Hölmönä menin helppoon

Tuli kännykkään viesti että olen saanut  K-supermarketin asiakaskyselyn perusteella palkinnon ja viestissä oli linkki mikä minun piti vain avata. Palkinto oli nokia 8 -älypuhelin yhdellä eurolla.

Vastasin muutamaan kysymykseen K-supermarketin palveluista ja sen semmoisista ja lopuksi minun piti vain antaa visakorttini numero. (pitkä numerosarja joka lukee kortissa) Annoin minä hölmö.

Haistoin palaneen käryä kun toista kertaa linkki ei auennut ja soitin nordeaan -Ai jai jai! sanoi nordean asiakaspalvelija-”” Nyt olet mennyt pahaan vipuun ja näitä tapauksia on ollut paljon”””Korttini kuoletettiin saman tien nordean toimesta ja muutaman päivän päästä saan postissa uuden kortin.

Toivottavasti opin tästä, mutta puolustuksekseni totean että huijaus ja ”K-supermarketin” sivut oli taidokkaasti tehty. Menin vipuun.

5 vastausta artikkeliin “Hölmönä menin helppoon”

  1. Vanha totuus on, että jos joku näyttää liian hyvältä ollakseen totta, niin se ei ole totta. Sellaiseen ei kannata koskea pitkällä kepilläkään.

    Toivottavasti muistat jatkossa.

  2. Näitä helevetin viestejä tulee silloin tällöin mailiin, joka kerta kun on tiedossa jotain ilmaista ja mukavaa niin klikkaan helkuttiin ne sieltä.

    Koskaan ei pidä pistää kortin numeroa mihinkään mitä et itse ole luotettavalta sivulta ostanut.

    HYVÄ VÄINÖ! että laitoit tuon jutun tänne että me muutkin ollaan hereillä. Minua vituttaa suuresti että meidän mukavia vanhuksia tuolla lailla kusetetaan,,,prrrkele.

    1. Oikolukua, piti laittaa Timo ja se on totta että meidän vanhuksia noissa kuseteaan, se vituttaa ihan suunnattomasti. Hyvä Timo että laitoit viestiä tänne.

  3. Kyllähän ne huijarit tämän osaa.

    Itsekin olin neuvomassa erästä henkilöä huijauksen kanssa tänään. Se oli muuten pirun ovela. Oli yksi dokumentti joka ei näyttänyt pahalta virustutkassakaan, mutta siihen oli piilotettu lisäohjelma, johon oli piilotettu latauskäsky, jonka takaa löytyi ohjaus toiseen latauskäskyyn, josta löytyi haittaohjelma. Se oli aika tapaus.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *