Cherchel katuu vain, että vei lapsen Karibialle

Onpa Cherchel’llä otsaa – hakkasi lapsensa puukolla kuoliaaksi lapsen äidin silmien edessä ja sitten valittaa omaa kohtaloaan.

*

IL seuraa hetki hetkeltä: Porvoon surmaajaisä avautuu epäoikeudenmukaisesta kohtelustaan – syyttää suomalaisia rasisteiksi.

*

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/248c4a80-bc9b-4a2c-8c2e-18e2fbfe9eb5

3-vuotiaan tytön surmannut isä kimpaantui syyttäjälle – ”Minulla on vielä oikeuksia”

Cherchelin mukaan ainoa hänen katumansa asia on se, että hän vei lapsen Karibialle.

Avioerosta raivostunut isä surmasi 3-vuotiaan tyttärensä puukolla. Mies ei hyväksy tuomiota murhasta.

Tästä on kyse

Cherchel riisti lapsen äidiltään huoltajuuskiistan päätteeksi tiistaiaamuna marraskuuta 2017 ja vei hänet Lyseon leikkipuistoon. Miehellä oli mukanaan keittiöveitsi, jonka hän otti laukustaan. Silminnäkijät havaitsivat miehen lyövän lasta, ja poliisit oli soitettu perään jo siinä vaiheessa, kun isä vei tyttären äidiltä.Lapsi sai puukotuksessa kuitenkin niin vakavia vammoja, että hänellä ei ollut mahdollisuuksia selviytyä. Uhri kuoli jo matkalla sairaalaan.

***

https://yle.fi/uutiset/3-10707014

Mies nappasi lapsen, kun äiti oli pakkaamassa autoa

Lapsen äidin aiemman kertoman mukaan tilanne alkoi, kun hän oli lähdössä viemään tytärtään päivähoitoon. Pakatessaan autoa hän oli hetken selin, jolloin mies nappasi lapsen.

Tämän jälkeen mies kysyi äidiltä, aikooko tämä soittaa poliisille, ja vei lapsen leikkipuistoon. Äiti seurasi miestä ja oli koko ajan yhteydessä poliisiin hätäkeskussovelluksen avulla.

Cherchel sanoi tilanteen kärjistyneen poliisien tuloon. Käräjäoikeuden mukaan hän kuitenkin alkoi lyödä lasta veitsellä jo siinä vaiheessa, kun poliisiautoa vasta pysäköitiin puiston viereen. Tämän näki oikeuden mukaan kolme ihmistä.

 

2 Replies to “Cherchel katuu vain, että vei lapsen Karibialle”

Kommentoi