Itse asiassa kuultuna J.Halla-aho

Katsokaa ja kuunnelkaa, kun asiantuntija puhuu ja asiantuntija haastattelee.

Jaa käyttäen:


6 Replies to “Itse asiassa kuultuna J.Halla-aho”

 1. Perussuomalainen haastattelee perussuomalaista. Molemmat lienevät ehdokkain myös ensi vaaleissa. Molemmat ymmärtävät historiasta ja sen myötä mahdollisista kehityskuluista tulevaisuudessa.
  Itsenäisyyspuolueen Ilkka Hakalehto oli PS:n presidentinvaaliehdokkaana vuonna 2000. Hakalehto oli myös historioitsija ja sen tuoman ymmärryksen kautta sekä EU:n ja euron vastustaja. Hakalehto naulasi euron vastaiset teesinsä Suomen Pankin oveen muutama vuosi myöhemmin Lutherin esimerkkiä jäljitellen.

  https://fi.wikipedia.org/wiki/Arto_Luukkanen

  ”Luukkanen väitteli teologian tohtoriksi Helsingin yliopistossa vuonna 1994. Hän on yleisen kirkkohistorian dosentti Helsingin yliopistossa, Venäjän historian dosentti Tampereen yliopistossa ja poliittisen historian dosentti Turun yliopistossa. Hänen tieteellinen tuotantonsa kattaa viisi Venäjää koskevaa monografiaa ja useita alaa koskevia artikkeleja. Vuosina 1999–2000 Luukkanen oli Senior Associated Member Oxfordin St. Antony’s Collegessa. Vuosina 2005–2006 Luukkanen toimi Joensuun yliopistossa CBU – Cross Border University -konsortion johtajana.[3]

  Arto Luukkanen on myös vihitty Suomen evankelis-luterilaisen kirkon papiksi, ja hän on toiminut pappina Kauniaisten seurakunnassa.”

 2. https://fi.wikipedia.org/wiki/Ilkka_Hakalehto

  ”Vuonna 1994 Hakalehto oli perustamassa Vapaan Suomen Liittoa, jonka ensimmäiseksi puheenjohtajaksi hänet valittiin. Hän johti puoluetta vuoteen 2004, ja toimi tämän jälkeen – Itsenäisyyspuolueeksi nimensä vaihtaneen – järjestön varapuheenjohtajana vuoteen 2008. Kuolemaansa asti Hakalehto oli puolueensa kunniapuheenjohtaja.[2] Hakalehto oli VSL:n tukeman Muutosvoimat Suomi -yhteistyöpuolueen hallituksen puheenjohtaja vuosina 2002[7]–2006.[4]

  Vuoden 1994 presidentinvaaleissa Hakalehto antoi tukensa Keijo Korhoselle.[2] Vuoden 2000 presidentinvaaleissa Hakalehto oli Itsenäisen Suomen Puolesta 2000 -kansalaisliikkeen ja Perussuomalaisten presidenttiehdokas. Raimo Vistbackan johtama kansalaisliike oli PS:n ja VSL:n muodostama yhteiselin EU-kriittisten voimien kokoamiseksi.[8] Hakalehto sai 31 405 (1,0 %) ääntä, jolla hän jäi kuudenneksi seitsemän ehdokkaan joukossa.”

  Hakalehto ei ollut muodissa noihinkaan aikoihin. Varmaan Tarja Halosta parempi vaihtoehto kuitenkin.

 3. Valtaapitävien varpaat – ja yksi on teilattavissa vaikka olisi oikeassa. No hänen myötä halutavat teilata vieläkin koko puolue.
  Näin puolueettomana yritän saada selvää mitä hyvää ja ketkä hyötyvät hallitsemattomasta maahanmuutosta? Britit pyristelevät irti EU:sta maahanmuuton vuoksi joka yksi syy.

Kommentoi