Miksi sisäministeri Mykkänen vaikenee?

Maassamme on nousemassa iso häly maahanmuuttajien tekemistä raiskauksista jopa alaikäisiä tyttöjä kohtaan. Myykkänen vaatii vaan lisää maahanmuuttajia, vaikka entisten kanssakin on paljon ongelmia.

Sisäministeri vastaa maan sisäisestä turvallisuudesta. Mutta sen turvallisuuden laita on heikko, kun nuoret naiset ja tytöt eivät kohta uskalla mennä yksin ulos lainkaan. Aina on joku maahanmuuttaja kyttäämässä saalista itselleen.

Poliisi vetoaa nyt vanhempiin, että he katsovat lastensa perään. Mutta miksi poliisi siirtää omat tehtävänsä vanhemmile? Poliisin tehtävä on huolehtia katuturvallisuudestakin. Sisäministerin tehtävä on pitää huoli, että poliisilla on riittävät resurssit eli poliiseja tarpeeksi huolehtimaan kansalaisten turvallisuudesta.

On väitetty, että nyt julki tulleet tapaukset olisivat vain jäävuoren huippu. Toisin sanoen, että maahanmuuttajien seksuaalirikollisuus on verrattain yleistä, mutta monet tapaukset jäävät piiloon, kun naiset eivät tee rikosilmoitusta.

Nyt on sisäministeri Mykkäsen selvitettävä tämä asia perin juurin ja kansalaisten on saatava tietää, mikä on todellinen tilanne maassamme?

Jaa käyttäen:


16 Replies to “Miksi sisäministeri Mykkänen vaikenee?”

 1. Väiski, ministeriö tietää tasan tarkkaan nämä ongelmat eli ne koskevat jo täällä olijoita. Uusia otettaisiin vain tarkan seulan kautta. Suurin ongelma, minkä jo Markon avauksessa totesin on islamilainen machokulttuuri, jossa nainen on täysin miesten alistettavissa jopa kunniamurhan kohteina (turkkilaiset). Täällä tarvitaan vietnamilaisia thaimaalaisia ja niitä, jotka osaavat sopeutua ja tehdä töitä.

 2. Tämä on ihan selvä asia, mutta se ei poistu jo täällä olevien suhteen ellei tehdä radikaaleja ratkaisuja eli panna heidät kuin ”ehdonalaiseen” ja valvottuun työhön. Nuorille miehille arvion mukaisesti siru tai panta jalkaan.

  1. Kyllä ongelma poistuu jo täällä olevienkin suhteen. Ensi vuoden alusta on tulossa voimaan lakimuutos, jolla oleskelulupa voidaan peruuttaa rikoksiin syyllistyneiltä. Tämä lainkohta täysimääräisenä käytäntöön, niin kyllä sillä jonkinlainen vaikutus tulee olemaan.

 3. Meikällä mennyt jo fiilarit sellaiseksi jotta turha tässä on mitään tehdä. Tappakoot, raiskatkoon kun päättäjiäkään ei kiinnosta.

 4. Meillä päättäjät kyllä matkustelee ahkerasti maailmalla, mutta eivätkö he näe mitä maahanmuutto on muissa maissa saanut aikaan. Lähimpänä esimerkkinä on naapurimme Ruotsi. Nyt on myös amerikoissa alkanut jopa maahanmuuttajajengien väliset sodat, jossa kanta-asukkaat ovat suuressa vaarassa. Eikö esimerkit riitä tajuamaan, että maahanmuutto toisista kulttuureista on lopetettava ennen kuin se on myöhäistä.

  Muiden puolueiden ja poliitikkojen täytyy alkaa kuunnella Jussi Halla-ahoa, joka on Suomen paras asiantuntija maahanmuuttokysymyksissä.

 5. Hys ihme kun asia päässyt esille?
  Meillä Ruotsia mainostetaan syntyvyyden hyvänä esimerkkinä.
  Tiheä seula ei ratkaise heidän käyttäytymistä.
  Sisäministeri ei ole tehtäviensä tasalla.

 6. Nykyinen maahanmuutto nyt on vasta alkua, mitä tuleman pitää- varaudutaan mieluummin siihen. Hyvinä/huonoina esimerkkeinä Italia ja Kreikka. Gibraltaria ja Portugalia eivät ole vielä keksineet ja Majorcan kautta Espanjaan.

 7. Palautus tuollaisista rikoksista automaattisesti, mutta ensin on kärsittävä tuomio ja sitä varten ostetaan palvelut vaikka Venäjältä.

 8. Otetaan vaan lisää näitä. Haluan nähdä milloin kansan mitta kiristyy… Lisää ja kunnolla. Empä laita enää vastaan kun rasistin maineen siitä saa.

 9. Kansan mitta olisi jo täynnä, jos valtaqmedia kertoisi mitä kaikkea maahanmuuttajat touhuavat täällä. Suurin osahan loisii ja nostaa Kelalta ”palkkaa” loisimisesta. Maahanmuutto on jo nyt maksanut vronmaksajille miljardeja, kun kaikki piilossakin olevat kustannukset huomioidaan. Nyt sitten tulee lähes päivittäin esiin asioita, joissa suomalaiset ovat täyttäneet taskunsa miljoonilla rikollisilla tavoilla maahanmuuttajia asuttamalla ja ruokkimalla.SPR maailman suurin kerjääjä on erikoisesti kunnostautunut kuppaessaan maahanmuuttoviranomaisia miljoonilla.

Kommentoi