Sdp:n puoluesihteeri Antton Rönnholm kääri jättitilin kaasuputkihankkeella

SDP eliitille Gazpromin kaasuputkihanke on rahasampo – ei yksin Paavo Lipposelle

( Paavo on olut mukana vuosien ajan Gazpromin kaasuputkihankkeissa.)

*

Ote ala olevasta:

Paavo Lipposen (sd) konsulttiyhtiö Cosmopolis 

”Viime vuodesta ja edellisten tilikausien voitoista oli kertynyt jakokelpoista omaa pääomaa oli yli 440 000 euroa.

Paavo Lipposen  on osannut hyvin hyödyntää Suomen pääministerinä ollessaan luomia yhteyksiä venäläisiin.

****

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000005099695.html

23.2.2017

Sdp:n puoluesihteeri kääri jättitilin kaasuputkihankkeella – laskutti Gazpromilta lähes 200 000 euroa

Sdp:n puoluesihteeri Antton Rönnholm laskutti konsulttifirmansa kautta liki 200 000 euroa Gazpromin kaasuputkihankkeessa.

 Sdp:n tuore puoluesihteeri Antton Rönnholm teki hyvää tiliä toimiessaan mukana vuosina 2011–2013 Venäjän valtionyhtiö Gazpromin South Stream -kaasuputkihankkeessa.

Rönnholm hoiti hankkeessa suhteita mediaan ja päätöksentekijöihin Brysselissä ja kohdemaissa. Rönnholm perusti hanketta varten Belgiaan oman yrityksen Philotimo Consultingin, jonka hän omisti yksin ja jossa ei ollut muita työntekijöitä.

*****

Paavo Lipposen (sd) konsulttiyhtiö Cosmopolis 

”Viime vuodesta ja edellisten tilikausien voitoista oli kertynyt jakokelpoista omaa pääomaa oli yli 440 000 euroa.”

Paavo Lipposen  on osannut hyvin hyödyntää Suomen pääministerinä ollessaan luomia yhteyksiä venäläisiin.

Pyrkii nyt Brysseliin – varman sinne pääseekin.

Kuinka hyvin tällaisia valtavia tuloja keräävä ihminen ymmärtää ajaa suomalaisen työläisen asioita?

Ovatko suuret tulot vain Paavon egon nostamista, vai haluako hän varmistaa, ettei hänen lapsensa tarvitse hankia mitään työtä itselleen?

*******

https://www.kauppalehti.fi/uutiset/paavo-lipponen-teki-jalleen-muhkean-tilin-konsultoimalla-venajan-kiisteltya-nord-stream-2-hanketta-yksi-sdpn-eurovaaliehdokkaista-on-myos-tienannut-venajan-putkihankkeella/9e0b96cb-d3a8-43ab-94bd-f5772dee4305?ref=iltalehti:1aa4&utm_source=iltalehti.fi&utm_medium=almainternal&utm_campaign=sisalto_kauppalehti_uutisnosto&_ga=2.96806809.72258818.1558516665-1201625340.1558516665

Paavo Lipponen teki jälleen muhkean tilin konsultoimalla Venäjän kiisteltyä Nord Stream 2 -hanketta – Yksi sdp:n eurovaaliehdokkaista on myös tienannut Venäjän putkihankkeella

25.5.2019

Tuore tilinpäätös osoittaa, että ex-pääministeri Paavo Lipposen (sd) konsulttibisnes nauttii poikkeuksellisen kannattavasta liikevoittoprosentista.

Entisen pääministeri Paavo Lipposen (sd) konsulttiyhtiö Cosmopolis teki kovan tuloksen viime vuonna.

Tällä viikolla kaupparekisteriin toimitetun vuoden 2018 tilinpäätöksen mukaan Lipposen yhtiön liikevaihto oli 262 000 euroa, josta jäi liikevoittoa 168 000 euroa. Erittäin hyvin kannattavan yhtiön liikevoittoprosentti oli 64. Henkilöstökuluja oli Cosmopoliksella vain noin 8 000 euroa.

Cosmopoliksessa oli viime vuoden lopussa sisällä mukavasti varoja. Viime vuodesta ja edellisten tilikausien voitoista oli kertynyt jakokelpoista omaa pääomaa oli yli 440 000 euroa.

Vuonna 2017 Lipposen yhtiön liikevaihto oli 256 000 euroa ja liikevoitto 129 000 euroa. Yhtiö maksoi osinkoa viime vuonna 27 000 euroa ja 57 000 euroa vuonna 2017.

 

 

 

7 Replies to “Sdp:n puoluesihteeri Antton Rönnholm kääri jättitilin kaasuputkihankkeella”

 1. ”– On täysin selvää, että poliittinen korruptio on täysin tuomittavaa. Se ei valitettavasti ole politiikassa tavatonta. Kuten Mauri tietää, Suomessakin on tuomittu johtavassa asemassa olevia poliitikkoja jopa vankeuteen vaalirahoitukseen ja korruptioon liittyvistä rikoksista, Halla-aho totesi viitaten keskustan ja kokoomuksen suureen vaalirahoituskohuun, jossa Mauri Pekkarisenkin nimi tuli esille.

  Sannikan jatkaessa tivaamista, että onko Halla-aho huolissaan siitä, että antaa tukensa Venäjä-mieliselle ryhmälle, Halla-aho kuittasi nasevasti takaisin:

  – Olen erittäin huolissani siitä, että Euroopassa on erilaisia entisiä hallitusten päämiehiä, jotka lobbaavat esimerkiksi Venäjän kaasuteollisuuden asiaa ja siten Kremlin asiaa, hän sanoi.

  – Se lisää Euroopan energiariippuvuutta Venäjästä ja näin ollen lisää Venäjän poliittista vaikutusvaltaa Euroopassa.

  Halla-aho viittasi entiseen pääministeri Paavo Lipposeen (sd.), joka on tienannut isot rahat toimiessaan Nord Stream -kaasuputkia rakentavan yhtiön konsulttina.”

  https://www.suomenuutiset.fi/venaja-lapioinut-vuosien-varrella-sakkikaupalla-rahaa-sdpn-korkeissa-asemissa-toimiville-kaasuputkimiehille-eero-heinaluoma-aityi-huutamaan-kun-asia-nousi-tentissa-esille/

 2. *
  Sama asia toisesta lähteestä:

  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/itameren-kaasuputkihankkeiden-konsultointi-on-kannattava-bisnes-ex-paaministeri-paavo-lipposelle-yhtion-viime-vuoden-liikevoitto-168-000-euroa/7422966#gs.ezap1k

  25.05.2019

  Itämeren kaasuputkihankkeiden konsultointi on kannattava bisnes ex-pääministeri Paavo Lipposelle – yhtiön viime vuoden liikevoitto 168 000 euroa
  *
  Kiistellyn venäläisen kaasuputken rakentamiseen liittyvä konsultointi on osoittautunut hyvin kannattavaksi entiselle pääministerille Paavo Lipposelle (sd).

  ***
  SDP:n puoluesihteerille myös muhkea tili

  Lipponen ei ole ainoa merkittävä suomalainen demarivaikuttaja, joka on ollut edistämässä Venäjän valtionyhtiö Gazpromin hanketta.
  Sdp:n puoluesihteerinä vuonna 2017 aloittanut Antton Rönnholm laskutti konsulttifirmansa kautta liki 200 000 euroa Gazpromin South Stream -kaasuputkihankkeessa vuosina 2011–2013. Rönnholm hoiti hankkeessa suhteita mediaan ja päätöksentekijöihin.

 3. RK linkkaa omaan kirjoitukseensa – katsotaan mitä siellä on
  *
  Nii’i, ehkä joku tuosta linkin takana olevasta kirjoituksesta vetää johtopäätöksen, että Gazprom on hyvä yhteistyökumppani – en kyllä saanut ..

  ***
  https://www.pirkanblogit.fi/2017/risto_koivula/arvoisa-gazprom-media-toivoisin-teidan-aloittavan-suomenkieliset-tv-uutiset/

  15.7.2017 KIRJOITTANUT RISTO KOIVULA
  Arvoisa GAZPROM Media! Toivoisin Teidän aloittavan suomenkieliset TV-uutiset…
  … vaikka aina puoli yhdeksältä illalla Suomen aikaa…

  Olen vanha pieru ja toiminut kanssanne yhteistyössä jo silloin kun olitte vielä Neuvostoliiton Kaasuministeriön Työmaatele, ollut suunnittele- massa mm. kuuluisaa Jamalin Nenetsian Jamburgin Oopperataloanne, josta ikiroudan päälle rakennettujen kaasumiestenkylien rakentaminen alkoi. Se on metallitikkujen varassa resonoiva vähän monimutkaisempi puulaatikko, mutta taiteilijat ainakin ovat kuulemma olleet tyytyväisiä.
  ..
  .
  Meillä on täällä Suomessa nykyään vähän sellainen PUOSKARALLAA meno joka asiassa, rakentamissakin, ja tuolla monopolivaskisti-pakko-YLE:llä suoranainen HOURULALLAA meno! <:-C
  .
  . Lättyyn tekisi mieli vetää joka puoskarihourua ja hölynpölytoimittajaa ja pyrokraatinnilkkiä ja tekotaiteilijaa joka tuolla töllössä mullistelee ja mällistelee.
  Jos noiden kolmen kraatterin kautta piirretään ympyrän kaari, niin Jamburgin kaasumiestenkylä sijaitsee lähes tuolla kaarella, syvänä lahtena näkyvän Ob-joen suiston itärannalla Tazin niemimaalla, ”ongenkoukkuna” näkyvän Taz-joen eteläpuolella.

  .
  http://www.iltalehti.fi/kotimaa/201705282200167620_u0.shtml

  Atte Jääskeläinen HS:lle: Yle voi perustaa oman valvontaelimen, jos JSN puuttuu journalistiseen linjaan liikaa

  JSN antoi maaliskuussa Ylelle langettavan päätöksen journalistisen päätösvallan luovuttamisesta toimituksen ulkopuolelle Terrafame-uutisoinnissa.

  .

 4. Varmaan SDP:en ministerin Paavo Lipposen ja puoluesihteerin Antton Rönnholm’n mielestä Gazprom on hyvä yhteistyökumppani – tuottoisa sellainen ..

 5. Mitenkähän muut demarit siitä tienaavat, kun Heinäluomakin poltti päreensa asiasta kyseltäessä?

Kommentoi