Puolustusministeri Jussi Niinistö leikkii puolustusvoimilla, kuin tinasotamiehillä

Ministeri Jussi Niinistö entinen persu nykyinen loikkari on täältä ruohonjuuritasolta katsottuna ”sotahullu” mies. Hän leikkii Suomen armeijalla, kuin pikkupojat tinasotamiehillä. Mitähän kenraalit ajattelevat ministeristään. Heidän kommenttejaan ei juurikaan kuulu eikä näy.

Ministeri Niinistö tekee ministeriössään irtiottoja, joista hän ei kerro etukäteen edes presidentille tai eduskunnan puolustusvaliokunnalle, jonka tehtävä on valvoa, että ministeri toimii kansanvaltaisesti, Esimerkkeinnä mm. suuret sotaharjoitukset, joissa piti olla mukana mm. USA. Ja nyt sitten tämä naisten syrjintä armeijassa, heittämällä naiset ulos armeijasta kustannusten säästämiseksi. Voi pyhä jysäys! Olisi pitänyt tohtorismiehen ymmärtää, mikä haloo siitä nousee, kun naisia aikoo syrjiä.

Jussi Niinistö on niin innostunut sotaministerin hommassa, että joskus jää ihmettelemään, onko hän lainkaan sovelias sotaministeriksi. No, aikaa on enään korkeintaan vajaa vuosi, kun se pesti loppuu ja toista kertaa ei Jussi Niinistöä nähdä sotaministerinä. Se lienee varmaa.

Toivotaan, että Jussi Niinistö ei enään loppukauden aikana tee tyhmiä ja että ei ainakaan järjestä Suomea sotaan, ”sotahullu” kun on.

8 vastausta artikkeliin “Puolustusministeri Jussi Niinistö leikkii puolustusvoimilla, kuin tinasotamiehillä”

  1. Minä puolestani toivon, että Suomen hallituksessa ja eduskunnassa olisi enemmän ”sotahulluja” – jotka huolehtisivat Suomen puolustuskyvyn ja puolustusvalmiuden nostamisesta niin korkealle tasolle, ettei Venäjä hyökkää Suomen kimppuun.

    1. Suomi ei tarvitse sotahulluja missään syytkin on selviä ne tulee kaatuun ekana ja kuolleella sotilaalla ei ole mitään virkaa kuoleman jälkeen .
      Sodassa pitää olla järki mukana ja sitä ei sotahullu omaa, maanpuolustus on aina syvän harkinnan lopputulos . terv tepivaari

  2. Mielestäni meillä puolustusministerin pesti annetaan aina sille joka vähiten osaa. No nyt on osaamista loikan verran, mutta sillä osaamisella ei paljon arvoa.

  3. Joo oli tuossa kaksi joita kenraalit vei kun litran mittaa pitkin tammelan toria . terv tepivaari

  4. Puolustusministeri Jussi Niinistö taitaa olla ainut järki päässä oleva koko porukasta. Harmi että on sinisten kelkassa kun se kelkka alkaa olla ilman lumia.

  5. Jos ulkomaalaiset joukot pyörii Suomessa niin se on minulle ongelma, mutta muuten ei ole sitä vastaan jos puolustusmäärärahoja korotetaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *