Maria Ohisalon (vihr) – Suomi on nyt paremmin valmistautunut jos turvapaikan hakijoiden määrä kasvaisi yllättäen

Seitsemän uutiset – – Torstai 24.10. klo 19:00 kohdasta 11:30

https://www.mtv.fi/sarja/seitseman-uutiset-33001008002/torstai-24-10-klo-1900-1148423

Sisäministeri Maria Ohisalon  (vihr) – Suomi on nyt paremmin valmistautunut, jos turvapaikan hakijoiden määrä kasvaisi yllättäen.

*

Maria Ohisalon viesti vientiteollisuuden palveluksessa oleville – Alkakaapas paiskia töitä lujemmin, että maahan saadaan valuuttaa ruuan ja vaatteiden ostamiseen pakolaisille, Samoin viesti samalta henkilöltä rakennusalalla työskenteleville – rakentakaa ripeästi asuntoja pakolaisille (suomalaiset asunnottomat saavat odottaa)

*

Vihreiden ajatusmaailmassa ilmeisesti kaikki tulee tyhjästä – sähkö tulee töpselistä j.n.e.

*

Onkohan Maria Ohisalo ministerinä ollessaan ehtinyt vielä tehdä mitään suomalaisten hyväksi?

15 vastausta artikkeliin “Maria Ohisalon (vihr) – Suomi on nyt paremmin valmistautunut jos turvapaikan hakijoiden määrä kasvaisi yllättäen”

  1. Aika moni vähemmän politisoitunut asiantuntija ja viranomainen on todennut että Suomi on paljon huonommassa tilassa, ja perusteita on itse asiassa vino pino.

    Toki ministerin pitää rauhoitella ja puhua omilleen mutta ihan näin rankasti ei tarvitsisi ihmetellä.

  2. Niin, valmistaudutaan vastaanottamaan kansainvaellus, eikä torjumaan sitä. Grrr…

    Onneksi sentään Unkari pyrkii estämään kansainvaelluksen Unkarin kautta EUn alueelle. Juuri muuta hyvää ei sitten olekaan näkyvissä.

  3. Valitettavasti Ohisalo on osoittautunut enemmän virheiden ”hutisaloksi” kuin vakavasti otettavaksi ministeriksi

  4. Olisi mukavaa joskus päästä kysymään Ohisalolta tästä ilman kameroita ja sitaatteja. Hän ei ole tyhmä ihminen. Kiinnostaisi tietää miten paljon ulosannista on todellista omaa, analyyttistä tietoa, miten paljon on vain kolmansien osapuolien siteeraamista ja miten paljon on sitä mitä on pakko sanoa omille äänestäjilleen, oli se totta tai ei.

    Typeräksi haukkuminen on aliarviointia ja aliarviointi on politiikassa virhe. En ole Ohisalon kanssa tästä(kään) samaa mieltä, mutta ei se tarkoita että katsoisin häntä nenänvartta pitkin.

    1. Ohisalo ei missään nimessä ole tyhmä ihminen, päinvastoin hän varsin älykäs, mutta samaan aikaan pitää kyllä todeta se, että hän on myös ihan malliesimerkki suomalaisista ”määrätohtoreista”, joiden perusteella yliopistoille on myönnetty rahaa.

      Samaan ilmiöön mahtuu toki monia, monia muitakin, kuin myös oppilaitoksia yliopistoista ammattikorkeakouluihin jne.

  5. Olen ainakin kymmenen kertaa tähän vastannut. Pirkan blogit ei ole kaupallinen alusta, vaan jokainen blogaaja omaa kaiken oikeuden sisältöönsä, myös oikeuden päättää kommenteista. Tämä on täysin eri lähtökohta kuin kaupallisissa palveluissa.

    IP-osoitteella ei ole minkään valtakunnan arvoa ”salaisuutena”, terveisin 91.105.252.3, tai jos olisin kotona, 109.70.161.80.

    Mutta, juridisesti se on kuitenkin tunnistetieto, eli et voi julkaista toisten henkilö- tai tunnistetietoja. Tuo oli Albanukselta selvä, yksiselitteinen virhe joka ei saa toistua.

    Jos jostain perustellusta syystä IP-osoitteet huolettavat ihmisiä, voin kyllä poistaa niiden kirjauksen koko palvelusta täysin.

  6. En minä ainakaan mitään ylimääräisiä IP- osoitteita näe, mutta en ole kyllä niitä tonkimassakaan. Jotkut tuntuvat kyllä täällä niiden kanssa hääräävän, niinkun kaiken muunkin henkilötiedon ja tunnuksen.

    Ohisalosta puheenollen, minä olen luullut vallan saamattomaksi, mutta olikohan se viimeinen ”Kyselytunti ”, kun johonkin kysymykseen hän oli antamassa vastausta. Se tulikin niin tymäkästi, että minä olin vähällä pudota tuolilta, eli tyyliin oksat pois kun minä puhun ja muut pidätte suunne kiinni.

  7. juhani karjalainen sanoo:
    26.10.2019 16:56
    Näitä tulee minullekin ihan säännöllisesti Albanuksen, Harrin ym, tiedot. Olen huomauttanut siitä, mutta Kyuu ei ole toiminut
    *
    Pitää kiittää juhania yllä olevasta viestistä. Nyt kaikki tietävät, että järjestelmävirheen (?) vuoksi kaikkien Pirkan Blogeihin kirjoittavien tunnistetiedot ovat enemmän tai vähemmän julkisia.

  8. Kyse ei ole järjestelmävirheestä, vaan tietoisesta ominaisuudesta. Olen joka ikinen kerta vastannut kun tätä kysytään ja tarkentanut, ja kysynyt onko huomattavalla määrällä blogaajia tarvetta muuttaa järjestelmää. Joka kerta. En arvosta sitä että haukutaan toimettomaksi.

    Tämä blogijärjestelmä on täysin eri lähtökohdalla toimiva kuin moni muu. Koska tässä ei ole kustantajaa tai julkaisijaa, ainoastaan operaattori, silloin jokainen blogaaja on kustantaja näin yksinkertaistaen. Emme voisi liityä JSN:ään vaikka haluaisimme, se on rajattu vain kaupallisille ja poliittisille toimijoille.

    Ja siten jokainen blogaaja saa tietää ketkä kommentoivat, ja toisaalta jokaisen blogaajan tulee suojella tätä tietoa. Tietojen paljastaminen voi johtaa vakaviinkin rikosoikeudellisiin seurauksiin jos asianomainen niin päättäisi tehdä.

    Siten tämä alusta on lähempänä esim. Googlen blogipalvelua, näin vertauskuvallisesti.

    Mutta, optio on jälleen pöydällä. Olkaa hyvä, lukekaa, kommentoikaa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *