Olemme kaikki niin vihaisia, kuin Nasse-setä

Jokapäiväiseen kielenkäyttöön on pesiytynyt sana ”vihapuhe”. Kukaan ei  ole tyhjentävästi pystynyt kertomaan mitä on vihapuhe? Mutta jos vetää mutkat suoriksi, niin yksi tulkinta on  että vihainen ihminen puhuu ja kirjoittaa vihapuheita,

Viha on tunnetila, emootio, joka syntyy, kun kokee itsensä loukatuksi, petetyksi   tai väärin kohdelluksi.

Nyt ns. suvakit ovat ottaneet maalitaulukseen perussuomalaiset siksi, että he kritisoivat noudatettua maahanmuuttopolitiikkaa taloudellisista syistä. Suvakit ovat jo pitkään yrittäneet tehdä persuista rasisteja syyttäämällä persuja maahanmuuttajien kritisoimisesta. Mutta se on väärin. Ei persut syytä maahanmuuttajia vaan Suomen hallitusta ja viranomaisia maahanmuuttopolitiikasta. Siinä on suuri ero.

Samalla kun suvakit syyllistävät persuja rasisteiksi ja fasisteiksi ja vaikka miksi, niin he itse syyllistyvät vihapuheeseen sekä yllyttävät vihaan  kansanryhmää kohtaan. Persujen kanattajia on noin 6-800000 suomalaista. Se on iso kansanryhmä.

Kateus vie tuhkatkin pesästä, sanotaan. Se , että suvakit niin tarmokkaasti yrittävät tehdä persuista ja heidän kannattajistaan rasisteja onkin kateuden aiheuttamaa, Kateus synnyttää vihaa ja tosi vihaisia ovat monet tunnetut suvakkien politiikan kellokkaat. Nyt juuri vaalien alla on kateus silmiin pistävää, kun persujen kannatus van kasvaa.

Siis vihapuhujia eivät olekaan persut vaan ne jotka syyttäävät persuja vihapuheista, jotka on vain kannanottoja noudatetusta politiikasta.

 

 

3 Replies to “Olemme kaikki niin vihaisia, kuin Nasse-setä”

  1. On jopa viha tekoja ollut kun sanoin ei kinnosta sun jutut kävi toisen perperin hihaan kiinni ja säähän kuuntelet kun minä kerron terv tepivaari

Kommentoi