Onnea Presidentti!

Presidentti Sauli Niinistö täyttää tänään 70 vuotta. Hän itse toivoo, että kaikki mahdolliset muistamiset ohjattaisiin hyväntekeväisyyteen.

Yhden onnittelun hän kuitenkin sai jo kansalaisilta, sillä suoritetun kyselyn mukaan hänen kannatuksensa on ihan poikkeuksellisesti noin 87%. Siihen on helppo yhtyä, siis vielä onneksi olkoon siitäkin!

7 vastausta artikkeliin “Onnea Presidentti!”

  1. Onnea Sale ja tervetuloa miehen ikään .
    kuten eräs lääkäri sanoi into kuntoilijalle ei tuo sun ikääs pidennä mutta kuolet terveempänä .
    Liikutaan silti omin jaloin terv tepivaari

    1. Populismi kylläkin vain pahenee. 70-vuotispäivän enemmän tai vähemmän ”virallinen” juhlakalun valokuva on banaali. Vauva sylissä vielä menettelee mutta koira symmetrisesti toisella polvella on liikaa. ”Näihin nojaa Sauli Niinistön kansansuosio”, julistaa valokuva sarkastisesti. ”Revi tästä, alamainen kansa”! Valokuva pilkkaa, mutta pilkan ensisijainen kohde ei ole juhlakalu, vaan hänen, hänen vauvansa ja koiransa eteen lankeava kansan osa.

      Espanjassa1600-luvulla Diego Velazquez oli kuningas Filip IV.n perheen hovimaalari. Hän maalasi hallitsijaperheestä yksityiskohtaisen tarkkoja muotokuvia, joihin hän täysin realismissa pitäytyen – ehkä juuri sen ansiosta – kätki viiltävää kritiikkiä kohteestaan. Sauli Niinistön juhlakuvan valokuvaaja on Velazquezin sukulaissielu.

  2. Onnitteluni, harvinaisen oiva presientti meillä niin minun kuin kansan suuren enemmisönkin mielestä

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *