Suomen hallitusneuvotteluista

Ay-mafian demari Rinne yrittää nyt muodostaa Suomeen enemmistöhallitusta.

Toivottavasti mikään puolue ei ole niin hallituskipeä ja typerä, että lähtisi aisankannattajaksi demarien, kommareiden ja hirveiden punikkihallitukseen.

Suomi on juuri ja juuri noussut rotkosta lähestulkoon kuilun reunalle. Suomeen ei tarvita punikkihallitusta sotkemaan Suomen asioita.

11 Replies to “Suomen hallitusneuvotteluista”

  1. Timo, toivottavasti pahoilla unillasi ei ole ennustusarvoa.

   Jostakin kummallisesta syystä minun pahat uneni liittyvät usein jotenkin ruokaan. Ruokaa olisi sinänsä periaatteessa saatavissa, mutta minä en kuitenkaan saa. Ei ole lautasia, ei ruokailuvälineitä, ei löydy istumapaikkaa pöydän äärestä tai ruoka loppuu kesken juuri ennen kuin minä saisin.

   Ehkä nämä painajaiset johtuvat melkoisen köyhästä lapsuudestani.

   1. Mulla taas on armeijaunia, Olen koko ajan unissani armeijassa, enkä pelkästään Suomen. Toissa yönä olin brittien commandojoukoissa. Varsinaista sotatilaa ei unissani kuitenkaan ole.

    1. Minulla on joskus harvoin painajaisia, että ase ei toimi tarvittaessa tai patruunat ovat lopussa, tai vaikka onnistun ampumaan, niin silti vihollinen ei pysähdy.

 1. Virossa aloittaa maanantaina venäjämielisten kepuleiden, Viron persujen EKREn ja Kokoomuksen veljespuolueen Isänmaa muodostama hallitus. Reformipuolue, joka sai vaaleissa eniten paikkoja, sekä demarit, jäivät nuolemaan näppejään.

  Minun mielestäni Suomeenkin pitäisi muodostaa hallitus ilman punikkeja.

 2. Mää taas näin unen jossa Rinne mokaa oikein perusteellisesti ja koko puolue häviää pois??

 3. Minulla on unissa aikataulusekaannuksia. On ollut stressaava alkuvuosi.Tänään huomasin nauravani tänä vuonna ensimmäisen kerran sillai kunnolla. Katsoin elokuvaa Paluu tulevaisuuteen.

 4. Valitettavasti Rinne vouhottaa nyt ilmastosta ja lämpenemisen pysäyttämisestä 1,5 asteeseen.
  Ainoa keino vaikuttaa mitenkään edes desimaalin murto-osalla on suomalaisten täysi itsemurha, mitä Rinne tuskin kuitenkaan aikoo.
  Ei sinänsä ihmetytä, että poliitikko nielee karvoineen nahkoineen järjettömän valheen mitä toistetaan jatkuvasti ja suurella rahalla avustettuna jatkuvasti YK:n nimissä valehtelevan IPCC:n alarmistien toimesta.
  Jotain suhteellisuudentajua kuitenkin pitäisi pääministeriksi aikovaltakin voida vaatia.

  1. Yleisradio vouhottaa joka mahdollisessa ja mahdottomassa vaiheessa ”ilmaston lämpenemisestä” – etsien vaikka ukko mustalaisen olemaan ohjelmassa huolestunut siitä.

   Ja siitä paskasta minunkin on pakko maksaa Yle-veroa.

   Ilmastovouhotus on mennyt niin pitkälle, että hyvin monet poliitikot käyttävät sitä hyväkseen olivatpa todellisuudessa ilmastonmuutoksesta mitä mieltä hyvänsä.

Kommentoi