Tämä Espanjassa – meillä hyysätään ehdollisilla tuomioilla

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/26a12b5f-7828-447c-b299-094af684a07b

””Susilauman” miehille 9 vuoden tuomiot – 18-vuotiaan naisen joukkoraiskaus Pamplonan härkäjuoksufestivaaleilla herätti Espanjassa keskustelun suostumuksen määritelmästä”

Miksi meillä ymmärretään raiskaajia ja erityisesti muualta tulleita?

Naisenemmistöiset hovioikeudetkin lieventävät lähes järjestään käräjäoikeuksien tuomioita ja monessa tapauksessa annetaan vain ehdollisia tuomioita.

Jaa käyttäen:


7 Replies to “Tämä Espanjassa – meillä hyysätään ehdollisilla tuomioilla”

 1. Miten niin ”ymmärretään” heitä? Kyllä tuomiot on annettu ihan lakikirjan mukaan.

  Ymmärrän väkevästi huolen holtittomasta maahanmuutosta, kun ei ole yhtään katottu ketä tulee ja murehdittu kotoutuksesta. Se on järkyttävä tunarointi Sipilältä ja muilta.

  Mutta ei nyt helvetti vieköön ruveta itsekin ampumaan kritiikin seassa valheita ja propagandaa – juuri sitä mistä syytämme vastapuolta. Meillä on faktat puolella. Käytetään niitä.

 2. ”Ymmärretään heitä” – tarkoittaa, että Suomessa raiskaustuomiot ovat keskimäärin asteikon alapäässä ja jopa ehdollisia.
  Sinuna en sekoittaisi raiskaustuomioita maahanmuuttajiin automaattisesti, koska kyse on asiasta yleisesti. Mielestäni avauksessa ei maahanmuuttajia mitenkään tuotu esille…
  10-vuotiaan tosiasiassa raiskannut sai tuomion vain lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä, koska tyttö ei ollut tuomareiden mielestä tarpeeksi selkeästi pistänyt hanttiin isolle miehelle.
  Samoin lapsen raiskannut pääsi ensikertalaisena alle puolella istumisella ja sen jälkeen murhasi ja raiskasi uudelleen.
  Minä en näe mitään puolusteluja alaikäisen raiskanneelle enkä syytä, miksi sellaisen pitäisi saada tuomion alennusta mistään syystä.
  Huolimatta siitä, että saanen rasistin leiman, katson, että maahanmuuttanut/turvapaikanhakija, joka raiskaukseen syyllistyy, on poistettava Suomesta pysyvästi.
  Selitys, että raiskaavathan suomalaisetkin, ei ole peruste, koska omissa on riittävästi emmekä tarvitse sellaisia tai ylipäätään rikollisia yhtään lisää.

  1. Sorry, mainitsin muualta tulleet, mutta montakohan suomalaisten tekemää joukkoraiskausta on viimeisen 10 vuoden aikana ollut yleensäkään, kun noiden muualta tulleiden osalta juttuja on jokunen per vuosi…

 3. Monet tulijat edustavat kulttuuria jossa nainen on miehen vallassa – mitenkä heitä ylipäätään voidaan kotouttaa? Onko ylipäätään oikein ottaa kovin erilaisen kulttuurin omaavia?

Kommentoi