Juttu ei lähde liikkeelle

Yrtin kirjoittaa blogin ”ystävästäni” Greenpeacesta. Ei onnistunut. Muutaman sanan jälkeen kirjaimet eivät yksinkertaisesti tulleet näytölle. Osaisiko joku viisata mistä tämä kiikkaa.?

En ole ole tehnyt montakaan avausta tänne Pirkan blogeihin, mutta tähän asti ne ovat tulleet moittettomasti  framille .

JK. Minulla on uusi tietokone, ja tämä kirjoitusjärjestelmä ei minusta ole yhtä hyvä kuin entisessä, tai sitten en osaa sitä käyttää. Ehkä siinä on muutakin, en tiedä.

Myös googlen hakupalvelu on sanoisiko vajavaisempi kuin ennen. Ainakin jos hakusanaksi panee ”Greenpeace” tai ”Patric Moore” toki myös muisssakin hakusanatoiminnoissa.

Viisauksesta etukäteen kiittäen allekirjoittanut.

 

13 vastausta artikkeliin “Juttu ei lähde liikkeelle”

  1. Niin, kun kommentoin jonkun toisen kirjoitusta, se onnistuu hyvin, mutta silloinkin tämä kirjoitusjärjestelmä välistä ”Ikään kuin miettii”, ja joutuu välistä odottamaan että kirjoitus tulee näkyviin.
    En ole mikään tekniikan ihmelapsi, mutta olen melko nopea oppimaan. Minulla, tai paremminkin meillä (vaimon kanssa), on monta reipasta jälkeläistä, ja yksi pojista on melkoinen ekspertti tietokoneiden kanssa, mutta nämä eivät ole nyt saatavilla, joten pitää toilailla tässä omin päin.

  2. Minullakin on uusi, tai kuukauden vanha läppäri, ihan omanani. Pitäishän sitä tekstiä tulla sitä mukaa näkyviin kun kirjoittaakin. Sitten vasta kerralla lähettää koko blogin, tai kommentin. Tuleeko se näkyviin edes editorissa, joskus sen lähettäminen kyllä hidasteleekin.

    Näppäimistöt nykykoneissa on ”syvältä”, niissä kun on liian monta toimintoa samassa.

  3. Esimerkiksi jos ohjelma jolla kirjoitetaan on jatkuvassa yhteydessä nettiin saattaa esiintyä häiriöitä.
    Kun kirjoitat viestiä kone ikään kuin miettii, eli hakee yhteyttä nettiin jolloin kaikki se mitä yrität kirjoittaa pysähtyy.
    Kun kaikki ei ole kohdillaan kone vain raksuttaa eikä muuta tapahdu

  4. Vai olemmeko tietämättämme jo ajassa jossa koneemme pohtivat, jarruttavat, viisaudessaan panevat meidät uudelleen ajattelemaan että oliko kaikki mitä yritimme kirjoittaa viisasta ja ylempien tahojen mielestä hyväksyttävää?

  5. Enempi on kyse siitä että toiminta on automatisoitu.
    Eli kun kirjoitat tekstiä jollekkin sivulle niin saatat käynnistää prosessin.
    Kirjoittamassasi tekstissä on sana ”halitulijallaa” ja siihen reagoidaan.
    Järjestelmässä on valmiiksi ohjelmoitu että jos kirjoitetaan ”halitulijallaa” niin se tarkastetaan esim onko se sallittu sana tai löytyykö sille sanalle jokin yhteys jonnekkin. Vaikka sivustoon jonka nimi on ”halitulijallaa”.
    Tää tarkistus voi olla monimutkainenkin ja hidas.

  6. Kiitän tähänastisista neuvoista ja yritän mennä eteenpäin. Ehkä tämä kvanttifysikka rupeaa vaikuttamaan tälläkin sektorilla.
    Tai ehkä se pirun Hegel on oikeassa sen maailmanhenkensä kanssa. Ehkä se maailmanhenki haluaa nostaa framille mathusialaiset ja kaiken maailman ekofasistit,jotta dialektismi pääsisi loppusuoralle…

  7. Ja on olemassa myös EU joka sanelee kaikenlaisia sääntöjä jotka sitten vaikuttavat huonontaen kokemuksia internetin ihmeellisessä maailmassa.

  8. Millaiset tehot koneessa on? Prosessori ja muisti? Halvimmat koneet voivat olla melko hiitaita.

  9. Minulla oli tuossa yksi toinen projekti toimistolla ja sen yhteydessä lupasin katsoa yhden liikekumppanin läppäriä. Hän sanoi että oli pyytänyt oikein hyvää yrityskonetta, maksoi aivan helvetisti mutta oli saatnan hidas eikä tiennyt vikaa.

    Noh, hänelle oli myyty pelikone, hemmetin isolla pyörivällä kiintolevyllä. Aika lailla joka ikinen asia koneessa oli väärin työkäyttöä varten.

    Minulla oikeastaan tulee mieleen että koita toista selainta ja katso ettei koneella ole turhia ohjelmia asennettuna. Jotkut valmistajat vielä pakkaavat koneen täyteen hidastavia sotkevia ohjelmia.

  10. Juu hidastelee myös jos kirjoitan esim faseen, mutta tänne saan kirjoittaa minkäehdin mutta sananvälejä jää pois ilmeisesti lyön lähes samaan aikaan sananväli kun aloitan seuraavaa…

  11. Lasse, kokeileppa kirjoittaa tekstisi kokonaisuudessaan valmiiksi Wordissa ja kun se on valmis (kielioppitarkistuksineen), niin sitten kopioit Pirkan Blogien blogiisi.

    Minulla on sellainen ilmiö, että jos yrittää kirjoittaa heti Uusi Artikkeli avauksen jälkeen otsikkoa, niin siitä puuttuu kirjaimia. Pitää ensin jaksaa odottaa jonkin aikaa ennen kuin kirjoittaa otsikon.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *