Ylläpidon tiedote: tietoturva-asetuksia säädetty

Blogialustan tietoturva-asetuksia on säädetty jonkin verran, yrityksenä hieman vähentää ylläpidon työtä roskapostittajien kanssa. Kuten jo aiemmin ilmoitettu, palveluun rekisteröintiä on rajoitettu maakohtaisesti. Sivua voi lukea aivan mistä vaan ja jos tunnus on kerran rekisteröity, sillä voi kirjautua mistä vaan. Ulkomailla asuville jotka osuvat blokkiin voidaan luoda tunnus käsin ylläpidon toimesta, kun sitä pyytää sähköpostitse.

Mikäli ongelmia ilmenee, kommentoi tässä tai sähköpostia: yllapito(ät)pirkanblogit.fi

Tulevia ylläpidon töitä:
– Keskustelu kommentointijärjestelmästä n. viikon sisään
– Tietoturva-asetuksia hienosäädetään opitun perusteella
– Ohjeita kirjoitetaan uusiksi hieman tiiviimpään

5 vastausta artikkeliin “Ylläpidon tiedote: tietoturva-asetuksia säädetty”

  1. Onkohan kenelläkään muulla sellaista ongelmaa, että klikattaessa blogikirjoituksen esittelyn linkkiä: n kommenttia ei hypätäkään sen kirjoituksen kommentteihin vaan esimerkiksi ihan eri blogikirjoitukseen? Minulle sitä sattuu usein, vaikka asiasta tähden yritän antaa pidemmän klikkauksen kun on tuntunut, että nopealla klikkauksella se loikka väärään kirjoitukseen tapahtuu useammin.

  2. Juhani, tarkoitatko etusivun oikealla reunalla olevia kommenttilinkkejä? Näissä tuli ohjelmavalmistajalta taannoin korjaus mikä korjasi asiaa mutta jos edelleen ilmenee, tutkin mieluusti lisää. Konkreettinen esimerkki auttaa.

    1. Ei, ne toimivat nyt ihan hyvin.

      Tämä vika koskee vasemmassa laidassa olevaa blogikirjoitusluetteloa ja sen kyseisen kirjoituksen ”n kpl kommenttia” linkkiä.

  3. Minäpä vähän koestelen jos löydän näistä jotain. Kommenttijärjestelmä on hieman eri tekniikalla kun itse blogaukset. Siinä voi olla jotain selitystä.

  4. Mistähän tälle sivustolle on alkanut tulla noita Supermarketin elintarvikemainoksia? Niitä on nyt tullut parina kolmena päivänä kesken kaiken.Tulee wlan- yhteydellä, sekä kännykkään suoralla lähetysmasto- yhteydellä. Ei ole näkynyt millään muulla sivustolla.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *