”Hullu Koira” tietää mistä kenkä puristaa

USAn puolustusministeri Mattis on järkevä kenraali, joka näkee mihin Venäjä pyrkii: läntisten demokratioiden väliin kiilojen lyömiseen – jotta ne olisi hajotettuina helpompaa lyödä.

Trump on liian impulsiivinen ymmärtääkseen kokonaisuutta, siksi hän tarkoittamattaan toimii ryssien hyväksi sirpaloittamalla ennestään länsimaita – ja ryssät hykertelevät tyytyväisinä käsiään.

Venäjä on aivan liian hyvä maskirovkassa – saa nähdä mihin tässä oikein joudutaan. Jokaiselle pitäisi kuitenkin olla kirkkaana mielessä, että Venäjän tavoitteena on valloittaa ”takaisin” Suomi, Viro, Latvia, Liettua, Puola, Georgia, Ukraina, jne., jne. Sen jälkeen loput Euroopasta askeleena koko Maapallon orjuuttamiseen.

27 vastausta artikkeliin “”Hullu Koira” tietää mistä kenkä puristaa”

  1. Suomi höllöttää taas kuin haaleassa vedessä, vaikka Venäjä voi hyökätä Suomeen millä hetkellä hyvänsä.

    Tilanne muistuttaa täysin hetkeä ennen Talvisotaa. Korkeimmat poliitikkomme olivat varmoja siitä, ettei Venäjä hyökkää – mutta Venäjä hyökkäsi siitä huolimatta.

  2. Trump on ilmainen hölmö Putinin käsikassarana. Riehuu, sekoittaa pakkaa, saa EU :n ja USA : n napit vastakkain. Tekee ilmaista myyrän työtä. Trump on laskenut tulevaisuuteen siitä kuinka kovan diilin se voi tehdä sitten myöhemmin Venäjän ja oligarkkien kanssa.

    1. Trump solmi jopa diilin P-Korean diktaattorin, hirmuvaltiaan kanssa. Ei olisi Reagan nöyrtynyt moiseen.

    2. Oletan, että Trump tarkoittaa hyvää, mutta ei ymmärrä tekevänsä väärin.

      On lukemattomia esimerkkejä siitä, että USA on toiminut Trumpin aikana oleellisesti paremmin kuin Obaman aikana.

      Baltian puolustusta on vahvistettu oleellisesti, Ukrainalle on viimeinkin toimitettu Javelineja, jne., jne.

      On ihan /Cstä, että Venäjä on niin mahdottoman hyvä maskirovkassa. Se menee Trumpin käsityskyvyn ylitse – kuin myös Suomen poliittisen johdon käsityskyvyn ylitse.

  3. Kyllä nyt alkoi pelottamaan, kun tämä venäläis vihamielinen savolaisduo on vauhdissa.. Herääköhän sitä huomenna Suomessa vai Siperiassa.
    Tuli vaan mieleen,että on siinä 500:n vuoden kuluttua tutkijoilla miettimistä kun ne löytää jäänteitä miljoonien sikanautasäilykepurkkien erinäisistä kätköpaikoista.Ja nimenomaan Varkauden ympäristöstä..

    1. Niin, kuka kieltää elämisen. Minä ainakin aion elää oman elämäni niinkuin itse tahdon. Ja kuka tänne mitään kätkee….? Jos jotain kätket niin et tänne…

      Onko tämä iivo sinun elämästä pois kun ihmiset keskustelee, jos asioista, jos saisin lottovoiton, saako siitä sitten keskustella ettei kukaan häiriinny…

        1. iivo, voit kommentoida varta vasen blogiin jonka juuri kirjoitin. Pura sinne pahaa mieltäsi, älä tänne.

