Pirkan blogit.

Miltei alusta lähtien on tullut oltua mukana ja kaikenlaista on tullut luettua, jos kirjoitettuakin. Kun vertaan alkukuukausiin, nykypäivin sisältö on mielestäni suht laadukas. Toki politiikka hallitsee, kielipolitiikka, rotupolitiikka ja niihin liittyvät asiat. Hallituskin toimenpiteineen saa osansa. Arkipäivän ilmiöitäkään ei ole tullut jätettyä käsittelemättä. Nyt kun tuo ruudinsavukin on paljolti näin syksytuulten viemänä mennyt; entistäkin raikkaampi ja arkielämän sivusto.

Totean vain, että tämän sivuston aineisto syntyy juuri meistä kirjoittajista, kertomuksistamme, ehkä elämästämmekin, kokemuksistamme ja tuntemuksistamme.

Suurin osa kirjoituksista/kommenteista ovat asiallisia, kielenkäyttö pääasiassa kohtuullisen sivistynyttä; se on hyvä asia se.

Kaiken suolana on se, että kirjoittajat jakautuvat aatteellisesti lähes koko puoluekenttään. ”Puolueettomiakaan” unohtamatta.

Jos näin jatkuu, hyvä tulee, mielestäni.

15 vastausta artikkeliin “Pirkan blogit.”

  1. Kyllä tämä on siisti sivusto juuri kaikille sopiva ja ihmisiä me kaikki olemme olkoot taustat sitten mitä hyvänsä . terv tepivaari

  2. Tepi sanoi viisaasti. Kimmokkeen avaukseeni sain silmäiltyäni menneiden viikkojen avauksia/kommentteja.
    Liikaa arvostellaan ylläpitoa/moderaattoria (itsekkin joskus syyllistynyt). Siltä osin mielelläni perun puheeni kun mielipiteeni olen muodostanut uudelleen. Ihminen, ken ei osaa mielipiteitään uudelleenarvioida, on mielipiteetön ihminen.

  3. Ilmottaudun etsiväksi – en ole vielä löytänyt omaa puoluettani – uskonnon suhteen samoin. Mutta haluan olla heikoimman puolella. Mukana olleena alusta asti ja sitä ennen Aamulehdessä sielläkin alusta alkaen. En ole pyrkinyt suuriin tekoihin.

  4. Täsmälleen sama pätee minuunkin. Minä en AL:n sivustoilla toki alusta asti ollut mutta jonkin aikaa kuitenkin.
    Nämä sivustot ovat; alkuepäilyistäni huolimatta, osoittautuneet aivan kelvollisiksi.
    Minulla kun kirjautumisessa on sellainen vamma, että kun omaan avaukseeni voin kommentoida mielin määrin yhdellä kommentilla mutta toisen ainoastaan kaksi ja puoli lausetta/kommentti. Onhan siinä tietenkin se hyvä puoli, ettette joudu aivan tolkuttomasti jaarituksiani lukemaan.

  5. Avauksesta on helppo olla samaa mieltä, olisko niin, että alkukankeudet alkavat hellittämään ja foorumi on löytämässä ilmeensä.

    Mukava alusta, mukavien osallistujien kera.

  6. Aika sopuisastihan täällä nykyään kirjoitellaan, ei ole näin moderaattorillakaan mitään sanomista. Alku oli tietysti hiukan hakemista, mutta niinhän se on aina.

    Sitä naisväen puutetta minä olen jo pitkään ihmetellyt, mistähän mahtaa johtua, tuskin liittyy mihinkään mee too kampanjointiin. Alkuun muutama heikäläistä olikin, kuten Kalle jo totesi. Nyt ovat vaan jääneet nekin vähät pois.

    Keksikääpä keinot millä saadaan heidät takaisin ja jopa ihan uusiakin kirjoittajia. Muuten tämä sivusto ukkoutuu lopullisesti.

  7. Minulla on käsitys, että naiset; miehiä helpommin paneutuvat aivan arkiasioihin ja problematiikkaan. Kolmella sivustolla kirjoittelen ja tähän päätynyt.

  8. Pitäisiköhän kirjoitella enemmän arjen asioista ja keittiössä, sekä kodissa puuhastelusta, ainakin välillä. Kalle joskus niin tekee, minulta se ei onnistu, kun en osaa kutoa edes villasukkaa.

  9. Kyllähän nämä monipuoliset arjen asia luulisi olevan naistenkin kiinnostuksen kohde. Kyllähän minuakin kiinnostavat, aika monetkin asiat; uskonnosta, politiikasta ja sodankäynnistä (liki pasifisti) en erityisesti välitä. Tietynlainen teknisen puolen harrastuksetkin kiinnostavat.
    Niin ja onhan Sinulla Pentti parikin vahvaa aluetta; autotekniikka ja metsätyöt, myös monia muitakin muistan lukeneeni. Älä vähättele.

  10. Kyllähän tässä eteenpäin mennään, tai ei ainakaan kovin lujaa taaksepäin.

    Eipä siinä muuta kun haastetaan itseämme lisää. Ja pyytäkää kavereita mukaan, sillähän sitä saa juuri sellaista seuraa kun sopivaksi haluaa.

  11. Blogeista puheen ollen, sehän nyt on niin, että yhden kirjoittajan blogeille ei ole lupa kommentoida. Hänen mielestään nämä kommentit ovat pelkkää ”paskanjauhantaa”. Mennään sitten niin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *