Miksi?

Miksi sotesta on puhuttu viime aikoina niin vähän?

Siksi, että Kepu ja Kokoomus ovat kaikessa hiljaisuudessa alkaneet jo toteuttaa sotea, vaikka sotelakeja ei ole vielä jätetty Eduskunnan käsiteltäviksi. Kepu haluaa saada maakuntahallinnon ja Kokoomus valinnanvapauden soteen, että yksityiset lääkärifirmat pääsevät verorahoihin käsiksi.

Nyt on asiasta tehty tutkintapyyntö oikeuskanslerilta. Ei voi olla oikein, että hallitus ryhtyy toteuttamaan lakeja, joita ei ole vielä edes käsitelty Eduskunnassa. Sipilän hallitus on kaapannut vallan Eduskunnalta eli kansalta.

Miksi poliittinen eliitti käyttää verovarojamme omiin tarpeisiinsa suruttomasti ja samaan aikaan kansaa kuritetaan kovalla kädellä?

Esimerkkeinä ulkoministeri Timo Soinin matkakulut. Hesarin mukaan Soini on käyttänyt vuodessa noin miljoona euroa verovaroja omiin ja vaimonsa matkoihin maailmalla. Toinen esimerkki on Suomen mepit, joiden ruhtinaalliset eläke-edut aiotaan nyt maksattaa suomalaisilla veronmaksajilla.

Miksi Kokoomuksen gallupkannatus pysyy jatkuvasti niin korkeana?

Siksi, että Suomen kansa on poliittisesti tyhmää. Monet pienipalkkaiset kannattavat Kokoomusta tietämättä, että Kokoomus on työnantajien puolue, ei palkansaajien puolue.

6 vastausta artikkeliin “Miksi?”

  1. Kepu koittaa nostaa laskenutta kannatustaan olemalla hiljaa sotesta terv tepivaari

  2. Juhak kyllä maakunnat on tähänkin asti ollut kepulla kaupunkit sitten ei olekkaan . terv tepivaari

  3. Ei mitään hyvää puhuttavaa – jaa on sentään sillä halutaan jakaa voittoja yksityisille ja sitä kautta pörssäreille toki vähäosaisten apua tarvitsevien kustannuksella.

  4. Miksi Kokoomuksen gallup ja vaalisuosio jatkuvasti on hyvä, sitä paljon ihmetellään kun rikkaita kuitenkin maassamme on vain kourallinen.
    Väinö sanoo että Suomen kansa on poliittisesti tyhmää, ollisiko se noin yksinkertaista? Arvelen että on muitakin syitä, heitän tähän muutaman:
    – uskotaan että Kokoomus osaisi luoda ja ylläpitää olosuhteita joissa teollisuus olisi kilpailukykyistä, siitä johtuen hyvä työllisyystilanne ja välttämättömiä vientituloja
    – arvellaan että verotus ja lainanotto pysyisi kohtuudessa
    – byrokratiaa ei paisutettaisi vaan kevennettäisiin
    – tarvitaan vastavoimaa AY-SDP voimalle
    – turvaa edellytyksiä yrittäjyyteen, halullisille mahdollisuuksia olla oman onnnensa seppiä
    – vasemmistolaisen komentomenon pelko
    – tyhmyys kuten Väinö arvelee
    – äidinmaidon mukana tullut valinta

    No nuo ovat vain arvauksia, varmaan muitakin motiiveja ihmisillä kannattaa Kokoomusta

  5. Tuntuu että vain oikeistopuolueita kannattavat käyvät antamassa äänensä. Mitenkä nuoret äänestävät ? Onko heillä ihan konkreettista käsitystä siitä mistä raha tulee ja kuinka paljon missäkin ammatissa voi tienata, mitkä ovat pakolliset kulut siitä usein pienestäkin palkasta. Ovatko vanhemmat rehellisesti näyttäneet mitä mikäkin maksaa. tuntuu että nyt heikoimminkin ja jopa tukien varassa elävien perheiden lapsilla on kaikkea kalliista älypuhelimista lähiten. käydään ulkomaanmatkoilla ja kaikenmaailman laivareissuilla ja eletään tuilla…..

    Kaikkein eniten tässä yhteiskunnassa ärsyttää niiden harvojen ahneus joilla jo on kaikkea, se useimmiten määrää mm meidän kustannuksiemme tason. Tuntuu hyvin epäoikeudenmukaiselta maksaa veroa yhteiseen kassaan kun sitä rahaa käytetään esim. tukemaan jonkun Soinin tai muun poliittisen päättäjän egoa ja harrastuksia tai jonkun isoja osinkoja muutamalle jakavien yritysten tukemiseen tai jonkun muun kartellimaisen yhteisön tai yrityksen tukemiseen. On väärin että tällaiset asiat revitään tavallisen ihmisen selkänahasta ja elämän ilosta. Siinä samalla kansaa pidetään tyhmänä lammaslaumana joka saadaan suostumaan mihin tahansa viemällä elämisen edellytykset. Ja oikeestihan me sitä sitten ollaankin.

    Eihän tää maailma tässä pelastu eikä se taida enää pelastua missään tai millään. Ahneus on tunteettomuuden esiaste ja mielestäni yhteiskunnat ovat jo aika pitkällä taudinkuvan suhteen. Enää ei riitä että tullaan toimeen, kaikilla olisi siedettävät olot ja osattaisiin kunnioittaa myös luontoa ja sen tarpeita. silloinhan tietenkin varmaan maailman väkiluku ryöpsähtäisi tähtii ja pallomme ylikuormittuisi…..seuraavaksi varmaan suursota niin väki vähenee, voidaan taas osin aloittaa alusta mutta rahathan ei häviä……….jos ne osaa muuttaa oikeaan muotoon…en tiedä mitä eliitillä lienee mielessään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *