Saksalainen fasistihölynpölytoimittaja Roman Schatz sepittää kansanmurhia SEkoomuksen Verkkolehdessä

 .

 ”

Roman Schatz. LEHTIKUVA/MIKKO STIG

”Kiittäkäämme siitä, ettei Saksalla ja Suomella ole yhteistä rajaa”

Sodan traumat yhä vain Saksan tuskana

 

Toisen maailmansodan jälkeen kuin tuhkasta noussut Länsi-Saksa on saanut tehdä kaikki kuluneet vuosikymmenet suru- ja katumustyötä. DDR sen sijaan nautti sosialismissa olostaan kuin syväpuhdistettuna.

 

Natsien kansanmurhat rangaistiin, mutta moninkertaisiin mittoihin yltänyt kommunistinen leiri ei ole joutunut katumaan mitään.

Suomalaisvasemmisto paapoi DDR:ää ja harmitteli läntisen Saksan menestystä. Ns. Tiitisen lista on julistettu suureksi salaisuudeksi.

Schatz luonnehtiikin Saksaa toteutuneiden katastrofien maana. Sillä aikaa kun Suomi on saanut nauttia sadasta katkeamattomasta vuodesta tasavaltana, Saksa on kokenut hajoamisia, miehityksiä, jaon kahteen muurilla erotettuun valtioon ja maksumiehenä saksojen yhdistymisen. Sosialismilla köyhdytetty itäinen Saksa ei ole vieläkään toipunut, vaikka lasku on ollut kova.

Historian anteeksipyynnöt näkyvät monin eri tavoin. Harvemmin kuultu katumuksen muoto löytyy Schatzin omasta synnyinkaupungista Kons- tanzista, jossa hän havaitsi erään talon edustalta kolme messinkistä mukulakiveä.

Niihin oli kirjoitettu hänen sukulaistensa nimiä ja heidän kohtaloitaan. Nämä ”kompastuskivet” oli upotettu sellaisten talojen eteen, joissa on asunut natsi-Saksan vainojen uhreja.

Mitä suomalaisten ja saksalaisten geneettisiin ominaispiirteisiin tulee, joidenkin tutkimusten mukaan ne ovat lähempänä toisiaan kuin itä- ja länsi-suomalaiset.

Roman Schatz: Asevelipuolet. Se pieni ero suomalaisten ja saksalaisten välillä. Gummerus 2017. ”

.
JAA ETTÄ ”KUINKA MONINKERTAISESTI” HITLERIN 12 MILJONAA KANANMURHATTUA TULIKAAN TÄMÄN FASISTIN MIELESTÄ MUKA ”YLITETTYÄ”???!!!
 .
”Kommunistisen leirin” puolella oli yksi Pol Potin kansamurha, joka oli tosiassa fasistinen, ja kommunistinen Vietnam sen vislasi poikki!
 .
https://hameemmias.vuodatus.net/lue/2015/05/pahimmat-kansanmurhaajat
 .
1. Keisari HIROHITO (1901-1989, Japanin keisari 1926-1989), 30 mlj. …
 .
Hirohito in dress uniform.jpg
 .

2. Adolf HItler, 12 mlj, (lainatun Daily Mailin mukaan muka ”30 mlj.”) … ”

Adolf Hitler: Victims 30 million

 .

3. Kuningas Leopold II, Belgia (nykyinen emämaamme), 10 mlj (Daily 8 mlj).

Suhteellisen raatoprosentin (50%) lyömätön maailmanmsteri pienehkössä imperiumissaan.

King Leopold II

Kongon väkiluku myös väheni 10 mlj.:lla, koska paljon väkeä  myös pakeni naapurimaihin Sudaniin, Ranskan Kongoon ja Nigeriaan.

 .
Miten Halosen ja Hautalan Suomen Tilastokeskus sepitti (”EU:lle”…) ”70 miljoona tapettua Maon uhria”… ”
 .
 .
”Ukrainan järjestetty nälänhätä”, jenkit, NATO …
 .
Muka ”Ukrainan (järjestetystä) nälänhädästä” esiintyy ainakin neljä (4) erilaista versiota eri ajoilta, jotka poikkeavat toisistaan usein poissulke- valla tavalla mm. ”tapahtuma”vuoden (1931, 1932, 1933-), ”tappami- sen” ”tapahtuma”paikan (Ukraina, Venäjä), tapahtuman luonteen (taita- mattomuus / kommunismin kehnous, joukkomurha, kansanmurha), uhrien määrän (1 – 14 mlj.) ja luonteen (karkotettuja, tapettuja, muuten kuolleita), oletettujen ”välittömien syiden” (”kulakkien, ukr. kurkuli, fyy- sinen hävittäminen”, ”natsistinen/ hirohitoistinen rotuvaino”, oletettu itsenäisyyssalaliitto jne.), ”todisteiden” (havainnot/ kokemukset, oikeiden väestötietojen 1927 ja 1939 väärinluku, väärennetty/ väärin ”tulkittu” v. 1937 tilastollinen yhden päivän väestölaskentadata, puolueen todellisten päätösten väärinluku, väärennetyt puoluepäätökset) jne. suhteen.
Nämä versiot EIVÄT muodosta etenevän tiedon sarjaa, edellinen ei sisälly seuraavaan (parempaan!) ”kumoutuneessa muodossa”, kuten dialektikko edellyttäisi tieteeltä, vaan nämä eri ”teoriat” kumoavat toisensa muodollisloogisesti. Viimeisin on tieteelliseltä kannalta tyhmin.
Venäläiset ovat kumma kyllä salailleet aina näihin päiviin asti nimeno- maan tietoja, jotka osoittavat ”kansanmurhateoriat” varmasti vääriksi!
Väestötiedot eivät kerro minkäänlaista selittämättömistä joukkotuhoista.
Olen jättänyt pois teoriat, joissa jonkin muka joukkotuhon kohteina olisivat olleet Ukrainassa erityisesti MUUT kuin ukrainalaiset (niillä mm. ei ole tekemistä USA:n eikä NATOn kanssa).
 .
***
 .
1) Ensimmäinen, ”alkuperäinen” versio
 .
Ukrainan nälänhädästä pahana kuivuusvuotena 1931,jossa ei ollut olen- naista, ”järjestetty” vaiko esimerkiksi tunaroitu, oli se, jota mm. New York Times ja Goebbels eivät uskoneet ja kielsivät levittämästä, ja josta NYT:n reportteri Walter Durantya vaadittiin munistaan hirteen muka kansanmurhan pimittämisestä hänen Ukrainasta tuona vuonna tekemänsä Pulitzer-palkitun reportaasisarjan takia, jossa hän ei havainnut nälänhätää.
 .
Goebbels epäili, että KGB on sepittänyt jutun tarkoituksella ohjata Sak- san tai Puolan armeijaa hyökkäämään vääriin paikkoihin, mahdollisesti johonkin ansaan. Tuo oli sikäli väärä tulkinta, että NL ei missään tapauk- sessa ”halunnut” Saksan hyökkäävän Ukrainaan, joka oli ehdottomasti vaarallisimpia ja Saksan armeijalle helpoimpia hyökkäyssuuntia. Saksan todellinen ja myös propagandakuva Puna-armeijasta, se ”hyvin syötetty murhan- ja saaliinhimoinen mongoliraakalaisarmeija, joka valmistautuu hyökkäämään pistämään muut sileäksi”, oli peilikuva Saksan omasta armeijasta.
 .
NL ei kuitenkaan halunnut Saksan (ja Puolan) vetävän Ukrainan asioiden kuten sotahevosten määrän radikaalin pienenemisen ja väestön muut- tamisen takia liian yksityiskohtaisia johtopäätöksiä Puna-armeijan ja NL:n sotateollisuuden kehityksestä. Muuten sai vetää mitä tahansa johtopäätöksiä: ehdoton pääasia oli, että ne olisivat vääriä. Jos Saksa hyökkäisi, hyökätköön tietyille soille, jonne se sitten Smolenskissa loppukesästä 1941 pysäytettiinkin, ja josta se asemasotaan ryhtymisen sijasta koukkasi Ukrainaan. Ja sitten hyökätköön vaikka pohjoiseen, varsinkin talvella, tunturihaukan persiiseen… ”
 .
Nälkäinen hölynpölytoimittaja on maailman halveksittavin olio.

24 vastausta artikkeliin “Saksalainen fasistihölynpölytoimittaja Roman Schatz sepittää kansanmurhia SEkoomuksen Verkkolehdessä”

 1. Historiankäsityksesi eroaa aika paljon siitä mitä minulle on opetettu, mutta onhan mielipiteisiin oikeus.

  Sen sijaan pidän ikävänä millä termein leimaat Roman Schatzia vain siksi että hän on väärää mieltä. Tuleeko summittaisesta herjaamisesta yhtään fiksummaksi?

  1. Parasta korjata historian käsitys näiden Neuvostoliiton väestölaskantahaastettelutietojen tietojen mukaiseksi tammikuulta 1927 ja tammikuulta 1939 (entistä Puolan hallusta palautettua Länsi-Ukrainaa ei ole mukana eikä Suomen luovutettuja alueita, ne liitettiin vasta myöhemmin, sen sijaan ne ovat kyllä varsinaisissa Sovjetskajan väestötiedoissa v. 1941 mukana)

   Перепись_населения_СССР_(1926)

   http://demoscope.ru/weekly/ssp/sng_nac_39.php?reg=1

   Nämä on siirretty myös läntisiin, mm. englantilaisiin tietokantoihin ja samalla tarkastettu. Tällaisia tieotja on nykyään mahdotonta ”väärentää” YLÖSPÄIN, koska eri sarjaa olevat paperit ja musteet näkyvät armotta nykyisin isotooppikeinoin, jopa vaikka olisivat olleet varastossa (missä silloiset musteet eivät säily) ja myöhemmin vain kirjoitettu. Sitten kun ne on kuvattu ja varastoistu eri maihin, ei voi enää väärentää myöskään alaspäin.

   Nämä eivät ole valmiita väestötietoja, sillä esimerkiksi haastateltavien ilmoittamat kielet ja kansallisuudet (esimerkiksi ukrainalainan Venäjällä) eivät välttämättä olleet sitä, mitä viranomaiset hyväksyovät, varsinkaan v. 1927, jolloin ei vielä ollut kaikilla sisäistä passia, jonne nuo tiedot kirjattiin.

   Täälläon aiheesta keskustelua ja myös noista taltioinneista.

   https://www.tiede.fi/keskustelu/24124/ketju/wikin_neuvostoliiton_vaestotiedot_vaarennettyja

   1. Nuo läntisiin (mm. Yale) tietokentoihin NL:n veestönlaksentadata mikrofilmanneet tädit luulivat ilmeisesti, että niissä on jotakin ”todisteita väestöhävikeistä”, ja siten luulevat edelleen vähäjärkiset ja heikkolulkutaitoiset palstatrollitkin.

    Sitten yliopistot mainossivuillaan hörönlöröttävät paskaa, kuten tässä:

    http://www.library.yale.edu/slavic/microform/census3739.html

    ” Microform Collection: The all-union population census, [1937 and] 1939

    From the Russian State Archive of the Economy (RGAE)

    This microfilm project is the first full publication of the long suppressed Soviet censuses of 1937 and 1939.

    In early 1936, Josef Stalin had a talk with I.A. Kraval, the head of the agency preparing to conduct the first national census since 1926 — the Central Economic Accounts Administration. Stalin told Kraval that the new census would show a figure of 170 million, a significant increase over the 147 million in 1926. The 170 million figure would disregard the staggering losses from the collectivization of agriculture, famine, and the operation of the purges and terror. But Kraval, his chief associate, O.A. Kvitkin, and the census takers results showed a total national population of only 162 million. Moreover, the census revealed other unpopular information including the fact that nearly half of the population was religious — this after two decades of official atheism. When Stalin learned the results, the census was denounced as a ”wrecker’s census” and those who took it were either imprisoned or shot. A new census was ordered. This 1939 census also showed a figure of approximately 162 million, but the census takers, mindful of their predecessors’ fate, told Stalin the number was 170 million. Understandably, the actual aggregate figures were immediately classified and remained so until the 1990s.

    Taken together, the two censuses offer a remarkable statistical portrait of Soviet society at the end of the first decade of Stalinist rule. Not only are the catastrophes of collectivization, famine and the Terror quantified, but also the immense ethnic, racial, cultural and religious diversity of the Soviet Union is documented.

    Yale owns 318 microfilm reels of the collection. Scholars can consult these sources in the Microtext Reading Room, which is located in the basement of Sterling Memorial Library. A published guide to the collection is in the Microtext Reading Room under the call number Z2519 +A44 2001 (LC).

    Sterling Library’s hours of operation
    LOCATION: SML, Microform (Non-Circulating)
    CALL NUMBER: Film B18386

    Librarian: Tatjana Lorkovic
    http://www.library.yale.edu/slavic/images/Tanja_left.jpg
    Email: tatjana.lorkovic@yale.edu
    Phone: (203) 432-1861
    Fax: (203) 432-7231
    Mailing Address :
    Yale University Library
    P.O. Box 208240
    130 Wall Street
    New Haven, CT 06520-8240

    Tuo vuoden 1939 tammikuun kiinnijuoksutulos oli 170.6 mlj. (eikä ”162 miljoonaa”, minkä voi tarvittaessa tarkistaa ja vaikka laskea uudestaan sieltä Yalenkin tiedoista), joka sitten väestötiedoissa vielä nostettiin menetelmän rajoissa (1% alaspäin, kiinnijuoksulaskenta on aina alaspäin) 172 miljoonaan. Ja siinä ei ole veilä mukana mitää liitosalueita: sitte, kun ne olivat mukana v. 1941, oli 191 mlj.

    Vuoden 1937 yhden päivän ”tilastollisessa laskennassa” (jossa vertailualueet olivat päin persettä sekä valittu että laskettu) varsinainen kyselytulosraakadata PITIKIN OLLA korkeintaan 5% alakanttiin, joten siellä korjaamaton ”tulos” ”162 mlj.” OLI IHAN JEES, ja tarkoitti 164 – 172mlj:n, keskimäärin 168 miljoonaa asukasta. NL:n väestö kasvoi keskimäärin 2 miljoonalla vuodessa (4 miljoonaa syntyi ja 2 miljoonaa kuoli/vuosi), joten odotus v. 1927 147mlj.:n pohjalta olisi ollut 167miljoonaa.

    Jos jotakin muuta vaikka Yale ”epäilee”, sen pitää osoittaa sieltä tiedostostaan epäilemänsä ”lisätyt kortit”, tutkia sitten ne paikan päällä…

    Erkolla on huonot trollit:

    https://www.tiede.fi/comment/2213925#comment-2213925

 2. Opettele Koivula olemaan huutamatta ja herjaamatta – varsinkin jos ovat elossa. Kaikki tahot tappoivat aivan ”riittävästi”. Hitler, Stalin, Mao ja myös pienemmät satraapit.

  1. … kuten Mannerheim, juu, varmasti…

   Mutta kymmeniä miljoonia tappoi koko maailmanhistorian aikana vain yksi valtionpäämies: Hirohito, josta ei näissä yhteyksissä koskaan puhuta mitään.