  4. Trump ei voi sille mitään että EU haluaa tuhota itse itsensä typerällä maahanmuutolla ja vastustamalla kansanvaltaa.

  5. Trump on parhaimpia presidenttejä Amerikan maalla. Hän tekee mitä on vaalipuheissaan luvannut.
    Hän haluaa tehdä Amerikan suureksi ilman sekaantumista ulkomaalaisiin sotiin. Tietenkin asekauppiaat ja poliittisen korrektiuden turmelemat länsimaat mustamalaavat Trumpia sen kuin ehtivät. Olisiko Clintonin eukko ollut parempi? Varmaan EU-eliitin mielestä ja Yhdysvaltain vasemmiston mielestä, mikä vasemmisto lanseerasi poliittisen korrektiuden käsitteen 1970-luvulla.
    Trump lähti G-seitsemän maiden kokouksesta ”ovet paukkuen”. Teki Kanadan liberaalille pääministerille selväksi missä raja kulkee.
    Trump teki historiaa kohdatessaan Pohjois-Korean diktaattorin. Pienellä varauksella: Koreoiden yhdistyminen nytkähti askelen eteenpän.
    Trump jätti allekirjoittamatta Pariisin ilmastosopimuksen, joka on hulluuden huippu ja jonka saldo sataa EU-eliitin leirille.
    Venäjä ja Trump? Jaa-a, hieman vaikea yhtälö, mutta Trumpin asenne Venäjää kohtaan on oikean suuntainen. Venäjä kun on isossa mittakaavassa kristinuskon viimeinen linnake.

    1. ”Trump on parhaimpia presidenttejä Amerikan maalla. Hän tekee mitä on vaalipuheissaan luvannut.”
      Ai jaa, sekö on ”parhaan” peruste että toteuttaa ”vaalilupakset”, kuten Hitler aikoinaan?

      Kallon naisviha paljastuu jälleen hänen käyttämässään termissä ”Clintonin eukko”.

      ”Teki Kanadan liberaalille pääministerille selväksi missä raja kulkee.”
      Ei tehnyt muuta kuin kiukutteli kuin koulukiusaaja, Lasse Kallo selvennätkö hieman tuota väitettäsi meille?

  6. Erikoiseksi tämä maailma on mennyt, ennen oli Tricky Dicky eli Richard Nixon, Fidel Castro, Leonid Breznev …kolmen soppa…nyt on Trump, Kim ja Putin…ei tämä maailma ole minnekään muuttunut.

  7. Ajatella että meillä Suomessa on todellakin ihmisiä, joiden mielestä Venäjän diktatuuri on ”kristinuskon viimeinen linnake”.

    Sama porukka myös fanittaa Trumpia vailla mitään pidäkkeitä. He unohtavat sujuvasti ettei Trump usko mihinkään muuhun kuin pankkitiliinsä.

    Ja kuten Kremlin KGB-klikki on asian ajatellut, sama porukka vihaa EU:ta yli kaiken.

    1. Putin rakastaa RAHAA, Trump rakastaa RAHAA, voiko tästä nyt enemmän päätellä, kumpikin myy vaikka äitinsä sen takia. En luota kumpaankaan pätkääkään, olkoonkin jotta Trump on ollu kovempi päätöksissää kuin Obama, muttei Obama ajatellut omaa intressiään, sillä ei ollut vituix mennyttä firmaa allaan kuten Trumpilla, se hakee vain valtaa ja rahaa, katsokaa vaan. Siksi se suojelee Putinia, äijillä on DIILI.

      1. EU on Suomen kannalta se kaikkein paras juttu. Meidän pitää sitä vahvistaa ja olla valppaana.
        Venäläisten trollit ovat täälläkin aktiivisia ja kehittävät vihaa EU:ta ja samalla meitä suomalaisia kohtaan.

        1. Tapio, on hyvä että Suomi liittyi EUn jäseneksi – mutta EUssa on valuvikoja, jotka pitää korjata.

          Esimerkiksi ulkorajat on saatava pitämään mm. Afrikasta tulevalta kansainvaellukselta. EUn puuttuminen pikkuasioihin pitää lopettaa. Turhaa byrokratiaa pitää poistaa. Strasbourgissa matkailu pitää lopettaa.

          Suomi elää viennistä ja EUn jäsenyyden myötä muihin EU-maihin on helppoa viedä tavaroita ja palveluja.

  8. Mä vihaan EU:ta yli kaiken koska se on paska järjestö ja liitto. Rukoilen joka päivä että Trump, Orban ja Putin hajoittaa EU:n.

  9. EU ei suojele Suomea miltään. Venäjän on helpompi vallata Suomi varsinkin asedirektiivin jälkeen kun kenelläkään ei ole pitkiä lippaita Venäjän armata tankkeja vastaan.

  10. Mitä naisvihaa siinä muka on, jos sanon että Clintonin eukko? Hillaryhan on jo iäkäs ja myönnän että olisin voinut käyttää hänestä muutakin sanaa, mutta tuo eukko-sana tuli spontaanisti. – Hillaryhan ei käyttäytynyt kovinkaan reilusti presidenttikampanjaan osallistunutta Terry Sanderdsia kohtaan.
    Olet väärässä, en vihaa naisia vaan rakastan heitä. No, feministejä rakastan vähemmän, mutta se on toinen tarina kuten Kipling sanoisi.
    Mitä tulee Trumpiin ja Kanadan pääministeriin, Trump teki selväksi mikä ero on liberaalilla ja konservatiivilla. Liberaali opportunoi ja mielistelee, konservatiivi on jämäkämpi.

    Myös Trumpin vertaaminen Hitleriin on vähintäänkin outo. Hitlerin suosio Saksassa perustui siihen, että saksalaiset pitivät Versaillesin rauhaa häpeärauhana ja Hitler osasi vedellä oikeista naruista, joilla keinoin hän pääsi demokraattisin keinoin diktaattoriksi. Mitä minuun tulee, pidän Hitleriä hulluna idealistina ja Stalinia viekkaana talonpoikana ja nerokkaana rikollisena (Solzenitchynin luonnehdinta). Vielä. En ole koskaan kannattanut mitään, mikä edes vivahtaa totalitarismiin.

    Mitä tule EU:hun. Äänestin itse EU:hun liittymisen puolesta. Puolustuksekseni sanon, että minua vedätettiin kuten kaikkia muitakin. Oli puhe, että jäsenmaiksi hyväksytään vain valtioita, joissa on talous ja ihmisoikeudet kunnossa. Miten kävi? Sen tiedämme karvaasta kokemuksesta, kuten Kreikan tukipaketit, jotka menivät kreikkalaisten sijaan Saksan ja Ranskan pankeille. osoittavat.Ja eikös näistä tukipaketeista mennyt osa myös rahanpesuvaltiolle nimeltä Kypros.

    En tahdo sanoa, että tämä oli EU:ssa suunniteltu ennalta. Luultavasti ei ollut. Asiat vain painautuivat tähän suuntaan.

    Niin tai näin, EU pyrkii liittovaltioksi, mikä ei ole etu yhdellekään jäsenmaalle. Ja uskon ja toivon, että hökötys nimeltä EU kaatuu omaan mahdottumuuteensa kuten Neuvostoliitto. Liitovaltiota eivät kannata muut kuin oikeistoliberaalit, joiden isänmaa on raha, sekä vasemmistoliberaalit, jotka ovat traumatisoituneet Neuvostoliiton romahduksesta ja näkevät liittovaltion eräänlaisena Eurostoliittona.

    1. USA on edelleen turva itää vastaan, ainut mikä minua huolestuttaa on heidän ”Diili presidentti Trump” sanoo toista ja tekee toista,,,rahan himo sitäkin vetää, ei ole ollenkaan patriootti, eihän se edes arvosta amerikkalaisia veteraanejakaan, rahaa se arvostaa, samaa sakki Suomen Sipilän ja muitten tyyppien kanssa.

    2. NATOn eurooppalaiset jäsenmaat ovat pääsääntöisesti ajaneet puolustuskykynsä alas neukkulan romahduksen jälkeen. On hyvä, että Trump pakottaa niitä nostamaan puolustusmäärärahojaan. Ei ole oikein olla vapaamatkustaja USAn veronmaksajan siivellä.

      Kun Baltian maat ovat nostaneet puolustusmäärärahansa sovitulle minimitasolle 2% BKTstä (Viro ylikin), niin siitä hyvästä Trumpin jenkkilä antaa nytkin 100 000 000 taalaa Baltian maille puolustusmateriaalihankintoihin. Esimerkiksi Viro ottaa omalla osuudellaan mm. lisää Javelin pst-ohjuksia.

      1. Javelinienkin osto on itse asiassa kaupankäyntiä…olisi mielenkiintoista tietää paljon USA kauppaa Viroon ja paljon Viro sinne…

        1. Vaikkapa tämä em. 100 000 000 taalaa on käytännössä puhdas lahjoitus balteille. USA antaa rahan ja sillä rahalla saa sitten ostaa USAsta tarpeellista puolustusmateriaalia – kuten vaikkapa Javelineja.

          Kaikki Baltian maat ovat rutiköyhiä jouduttuaan olemaan imperialistisen roistovaltion Venäjän miehittäminä ja ryöstäminä puoli vuosisataa. Venäjä vielä murhasi maista parhaimmiston.

          Esimerkiksi Viro oli ennen Toista Maailmansotaa rikkaampi kuin Suomi – ja todennäköisesti ilman sitä Venäjän miehitystä olisi nytkin rikkaampi kuin Suomi.

  11. On liioiteltua puhua ”sotahulluudesta” kuten näilläkin palstoilla joskus näkee puhuttavan. Kyllä tuosta yhdyssanasta on syytä leikata puolisko pois.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *