Suomeen on luotettu maailmalla, mutta voidaanko Antti Rinteeseen luotaa?

https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/458cf195-9254-4a44-b3ce-83cb10815b13

10.4.2019

Rinteen Nato-sammakko noteerattiin Kiinassa asti – myös presidentti Niinistö kommentoi Rinteen lausuntoa

Kiinan uutistoimisto Xinhuan mukaan Suomen mahdollisuus liittyä Natoon menetti uskottavuutta SDP:n Antti Rinteen Nato-lausunnon jälkeen. Presidentti Niinistö puolestaan korostaa, että Suomella pitää olla mahdollisuus hakea Nato-jäsenyyttä.

*

Uutistoimisto toteaa, että ”Suomen mahdollisuuden liittyä Natoon menettäneen uskottavuutta pääministeriehdokkaan kommentin jälkeen”.

Rinne sanoi viime viikon tiistaina MTV:n Asian ytimessä -ohjelmassa, ettei ole lainkaan vakuuttunut siitä, että Suomi otettaisiin Naton jäseneksi.

*

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006066299.html

10.4.2019

Presidentti kertoo Dagens Nyheterin erikoishaastattelussa, että 1940-luvulta peräisin olevien poliittisten piirrosten tarkoitus oli viestiä Yhdysvalloille, että Suomeen voi luottaa.

ämä on toinen piirroksista, jonka Niinistö paljasti ruotsalaislehden haastattelussa näyttäneensä Trumpille ja silloiselle puolustusministerille James Mattisille. (KUVA: IS-KUVATOIMITUS YLEINEN)

https://is.mediadelivery.fi/img/658/afe6a2442dda43eaa1ef717766e95e79.jpg.webp

 

12 Replies to “Suomeen on luotettu maailmalla, mutta voidaanko Antti Rinteeseen luotaa?”

 1. Vaikeaa hahmottaa mikä on Albanuksen idea tässä avauksessa?

  Linkkejä koottu yhteen eri medioista, missä se jallu luuraa?

  Kuten aiemminkin todettu, Albanus ”keskustelee” linkeillä, ilmeisesti ongelmia suomenkielen tuottamisen kanssa…

  Ei tietysti tuokaan paha mutta mikä idea tässä lopulta on?

  1. Äijä yrittänee kertoa, että Rinteen tulevaa toimintaa on vaikea hahmottaa.

   Tätä toimintaa on vaikea hahmottaa senkin perustella, että Rinne on osoittautunut lakkokenraaliksi ja elämäntapasyndikalistiksi, joka ei arvosta parlamentarismia.

 2. Voidaan luottaa siihen, että Antti Rinteestä ei ole valtiomieheksi – on vain ay-jyrä.

 3. ” ..eikä se ole yksi Antti”
  Totta kyllä..
  *
  Ajatellaan Anttia pääministerinä – no, voi ei ..

  Hän tulisi vahinkoittamaan Suomen asemaa maailmalla sammakoillaan.

  Antti on lajia vihervasuri – koko maailman parantaja – tai ainakin kuvittelee sitä.

  ****
  Mitä hyvää sdp- johtoinen hallitus voisi tuoda suomalaisille?

  Antti Rinne olisi halunnut tarjota erikoissairaanhoidon kaikille maailman kansoille.

  Esimerkiksi suomalaisten vanhusten hoidon puutteet ei taida vieläkään kiinnostaa häntä.
  *
  Hyvä ettei hyysäri Antti Rinne ole hallituksessa – valitettavasti kohta on, vai onko?

  https://www.pirkanblogit.fi/2019/albanus/hyva-ettei-hyysari-antti-rinne-ole-hallituksessa-valitettavasti-kohta-on/comment-page-1/

  Muiden puolueiden lisäksi myös oman puolueen jäsenet purkivat pettymystään Rajamäkeen. SDP:n puheenjohtaja Antti Rinne kommentoi asiaa Twitterissä.
  [ Valitettavasti A Rinne on seuraavassakin hallituksessa, vai onko?]
  Paperittomien oikeus saada välttämättömiä terveyspalveluja olisi pitänyt hyväksyä eduskunnassa. Hallituksen esitys asiasta oli hyvä, Rinne kirjoitti tiistaina.
  *
  Asiantuntija:
  – Hallituksen paperittomien lakiesityksessä kokonaiskustannukseksi on arvioitu enimmillään 550 000-650 000 euroa vuodessa. Jo yhden XDR-tuberkuloosipotilaan hoito maksaa lähes saman verran.
  Uhkana terveysturismi

  Päijät-Hämeen keskussairaalan johtajan, hallintoylilääkäri Maria Virkinmukaan lakiesitys on uhka Suomen pitkäjänteiselle työlle tartuntatautien ehkäisyssä.

 4. Enpä tiedä voiko luottaa, mies on pehmo verrattuna vaikkapa Sanna Mariniin ja Lindtmaniin ynnä Harakkaan. Tarkoitan siis että onko oikea mies parhaalla ehdottomuudella viemään Suomea kohti sosialidemokratian yleviä päämääriä.

  1. Niin mitä ”yleviä päämääriä”?

   Lisää veroja, lisää byrokraatteja veronmaksajien elätettäväksi, lisää velkaa, yrittäjätoiminnan vaikeuttaminen, lisää mamuja elätettäväksi, …

 5. Pääministerikandidaatin meriittiä:

  http://fi.wikipedia.org/wiki/Antti_Rinne
  Talousepäselvyydet

  Rinne joutui jättämään AKT:n lakimiehen paikan vuonna 1996 tehtyään samoja matkalaskuja kahteen kertaan. Takana saattoi olla muitakin syitä. Asia hoidettiin hiljaisuudessa ja Rinteen ay-ura keskeytyi vuoksiksi.

  Vuosina 1995–96 Rinne joutui maksamaan entiselle taloyhtiölleen 25 000 markan vahingonkorvaukset. Isännöidessään taloyhtiötä Rinne maksoi taloyhtiön rahoilla omat puhelinlaskunsa, ei toimittanut lainkaan vuoden 1991 tositteita, piti taloyhtiön rahaliikenteestä kirjaa puutteellisesti ja aiheutti yhtiölle taloudellisia vahinkoja.
  *
  Yksityiselämä
  Rinne on ollut naimisissa kolme kertaa. Hänellä on kaksi tytärtä avioliitosta Merja Rinteen kanssa. Pariskunta erosi vuonna 2003. Rinteen nykyinen puoliso on Heta Ravolainen-Rinne.
  Rinne harrastaa kirjallisuutta ja musiikkia sekä soittaa pianoa ja klarinettia.
  *
  http://www.iltalehti.fi/uutiset/2014012817985771_uu.shtml
  Antti Rinne lentää ulos Levin hissiyhtiöstä?
  Keskiviikko 29.1.2014 klo 06.01
  Ammattiliitto Pron puheenjohtaja Antti Rinne ja Kittilän kunta ovat törmäyskurssilla hissiyhtiö Levi Ski Resortissa.
  SDP:n puheenjohtajaksi todennäköisesti pyrkivä Rinne on istunut hissiyhtiön hallituksessa kahdeksan vuotta, mutta nyt hänen hallituspaikkansa on vaarassa. Enemmistöomistaja Kittilän kunta aikoo nimittäin vaihtaa yhtiön hallituksen jäseniä.
  Kyräilyn taustalla on yhtiön hissikaupat. Niiden seurauksena Rinne ja muu yhtiön hallitus antoivat potkut hissiyhtiön toimitusjohtaja Jouni Palosaarelle.
  Yhtiön hallitus teki Palosaaren toimista myös tutkintapyynnön poliisille. Kittilän kunta vetäytyi myöhemmin tutkintapynnön takaa. Palosaari on hyvin tunnettu ja pidetty mies paikallisen matkailuväen keskuudessa.
  Nyt yhtiöön aiotaan vaihdattaa hallitus, jonka tarkoitus on palauttaa erotettu Palosaari tehtäväänsä. Samassa yhteydessä Rinteen paikka on vaakalaudalla.
  PEKKA TIINANEN
  pekka.tiinanen@ilmedia.fi

 6. Kokoomuksen linjaus on saada vuositasolla 10 000 mamua lisää elätettäväksi Suomeen, ei tuo linjaus kalpene Vihreiden ja SDP:n kannasta pätkääkään.

Kommentoi