Sisäministeri väistää vastuutaan

Alla oleva uutinen on lainattu Ylen verkkouutisista. Siinä sisäministeri selvästi väistää vastuutaan. Hänenhän pitäisi nimenomaan pienentää kaikkea riskiä, joka kohdistuu kansalaisiin. Mutta onko hän tehnyt m itään näiden paperittomien maassamme lymyävien saattamiseksi pois maasta?

Jos sisäministeri toimii v ain vasta sitten, kun jotain kaameata on tapahtunut, kuten nyt on tapahtunut, sisäministerillä on pallo pahasti hukassa.

”Sisäministeri bussihyökkäyksistä: Suomessa 9 000 kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa – ”On riski, että turhautuminen johtaa tämäntyyppiseen”

12 Replies to “Sisäministeri väistää vastuutaan”

 1. Huonoin sisäministeri aikoihin. Joku nousukas joka kyttää EU:ssa virkaa. Ajanut ryssien ja laittomien maahanmuuttajien asiaa. Kiitos Kokoomus. En ymmärrä, en.

   1. Jos olisi Jussi ollut sisäministeri, niin Suomen säästö olisi ollut miljardeja euroja aikaa myöten.

    Mutta hanttapulisto teki mahdottomaksi Jussin nimityksen sisäministeriksi.

 2. ”Krp:n rikosylikomisario Oulun epäillyistä seksuaalirikoksista MTV:lle: ”Tämä on vasta jäävuoren huippu” Iltasanomat 6.12.2018

  Sisäministeri heti vaihtoon.

 3. Siksi, että sisäministeri vastaa itsenäisen Suomen sisäisestä turvallisuudesta, joka on nyt järkkynyt pahoin.

 4. Tämä sisäministeri on tyypillinen ”kiipijä”. Tuskin kiinnostaa muut kuin omat asiat.

 5. Kun ministeri toteaa, että ”Suomessa 9 000 kielteisen päätöksen saanutta turvapaikanhakijaa – On riski, että turhautuminen johtaa tämäntyyppiseen”, odottaisi, että se johtaisi toimenpiteisiin ja ministeri sanoisi jotain niistä.
  Valitettavasti tuo toteamus viittaa vain siihen, että mitään ei tehdä ja sellaiseen joudumme vain tottumaan.
  Ministeri on todella surkea ja pitää vaihtaa välittömästi.

  1. Tuota, kun en kykene löytämään edes aasinsiltaa, niin selitäpä Karjalainen selkokielellä, miten tämä liittyy aloitukseen?

Kommentoi