa

Yhä enemmän on alkanut näkyä mediassa myös niitä mielipiteitä, joissa venäläisten talousrikollisuus on vain peitetarina sotilallisille hankkeille.

Miksi venäläiset rakensivat ostamilleen saarille, luodoille ja saaritonteille raskaita laitureita ja tutka-asemia? Ei kai niitä tarvittu rahanpesuun?

Miksi Suomen kansaa pidetään pimennossa tästä asiasta? Suomalaiset ovat maanpuolustustahtoisia, mutta jos kansaa aletaan väheksyä, niin se puolustustahto saattaa romahtaa.

Pääministerin pitää kertoa kansalle koko totuus Lounais-saariston tapahtumista. Vai onko Suomi ”uussuomettunut”, joka tarkoittaa hyssyttelyä venäläisten asioista?

Suomi on  itsenäinen maa, on ollut jo 100 vuotta. Nyt on jo korkea aika käyttäytyä, kuin itsenäiset valtiot käyttäytyvät.

4 vastausta artikkeliin “Spekulaatiot jatkuvat mediassa venäläisten touhuista Turun saaristossa”

  1. Olen Väiskin kanssa samaa mieltä- että miksi on rakennettu näin ja minne ???Uskon kuitenkin, että nyt viimeistään SUPO ja puolustusvoimat ovat todella asialla naamiointipeittelyistä huolimatta.

    1. Samoin minustakin on tuntunut että se rahapesu on vain syötti siinä ja sillä peitellään vielä isompaa kuviota…

  2. Luulen että tiedustelu ei ole tässä maassa vielä niin suomettunutta ettei siellä tiedettäisi oikea laitaa tässä asiassa…voi olla että se rahanpesu on täysin keksittyä ja tarkoitettu medialle syötiksi ettei totuus paljastuisi… Sitä ei tietenkään julkisuuteen päästetä vaan hyssytellään salassa…ei ole ensimmän kerta….

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *