Saatanan tunarit 2

Kun on käynyt selväksi, että näitä saatanana tunareita onkin kaikissa puolueissa , jotka aikanaan äänestivät eduskunnassa ulkomaille (lue: Venäjä) oikeuden ostaa maata Suomesta mistä vaan, niin luulisi Kekkosen kääntyvän haudassaan näiden saatanan tunareiden töiden jälkiä katsellessa, Heidän joukossa on mm. nykyinen presidenttimme ja monta muuta kärkipoliitiikkoa.

On meillä suomalaisilla helkutin huono herraonni. Pelkkiä tunareita.

 

4 vastausta artikkeliin “Saatanan tunarit 2”

  1. Kekkonen toteutti periaatetta: ”Hyvä politiikanhoito on mahdollisuuksien taidetta.”

    —————————–

    Jussi Halla-ahon mielestä kokoomuksen johdon ja kokoomuksen äänestäjien välissä on syvä juopa:

    https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-missaan-muussa-puolueessa-aanestajakunnan-odotukset-puolueen-kaytannon-toiminta-eivat-jyrkassa-ristiriidassa-kokoomuksessa/

    ”Kokoomus on jatkuvasti ja johdonmukaisesti Putinin asialla. Päinvastainen mielikuva syntynee siitä, että kokoomus aika ajoin kertoo olevansa Nato-myönteinen. Ottamatta kantaa itse Nato-jäsenyyteen huomautan, että kokoomus on ollut tosiasiallinen päähallituspuolue seitsemän vuoden ajan eikä tietääkseni ole tehnyt yhtään mitään Nato-jäsenyyden edistämiseksi.

    On melko irvokasta, miten mielellään perussuomalaisille räksytetään ”Venäjä-myönteisyydestä”, vaikka perussuomalaisilla on ollut kaiken aikaa selkeä ja kielteinen kanta niin viisumivapauteen, kaksoiskansalaisuuteen kuin maakauppoihinkin.”

    ———————————————————————————————
    Kokoomuksen nuoriso on myös vaatinut pakkoruotsituksen lopettamista ja perustuslain kuudennen pykälän kunnioittamista, joka pykälä pyrkii turvaamaan eri etnisiin ryhmien kuuluvien kansalaisten keskinäisen tasa-arvon, mutta kokoomuksen nykypolitiikka syrjii köyhempää finne-virtasta vauraamman finländare-janssonin iloksi ja eduksi.

    Presidentti Niinistö otti vastaan Folktingetin kultamitalin, joita Folktinget ostelee vuosittain puolen miljoonan euron tukirahoillaan sopiviksi katsomilleen henkilöille. Kokoomuksessa on korjaamista, mistä löytyisi korjaussarja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *