Mykkänen selittelee

Mykkänen selittelee tänään Iltalehdessä maahanmuuttajien raiskauksia. Mykkäsen olisi pitänyt sisäministerinä tietää, että maahanmuuttajien seksijengi on vaaninut nuoria ja jopa lapsia jo vuoden päivät.

Onko Mykkänen ummistanut silmänsä vai onko hän peräti epäpätevä sisäministeriksi, kun asiat ovat tällä mallilla Suomessa?

Tässä Iltalehden juttu.

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/f340531e-792b-4839-8408-f46bd01188e1

Jaa käyttäen:


8 Replies to “Mykkänen selittelee”

  1. Mykkänen (kok) on ajanut koko sisäministeri kautensa ajan agendaa saada lisää sandaalijätkiä sekä hän on ajanut ryssän etua Suomessa. En diggaa tätä toveria pätkääkään.

  2. Mykkänen on aika uusi ministeri, ei hän näitä raiskaajia Suomeen ole rahdannut, se on Sipilä joka sen teki.

    Tottakai Mykkäseltä odottaisin enemmän, ehdottomasti.

  3. Mykkäsellä näyttää olevan kova tahto osoittaa EU-kelpoisuutensa tulkitsemalla pykäliä suomalaisten vahingoksi liian kireästi.
    Tätä osoitte erityisen selvästi aselain uudistus, missä Mykkänen koitti kieltää – ja valitetttavasti osin onnistui – nykyisen reserviläisammunnan harrastamisen ottamalla kaikenlaisia byrokratiapykäliä sen esteeksi.

  4. Mykkäsen äiti on ryssä ja kotikielenä oli venäjä. Siksi kait hänen sympatiansa ovat Venäjällä. Miksi Kokoomus valitsi Mykkäsen sisäministeriksi? Orpo meni halpaan.

Kommentoi