Mikä on Euroopan pahin uhka?

Eurooppaa uhkaa tietty ilmaston lämpeneminen, kuten koko maapalloa, mutta pahin ja pelottavin uhka on Eurooppaan suuntauva muuttopaineen uhka.

”Halla-aho: Eurooppaan suuntautuva muuttopaine uhka yhteiskuntiemme olemassaololle.”

Halla-aho sanoi näin muun muassa puhuessaan EU:n parlamentissa.

Se oli vakava varoitus Euroopalle ja Suomelle.  ”Muuttopaine uhkaa yhteiskuntiemme olemassaoloa.”

Afrikassa on kymmeniä miljoonia ihmisiä, jotka ovat lähdössä liikkeelle kohti Eurooppaa, kun kuivuus, veden ja ruuan puute pakottaa heidät lähtemään.

Euroopassa ei ole vielä tajuttu, kuinka suuresta ja vaikeasta asiasta on kysymys.

Mexikon ja USA:n rajalla on nyt nähtävissä mitä tapahtuu, kun suuret massat lähtevät etsimään parempaa elämää. Tarvitaan jo armeijaa suojelemaan rajoja. Onko se myös Euroopassa ainoa keino torjua massamuutto maihimme? Vai olisiko muita keinoja?

Ensin täytyy tunnustaa tosiasiat. Se on kaiken alku. Kun tosiasiat on tunnustettu voi alkaa suunnitella keinoja, millä auttaa potentiaalisia maahanmuuttajia heidän omissa maissaan. Se tulee vaatimaan rahaa, paljon rahaa, mutta niin tulee sekin vaatimaan paljon rahaa, jos massat valtaavat maamme.

Tähän mennessä nähty maahanmuutto Suomeen on vasta esimakua. Kun suuret massat lähtevät liikkeelle, on leikki kaukana. Nyt on korkea aika ryhtyä toimiin massamuuton estämiseksi.

9 vastausta artikkeliin “Mikä on Euroopan pahin uhka?”

  1. Suurin uhka on tuo holtiton lisääntyminen noissa maissa, missä nytkään ei maa-ala kykene kantamaan maassa olevien ihmisten kuormitusta.
    Se on asia, mikä pitää ratkaista nyt eikä huomenna.

  2. Suurin uhka lähivuosikymmeninä on varmaan sellainen jota emme osaa tällä hetkellä edes oikein nähdä. Veikkaan kyllä geopolitiikkaa sen taustalle jotenkin.

    Mutta toinen kysymys on mikä meidän reaktiokykymme on uusiin uhkiin. Mielestäni se on huono. EU on paperilla hirveän kiva ajatus, mutta rampa. Tätä sanovat jo turhankin monet tutkijat.

    Sanotaan että EU:lla pitäisi olla suunta. Totta. Vaan olisi nyt edes käsitys nykytilasta…

  3. Kun kysytään suoraaan siihen ei voi vastata kun suoraan ne vaara tekijät on tänä päivänä Yhdysvallat ja Venäjä .
    Ennalta arvaamattomien presidenttiensä vuoksi terv tepivaari

  4. Ei pidä paikkaansa.
    Edelleen se holtiton naiminen Afrikassa ja Aasiassa on se ongelma, koska sille ei olla tekemässä mitään.

  5. No naimiset ei tässä suurtakaan osaa tee mutta nuot kaksi uhoo nyt jo liikaa terv tepivaari

  6. Juha on oikeassa sen osalta että tuo on yksi maailman vakavimpia ongelmia. Toinen kysymys on, onko se Euroopan ongelma?

    Ei ole mitenkään sanottua että EU jatkaa nykyistä ”kaikki kelpaa” maahanmuuttopolitiikkaa ikuisesti. On vähintään realismin rajoissa, että EU vetää ovia kiinni rajustikin ja Afrikan jotkut maat saattavat huomata piikin menevän kiinni äkkiä. Se voisi pakottaa heidät katsomaan peiliin.

    Tietenkin on mahdollista että EU toheloi asiaa, mutta ainakin herra Weber tuntuu olevan vähän eri mieltä siitä. Stubb polkee jalkaa minkä ehtii mutta liekö se uutinen?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *