Entäs sitten Räsänen Päivi?

https://yle.fi/uutiset/3-10348947

Nythän on koko Poliisin ylin johto käräjillä rinnakkain. Kaikki väittävät olevansa täysin syyttömiä rikoksiin, joista heitä syytetään. Siellä on muutama eläkeukko, Aarnio ja toiset virassaolevia, tai virasta hyllytettyjä. Kaikki vakuuttavat etteivät ole toimineet mitenkään väärin ja sanovat ohjeiden, miten pitää toimia olleen puutteellisia, tai huonosti ymmärrettäviä.

Kukas niitä ohjeita ja sääntöjä sitten antaa. Siihen aikaanhan oli sisäministerinä Räsänen Päivi. Herää kysymys, miksi hän ei istu syytettyjen penkillä.

Minusta vaan tuntuu, että koko käräjöinti on pelkkää tuomareiden ja muiden oikeusoppineiden työllistämistä. Mitä mahtaa tulla meille, siis veronmaksajille maksamaan.

8 vastausta artikkeliin “Entäs sitten Räsänen Päivi?”

  1. Onhan tämä varsin erikoista että syytettynä on alansa ammattilaiset jotka sanovat etteivät tiedä tehneensä väärin… Onko nämä käyneet sitten jonkin hitsaaja kurssin poliisikoulun ja jatko-opitojen sijaan… Tietäähän rivipoliisikin mitä saa tehdä ja mitä ei ja mitä ei saa jättää tekemättä…

  2. Jos oikein veikkaan, koko Aarnion juttu on täysin pielessä. Huumeyksikön toiminta yhteystietoineen on ollut niin salaista, että lupa rekisterinpitoon rikollisilta tai edes laajasti poliisin sisällä olisi paljastanut koko poliisin toiminnan. Poliisin piti soluttautua rikollisten joukkoon ollakseen uskottava ja saadakseen rikolliset poseen niin kuin tapahtuikin.

    Kuten julkisuudesta tiedetään, vuotoja olisi voinut tapahtua nopeasti jonkun poliisin sisäisen ilmiantajan toimesta. Silloin olisi ollut vaarassa lukemattomat ihmishenget.

    Tuskin Aarnio on syyllistynyt niihin asioihin, mistä häntä syytetään paitsi siihen, että ei ole informoinut muuta poliisijohtoa.

  3. Syyttäjä vaatii ehdollista vankeutta, se varmastikaan ei tunnu yhtään miltään edes toteutuessaan. Suurin rangaistus on jo nyt kärsittävänä. Se suunnaton häpeä, mitä varmasti isot herrat tuntevat jo nyt. Kovasti ollaan suupielet alaspäin ja pää kumarassa. Ainoastaan Aarnio pitkällä kokemuksella ja paljon tietävänä nauraa huvittuneena ja kenties esimiestensä kohtalosta nauttien.

  4. Minä en tiedä mistä tässä uudessa jutussa on ollenkaan kysymys – siis en tiedä.

    Oletan, että vasikkojen nimiä ei ole kirjattu johonkin rekisteriin ja nyt sitten poliisijohtoa syytetään siitä, etteivät ole valvoneet alaisiaan, että nämä olisivat kirjanneet vasikkojen nimet rekisteriin.

    Oikeudenkäynti tulee varmasti maksamaan aivan hirveästi – mutta onko siitä mitään hyötyä Suomelle ja suomalaisille onkin kokonaan eri asia.

  5. Isona pomona kelpaa olla tietämätön mitä alaiset tekee tai eivät tee?
    Ennen pomon piti tietää ja vielä osata.
    Tunteeko maallikkoministerikään?

  6. Epärehellisiä kaikki!

    Niinhän me kaikki!

    Se, joka teistä on synnitön, heittäköön ensimmäisen kiven!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *