Sipilä etsii ongelmia valmiisiin ratkaisuihin

Tiesivätkö Kepun jäsenet, kenen he valitsivat puheenjohtajakseen, kun he valitsivat Sipilän? Eivät tienneet. Sipilä viis veisaa puolueesta hän halusi vain päästä valtaan. Vallanhimo on paha tauti. Sitä ovat sairastaneet monet historiasta tunnetut tyypit alkaen Napoleonista  aina Hitleriin ja Staliniin. Tyypillistä näille vallanhimoisille tyypeille on, että he keinoja kaihtamatta runnovat tiensä tavoitteisiinsa.

Sipilä on kehittänyt oman tapansa käyttää valtaa. Ensinnäkin se perustuu lestadiolaisten tapaan hallita joukkoja. Pelottelu ja uhkailu ovat paljon käytössä. Kun pelottelu ja uhkailu ei aina auta on Sipilä kehittänyt keinon, millä yrittää hallita joukkoja. Se keino on keksiä ongelmia valmiisiin ratkaisuihin.

Parhaillaa näytellään Suomessa surkuhupaisaa näytelmää, jonka on käsikirjoittanut ja ohjannut  Sipilä, joka myös näyttelee pääosaa näytelmässä.

Syy miksi nyt pannaan koko maa sekaisin on irtisanomiskiista pienissä yrityksissä. Siihen on ollut jo pitkään valmis ratkaisu, mutta se ei ole kelvannut Sipilälle, hän kun haluaa määrätä ja käyttää valtaansa sairaalloisesti.

Muita vastaavia esimerkkejä on Sipilän valtakaudelta. Sote olisi ollut jo valmis pitkän aikaa, jos Sipilä olisi hallitustaipaleensa alussa aloittanut parlamentaarisen valmistelun sen sijaan, että teki lehmänkaupat Kokoomuksen kanssa.

Timo Soinin kulunutta hokemaa muotoillen voi sanoa, että ”missä Sipilä, siellä aina ongelma”.

11 vastausta artikkeliin “Sipilä etsii ongelmia valmiisiin ratkaisuihin”

  1. Nyt on Väiskiltä täyttä puuta heinää. Näkeehän sen jo sokea reettakin, että Sipilä ei ole ollut hamuamassa itselleen mitään valtaa vaan aitoa toimintaa saada Suomea edes hieman parempaan kuntoon. Hän on viis veisannut omasta vallastaan tai edes kepun vallasta.
    Tällaista tämä on saada Suomessa uudistuksia aikaan. Kiville näytetään menevän aina olipa hallitus tai pääministeri kuka tahansa.

    1. Väinö on kyllä ihan jotain, mutta mitä.
      Mitähän sieniä Väiski on syöny ??
      🎃🍄🍄🍄

    2. No taitaa nyt Heikiltä tulla diipadaapaa tuutin täydeltä .
      Ei huononnukset ole uudistuksia vaan aivan muuta terv tepivaari

  2. Kepussa ei tajuta kaikkia asioita lainkaan kun valitsivat sipilän puheenjojakseen mutta sehän oli kyllä demokraattisesti valittu, ei niin kuin eräät kun tuli väärä mies valittua loikattiin .
    Eikä tuo sipilän valinta oikeasti kellekkään muulle kuulu kun kepulle terv tepivaari

  3. Kuvan mukaan sanoisin että Teho Paketille on iskenyt puna tauti aiaia se on vakava siihen voi vaikka kuolla . terv tepivaari

  4. Sipilän aikana monen talous on kurjistunut ja velkaperinnässä on n puoli miljoonaa henkilöä luin lehdestä.
    Eräs pienyrittäjä sanoi että irtisanominen ei ole ongelma sillä onhan koeaika ja ne määräaikaiset eli kysymys on aivan jostain muusta. Hänen mukaansa Sipilä ei ole auttanut eikä auttamassa pienyrittäjiä.

    1. Joo, kun elää velaksi ja ei oo millä maksaa velkojaan joutuu perintään. Tähän ongelmaan on mietitty ratkaisua. Vastuuttomat rahanlainaajat tienaa hyvin.

      Nii, toi o yhen ihmisen mielipide. Kun lukee muitakin lehtiä niin huomaa että joku on puolesta ja joku on vastaan.
      Toi on sellanen juttu josta lehdissä js verkossa leviää myös ihan mitä sattuu juttuja.
      Vasemmisto vastustaa ja haukkuu Sipilää minkä kerkiää. He eivät ymmärrä miksi kannatuslukemat mataa alle 10 prosentin.

      Kun haukkuu toista tulee samalla kertoneeksi ettei itsellä ole yhtään mitään järkevää esittää. Räksytys kannattaisi lopettaa ja keskittyä tuomaan omia juttuja voimallisesti esille. Jos niitä nyt sitten on edes olemassa.

  5. Teho Paketti sitä samaa räksytystä piti sipilä ja tiilikainen viime hallituskaudella mitäs se silloinoli ja mistä tuo n 10 % perustuu kepun nyky kannatukseenko ,
    Kepu on nykyään kokoomuksesta oikealle terv tepivari

  6. Eiköhän ne peränsä myyneet ole eniten ollut äänessä kuitenkin ne vaan ei enää tehoa kehenkään .
    Taitaa väinö ulvoa ihan omiaan tuskinpa tuon syyn vuoksi mitä tuputat terv tepivaari

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *