13 vastausta artikkeliin “Kiitos Kyuu!”

 1. Niilo, tuntui alussa hieman hitaammalta mutta vaikutti rauhoittuneen. Tutkin kyllä vielä löytyykö jotain optimointivaraa. Palvelimen näkökulmasta kaikki on rauhaisaa.

  Tässä tuli samalla tilastointia nimittäin päälle, se voi olla tässä syynä.

  Aion seurata asiaa lähipäivät tarkemmalla silmällä.

 2. Ei tunnu hidastumisena ainakaan näin kännykällä, joka on surkea jo alkuaankin.

 3. Kyuu, oletkos löytämässä samalla sen korjausmahdollisuuden kommenteissa.Työkalupalkki tuossa yläsyrjässä olisi mahtava. Tietysti ne työkalut mukana.

  1. Pentti, tämä on vähän vaikeampi haaste, pitää opiskella aika paljon syvemmin miten tämä käyttöoikeuspuu toimii mutta työn alla on. Voi olla myös että muutetaan koko kommentointisovellusta. Sen haittapuoli tosin on että pitää vaihtaa somekirjautumista kommentoinnissa samalla. Asiat liittyvät toisiin.

   Mutta, ei unohtunut.

 4. Tämä uusi ominaisuus – sähköpostikommenteista – tuntuu toimivan vain osittain. Aina ilmoitusta ei tule.

  Ehkä se on alkukankeutta.

  Nytkään raksi ei ole ruudussa näkyvissä vaikka olen sen sinne laittanut. Se on hävinnyt jonnekin bittiavaruuteen.

  Laitoin uudelleen.

 5. Tuossa on se pöhkö juttu että se ruksin voi pistää vain kun kommentoi samalla. Vasta kun lähettää kommentin, se aktivoituu. Se on tietynlainen logiikka taas mitä ovat pohtineet.

 6. Säädin vähän optioita eilen ja vaikuttaisi että hidastelun ongelma on poistunut.

  Nyt pitää miettiä rauhassa seuraavia ominaisuuspäivityksiä, on aika monta osaa riippuvaisia toisistaan ja pitää varmistua että menee oikein. Vaan nyt ei ole onneksi kiirusta.

  Seuraava iso päivitys tapahtunee pinnan alla kun turva-asetuksia muutetaan. Joka päivä koittaa satakunta mainosbottia päästä sisään.

 7. Kuten huomaatte vaikkapa Irakia koskevasta artikkelistani, niin nyt on mahdollista keskustella hyvinkin intensiivisesti – kun Kyuu lisäsi sähköpostiominaisuuden. Se on vallan erinomainen asia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *