Vantaansanomat v.s. Ilta-Sanomat

Kasi tapausta, kaksi tapaa uutisoida – VS: 56-vuotias Abdullah Rahimun / IS :27-vuotias mies

*

https://www.vantaansanomat.fi/artikkeli/764345-hovioikeus-miehelle-yli-5-vuotta-vankeutta-useista-raiskauksista-ja-lapsen

18.4.2019

Helsingin hovioikeus tuomitsi torstaina 56-vuotiaan Abdullah Rahimun 5 vuoden 6 kuukauden vankeuteen useista raiskauksista ja törkeistä lapsen seksuaalisista hyväksikäytöistä.

Abdullah Rahimun oli yhdynnässä lapsen kanssa lukuisia kertoja yli viiden vuoden ajan.

*

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006077733.html

18.4.2019

Helsingin käräjäoikeus on tuominnut 27-vuotiaan miehen viiden vuoden ehdottomaan vankeuteen kolmesta törkeästä raiskauksesta ja neljästä törkeästä lapsen seksuaalisesta hyväksikäytöstä.

Teot tapahtuivat Roihuvuoressa sijaitsevassa yksityisasunnossa viime vuoden lokakuun ja tämän vuoden tammikuun välisenä aikana. Kaikissa tapauksissa uhrina oli sama 14-vuotias lapsi, joka oli käyttänyt esimerkiksi alkoholia humaltumistarkoituksessa. Myös tupakan polttaminen oli hänelle tuttua.

Asia lähti purkautumaan 12. tammikuuta, kun pojan vanhemmat tekivät rikosilmoituksen, ja poliisit ottivat teosta epäillyn miehen kiinni kerrostaloasunnosta Roihuvuoressa, kuten IS on aiemmin uutisoinut.

13 vastausta artikkeliin “Vantaansanomat v.s. Ilta-Sanomat”

 1. Todellisuus on että kansa näkee nyt kaikki vastaavat uutiset haittamaahanmuuttajien tekona kun näistä ei oikeasti uutisoida vaan otetaan nimiä ja kansalaisuuksia pois kun kyseessä on jokun ”Ahmed”, niinkuin noin yleisesti..

 2. IS ilmoittaa selvin sanoin, että ei halua laittaa nimiä koska silloin voisi paljastua uhrin henkilöllisyys. Alaikäisen. Sama systeemi on yleensä myös silloin kun asialla on suomalainen törkyukko ja asiaa uutisoidessa jätetään usein nimet pois.. Lasta suojellaan. Muutoin sopii mun puolesta ilmoittaa tekijöitten nimet vaikka etusivulla.

 3. Sama jollotus vaan persuilta jatkuu. Kytätkää kaikki suomalaiset saatanan väkisin nussijat, perheväkivallan tekijät, känniläiset väkivallan tekijät ja puukkojunkkarit ja niitä riittää !

  1. ”Kaksi tapausta, kaksi tapaa uutisoida – VS: 56-vuotias Abdullah Rahimun / IS :27-vuotias mies”

   Tästä juntti saa aiheen ottaa esiin puolueen Perussuomalaiset – voi rassukkaa.

   Juntin päähän ei mahdu, että IS:n 27-vuotias mies voisi olla myös kantasuomalainen.

 4. ”Kytätkää kaikki suomalaiset saatanan väkisin nussijat, perheväkivallan tekijät, känniläiset väkivallan tekijät ja puukkojunkkarit ja niitä riittää ! ”

  Nyt heittää iso pyörä—

  1. Entäs itelläs. Kiertääkö ne sulla päinvastoin kiertääkö rattaasi lainkaan. Hieman eppäilen.

  2. Apua. Pitääkö toi tulkita että sää hyväksyt kun tekijä on joo, mutta suomalainen, s—nan suomalainen. Tää on sitä samaa mitä muukin.
   Jonkun mielipide on maailman vaarallisin. Aha.
   Mutta jos hutiloi vanhusten hoidon rahoituksessa, se on hyväksyttyä.
   Lapsia saa käyttää ja vanhukset ei tarvitse hoitoja??

 5. Iltasanomat kuuluu samaan Erkko- konserniin, kuin Hesari ja moni muu lehti Suomessa.

 6. Yhdentekevää nihin kuuluu. Kunhan kirjoitta ja käyttää sananvapauttaan . Persujen harmiksi. Hys hiljaa siellä on persujen linja. Sama kuin Trumpilla.

 7. HS=Samoin perustein käräjätuomari Rask määräsi koko oikeudenkäynnin käytäväksi suljetuin ovin eli median ja yleisön läsnä olematta.

  ”Peruste on suojata asianomistajan henkilöllisyyttä”, Rask sanoi.

  Pääkäsittelyssä tullaan Raskin mukaan myös käsittelemään sellaisia asiakirjoja, joissa on runsaasti uhriin liittyviä arkaluonteisia tietoja.

Kommentoi