 3. Harmittaa kun tuli tuhlattua aikaa tämän avauksen lukemiseen. Enpä tiedä omistani jutuistanikaan, eivät lie kovin häävejä mutta Koivulan tarinoita en tämän jälkeen viitsi lukea, jätän omaan arvoonsa.
  Roman Roman Schatzin puolesta harmittaa tuo ala-arvoinen hölynpöly, toivottavasti ei tule hänen silmiinsä no tai on niin fiksu mies että ei paljon hetkauttaisi, ehkä säälivästi huokaisisi itsekseen mutisten että on meitä moneen junaan.

 4. Tuskinpa Roman tuosta saa muuta kun kunnon hörö naunun sellanen mies hän on loistava persoona suomelle terv tepivaari

 5. Vähän vaikeatajuisia yhdyssanoja Koivula käyttää.
  Jotkut toiset pystyvät käyttämään lyhyitäkin sanoja hämärästi, kuten suvakistit käyttäessään rasisti -sanaa.

  Itse olen suositellut käytettäväksi tahattomasti epäisänmaallisesti käyttäytyvästä henkilöstä nimitystä hanttapuli ja tahallisesti epäisänmaallisesta henkilöstä nimitystä paukapää. Suvakisteissa on sekä hanttapuleja että paukapäitä, prosenttimäärää en lähde arvelemaan.

  Ei suomen kielenkään käyttö aina ihan tarkkaa ole, vaikka tätä kieltä väitetään niihin tarkimpiin kuuluvaksi.

 6. Tuo ei ole vielä ”paljonkaan” erään suomlaisen skitsfreenisen entisen Korkeimman Oikeuden tuomarin ja professorin ”sisällöntuotantoon” nähden…:

  http://keskustelu.skepsis.fi/Message/FlatMessageIndex/368296?page=1#369189

  ” Jukka Kemppinen siirtyy 1. sijalle …

  … Otaniemen ja eräiden muidenkin ylopistojen ”professori” ja ”dosentti” Jukka Kemppinen SISÄLLÖNTUOTTAA itsensä toiselle (2.) sijalle (120 milj, eli kaikkin NL: n asukkaat Stalinin noustessa pääsihteeriksi miinus 2. maailmansodan kaatuneet!) yllä mainitun YLE:n Sotshin julkiskitsoklovnin jälkeen (”150 milj Stalinin uhria”)… :

  http://kemppinen.blogspot.fi/2008_09_01_archive.html

  http://kemppinen.blogspot.fi/2008/09/venjn-hpemttmyys.html

  Kemppinen:

  (Dr. Jukka Kemppinen, b. 1944, former professor (Information Law), former judge (Court of Appeals), reader (German ”Dozent”) (IPR, Information Law, Cultural History). Author (poetry, fiction, non-fiction) and translator from so many languages; far more than 1 000 articles in reviews, journals, magazines, newspapers; television, broadcasts. Please, feel free to comment.
  13. syyskuuta 2008)

  Venäjän häpeämättömyys

  Hiukan tunteellisesti: Saksan ja Ranskan tuhatvuotisen sodan päättyminen on yksi elinaikani uskomattomia käänteitä – Euroopan hiili- ja teräsunioni, myöhempi EEC ja nykyinen EY.

  … Stalinin leireillä koki ennenaikaisen kuoleman kaksi – kymmenen kertaa enemmän ihmisiä kuin Hitlerin leireillä. Pari miljoonaa sotilasta kaatui tai kuoli järjettömän sodanjohdon seurauksena. ”

  RK: Eli Hitlerin LEIREILLÄ tapettiin 12 miljoonaa ihmistä, joista puolet juutalaisia, YK on kriminalisoinut vuonna 2007 näiden toteennäytettyjen fasisminuhrien vähättelyn.

  Mutta ”SISÄLLÖNTUOTANNON professori” (nyt lopulta selvisi sekin, mitä sekin tarkoittaa!), ”Stalinin leireillä tapettiin jopa 120 miljoonnaa ihmistä”! (Joku voi luulla tuota ”tieteeksi”, kun sanoja on ”professorikin”!)

  Kun Stalinin aikaisintaan voidaan katsoa ”nousseen valtaan”, eli puoluesihteeriksi v. 1923, NL:ssa oli 140 miljoonaa asukasta.

  Hän kuoli 30 vuotta myöhemmin 1953, jolloin NL oli juuri saavuttanut uudelleen sotaa edeltäneen väkilukunsa 193 miljoona.

  Koska II maailmansodan takia kuoli tasan 20 miljoonaa Neuvostoliiton kansalaista (suurin osa taistelijoita, niistä lopuista taas huomattava osa oli Hilerin ”leiritettyjä”), niin

  ”alan” professorin Jukka Kemppisen TUOTTAMAN SISÄLLÖN mukaan ”Stalinin leireillä” ja maailman- sodassa kuoli yhteensä YHTÄ PALJON KUIN NL:SSA OLI OLLUT VÄKEÄ STALININ NOUSTESSA VALTAAN! Ilmeisestikin VAIN LEIREILLÄ JA SODASSA ylipäätään kuoltiin ollenkaan NL:ssa! Mutta silti tuo ei ”täsmää”: vuo- sina 1923 – 1938 kuoli kaikkiaan mihin syyhyn tahansa 30 mlj. ihmistä, sodassa 20 milj ihmistä, ja vuosina 1939 – 1953, nyt alueellisesti suuremmassa NL:ssa muihin syihin kuin sotatoimiin ja miehittäjän tappotöihin 40 mlj. Tämä karkea arvio, koska syntyvyyden on oletettu koko ajan pysyneen 4 mlj/v. keskimääräisellä tasolla sodastakin huo- limatta. Että sodastakaan huolimatta ”Stalinin aikana” ei kuollut kuin korkeitaan 90 mlj… Suhteellinen syntyvyys oli koko ajn huippuluokkaa (keskimäärin) 20 promillea, ja suhteellinen kuolleisuus rauhan aikana keskimäärin tavan- omainen, 14 promillea. Kaksi kertaa nii paljon väkeä syntyi, kuin kuoli. (Maon Kiinassa 50-luvulla syntyi kolme kertaa niin paljon, 30 promillea, kuin kuoli, 10 promillea/v., Suomessa 50-luvulla 9 promillea/v.).

  Tsaarin Venäjällä oli vuoden 1913 lopussa, juuri ennen I maailmansodan alkua, luotettavaksi arvioidun virkamies- laskelman (joka ei ollut kuitenkaan väestönlaskenta) 159 miljoonaa asukasta, joista n. 30 milj jäi tulevan NL:n ulkopuolelle: 3 mlj oli Suomessa, 5 mlj Baltiassa 18 mlj Puolassa ja 2 mlj Bessarabiassa. Tulevan NL:n alueen 129 mlj asukkaan määrä säilyi sitten yli I maailmansodan ja sisällissodan suurin piirtein saman kokoisena, ei kasvanut olennaisesti, mutta ei vähentynytkään, vaikka sekä maailmasodassa että sisällissodissa kuoli kummassakin n. 5 mlj. ihmistä. Stalinin kaudella ennen II maailmansodan aikaa 1923 – 1938 NL:n väkilulu nousi 140 mlj:sta 172 mlj:an. Kaikkiaan tuona aikana 30 mlj ihmistä kuoli, mihin syyhyn tahansa, ja 60 mlj. syntyi.

  …. RK: Vitsi on tässä nyt siinä, että New York Timesin mukaan natsien keskitysleirien uhrien määrä on tän asti luultua suurempi, jopa 20 mlj.:

  http://yle.fi/uutiset/natsien_keskitysleireja_olikin_huomattavasti_luultua_enemman/6521448
  …. ”

  1. Ei noilla väestötiedoilla mitä tahansa voi todistaa, vaikka kovasti on yritetty. NL:n västä kasvoi 30-luvulla silloisen luonnollisen väestönkasvun maailmanennätysvauhtia. Maon Kiina löi sen kuitenkin 50-luvulla kirkkasti laudalta: siellä syntyi 3 kertaa niin paljon kuin kuoli.

 7. Deaths by Country

  Country Military Deaths Total Civilian and Military Deaths
  Albania 30,000 30,200
  Australia 39,800 40,500
  Austria 261,000 384,700
  Belgium 12,100 86,100
  Brazil 1,000 2,000
  Bulgaria 22,000 25,000
  Canada 45,400 45,400
  China 3-4,000,000 20,000,000
  Czechoslovakia 25,000 345,000
  Denmark 2,100 3,200
  Dutch East Indies — 3-4,000,000
  Estonia — 51,000
  Ethiopia 5,000 100,000
  Finland 95,000 97,000
  France 217,600 567,600
  French Indochina — 1-1,500,000
  Germany 5,533,000 6,600,000-8,800,000
  Greece 20,000-35,000 300,000-800,000
  Hungary 300,000 580,000
  India 87,000 1,500,000-2,500,000
  Italy 301,400 457,000
  Japan 2,120,000 2,600,000-3,100,000
  Korea — 378,000-473,000
  Latvia — 227,000
  Lithuania — 353,000
  Luxembourg — 2,000
  Malaya — 100,000
  Netherlands 17,000 301,000
  New Zealand 11,900 11,900
  Norway 3,000 9,500
  Papua New Guinea — 15,000
  Philippines 57,000 500,000-1,000,000
  Poland 240,000 5,600,000
  Rumania 300,000 833,000
  Singapore — 50,000
  South Africa 11,900 11,900
  Soviet Union 8,800,000-10,700,000 24,000,000
  United Kingdom 383,600 450,700
  United States 416,800 418,500
  Yugoslavia 446,000 1,000,000

 8. Mielenkiintoinen tilasto, joka on ainakin suurin piirtein oikealla hehtaarilla.
  Kiinassa kiinnittyy huomio siihen, että tässäkin on jopa 17 milj kansanmurhauhria, taitellen kaatuneet miehet ja naiset ovat pääasiassa Maon joikoista, kansamurhauhrit sotilaallisesti paskan Kuomintangin alueilta. Tuo 20 miljoonaakin on luultavasti vahvasti alakanttiin.
  NL ilmoitti omiksi tappiokseen tasan 20000000, joista 3/4 taistelijoita kute sotilaita ja partisaaneja.

  NL onnistui siirtämään noin puolet Saksan valtaamaksi päätyneiden alueiden väestöstä (60 mlj.) idemmäksi ja pohjoisemmaksi, eli 30 mlj., mm. lähes kaikki lapset Ukrainasta ja Valkovenäjältä, 10 mlj. ennen Barbarossan alkua. Pahimman jyrän alle joutui Baltia. Sieltä taas oli lähtenyt saksankieliseksi katsottu väestö Molo-Ribben aikaan muualle, paitsi NL:n kannattajat.

  Saksa/Itävalta menetti 10 miljoonaa, suhteellisesti yhtä paljon kuin NL:kin.

 9. Puolan kuolleet ovat lähes pelkästään kansanmurhauhreja, puolet juutalaisia, kuten Baltiassakin ja lopuista iso siivu mustalaisia.
  ”Hollannin Itä-Intia tarkoittaa Indonesia, ja sen uhrit ovat Hirohiton kansanmurhauhreja, joten tästä ja Kiinasta sadaan 21 mlj. Hirohiton uhria, jota edelleen kertyi Koreasta, Vietnamista, Filippiineiltä (1 mlj,) muualta Intiasta (1 mlj), Burmasta (ainakin 1,mlj., tosin intialaisia taisteli myös Britannian armeijassa eri puolilla useita miljoonia).

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *