Kepun gallupkannatus

Ylen teettämän puolueiden gallupkannatusmittauksen perusteella Kepun kannatus oli hieman noussut. Mutta nousun syyt ovat Kepun kannalta kiusallisia.

Kannatus on noussut siksi, että pääministeri Sipilä ja kaikki muutkin Kepun ns. kellokkaat ovat olleet ihan hiljaa koko kesän. Siis olemalla hiljaa kannatus on noussut.

Eikä ihme. Kun Sipilä ja Sipilän enkelit peruspalveluministeri ja kuntaministeri kaksi tukevan puoleista äämää ovat jatkuvasti olleet äänessä, niin nyt kesän aikana he ovat olleet ihan hiljaa.

Mutta anskattoo, kunhan taas eduskunta palaa lomilta ja Sipilä ja Sipilän enkelit pääsee vauhtiin, niin kannatus taas putoaa.

Huono tavara ei mene kaupaksi, vaikka myyjät sitä kuinka kehuisi. Tätä eivät Sipilä ja Sipilän enkelit ymmärrä, kun yrittävät myydä väkisin meille suomalaisille epäkelpoa sote -ja maakuntauudistusta.

10 vastausta artikkeliin “Kepun gallupkannatus”

  1. Tiedät hyvin J.K., että mulla ei ole omaa puoluetta, ei ole koskaan ollut. Olen sitoutumaton ja siksi mulla on kanttia kritisoida tai kiittää ketä vain.

  2. Meitä on moneksi, joillekin on vain yksi puolue hyvä ja oikea, sitten on yleisesti ottaen kaikessa vasemmalla tai oikealla olevia. On omien polkujensa kulkijoita jotka eivät ole vasemmalla ei oikealla vaan uskovat ainoastaan omaan järkeensä, tuuliviirejäkin on paljon ja pahnanpohjimmaisina flegmaattiset ja laiskat nukkuvat.

    1. Niinhän se menisi yhden puolueen hallitessa diktatuuriksi, onneksemme meillä on suht koht toimiva demokratia, mikään puolue ei voi kasvaa isoksi koska aina vaaleissa hyvin menestynyt puolue pääsee hallitusvaltaan ja sen on pakko tehdä kipeitäkin päätöksiä mikä taas johtaa siihen että häviävät seuraavissa vaaleissa jne.

  3. Ehkäpä se kannatus on hätähuuto viljelijöiltä, mikään muukaan puolue ei kuuntele. Suomessa on todella synkkä tilanne, joka kaikille valkenee vasta syksyllä.

  4. Minä en vain ymmärrä miksi se kepu ei näe mitään muuta ratkaisua kuin lisää tukiaisia.

    Esimerkiksi tuottajat nyt vaan myyvät maitoa liian halvalla. Heidän pitäisi vähän kerääntyä ja todeta että sori kauppiaat, mutta myyntihintamme on 55 senttiä eikä 40 senttiä. Ei pidä paikata tukiaisilla kaupan joustamattomuutta.

  5. Kauppojen katteet ovat nousseet kohtuuttomasti ja sille pitäisi ilmeisesti säätää lakisääteinen katto, koska ns. ”vapaa markkinatalous” ei todellakaan toimi.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *