14 vastausta artikkeliin “Ei paljoa vastaanväittämistä!”

  1. Olen suunnattoman ilahtunut että tämä aikanaan Hommalle kehittämäni ”Jotain Rajaa” -iskulause on nyt kelvannut. Eipä sillä, Halla-aho itse oli ensimmäisessä JR-miekkarissa puhumassa. Silloinkin hän puhui terävästi, kuten tässäkin. Jos joku muukin kuin persut tämän videon katsovat, hän voi saada ääniä.

    Minun ääntä persut eivät saa niin kauan kuin homofobia vallitsee. En voi äänestää puoluetta joka haluaa rangaista ystäviäni siitä mitä he yksityiselämässään tekevät.

    Ystävyys on minulle tärkeää. Jos ystävääni kiusataan, minä puolustan.

    Ystävyyden puolustamisen hinta lienee sitten se, että joudun päästämään Isis-Sannan Suomeen.

    Molemmat optiot ovat huonoja, mutta niin perus __ suomalainen minä olen että mottoni yhä kuuluu: kaveria ei jätetä.

    1. Isis-Sannan päästäminen Suomeen ei ole millään tavalla riippuvainen ystäväsi puolustamisesta.
      Se on asia, mitä hyväksymällä loukkaat suurta joukkoa suomalaisia, jotka vastustavat isisin kaltaista terrorismia ja ääriajattelemistja väkivaltaa yleensäkin.

  2. ”Haluammeko me Sannan perheineen Suomeen elämään normaalia elämää muslimina”, kysyy Jussi Halla-aho.

    Enpä tiedä haluaisinko viitaten IS:n artikkeliin.

    ”Leirillä [al-Holin pakolaisleiri] vierailleen Reutersin mukaan Isisin piirissä vapaaehtoisesti eläneet ulkomaalaiset naiset ovat yrittäneet hyökätä ”vääräuskoisina” pitämiensä ihmisten kimppuun.”

    ”Uutistoimiston mukaan naiset yrittävät edelleen julistaa ääri-islamistisia näkemyksiään siitä huolimatta, että Isis on menettämässä viimeisetkin rippeet Syyrian kaakkoisosissa valtaamastaan alueesta.”

    ”– Ulkomaalaiset naiset heittelevät kiviä. He kiroilevat syyrialaisille, irakilaisille ja leirin viranomaisille. Jopa heidän lapsensa uhkailevat, leirillä työskentelevä turvallisuusviranomainen kertoi.”

    https://www.is.fi/ulkomaat/art-2000006029310.html

    Joten kannatta tarkoin miettiä mitä tehdään isissannojen kanssa.

    1. Valitettavasti uskoni ideologisen sokeuden paranemiseen on pahasti miinuksella.
      Tuo naisjoukko ajasi samaa rikollista ideologiaa täälläkin, jos pääsisivät maahan.
      Siksi vastustan kaikkien sinne menneiden palaamista täysin.

      1. Jo lapsen naittaminen 13-vuotiaana osoittaa äidin ideologisen sokeuden ja tuo 13-vuotias näyttää olevan yhtä lailla sokean ideologian uskoja.

        1. ”Jo lapsen naittaminen 13-vuotiaana osoittaa äidin ideologisen sokeuden ja tuo 13-vuotias näyttää olevan yhtä lailla sokean ideologian uskoja.”

          Tuommoinen ideologia näyttäisi maamme feministeille ja vihreistölle varsin hyvin kelpaavan ja soisivat sen ideologian leviävän tännekin.

  3. https://www.suomenuutiset.fi/halla-aho-tylyttaa-olan-takaa-osansa-saavat-isis-sanna-haagan-humanitaarinen-puukottaja-allahu-akbar-bussihorjahtaja/

    Viime päivät on kohistu suomalaisesta Sannasta, joka lähti marokkolaisen miehensä ja lastensa kanssa Syyriaan rakentamaan kalifaattia. Nyt Sanna haluaisi kotiin. Hän haluaisi elää Suomessa normaalia elämää muslimina. Millaista se normaali elämä muslimina sitten on? Sanna on naittanut 13-vuotiaan tyttärensä, luultavasti jollekin partasuiselle terroristille. Haluaakohan vävypoikakin tulla Suomeen elämään normaalia elämää muslimina? Sannalla ei liioin ole huomauttamista siihen, että Isis on katkonut päitä Syyriassa. Jos niin sanotaan Koraanissa, se on totta ja oikein.

    ***
    Sanna voisi päästyään nettiyhteyteen googlata sanoilla ’isis graves’

    On vaikea uskoa ettei Sanna olisi tietoinen mitä kalifaattian alueella on tapahtunut.

  4. ”Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi oli Irakissa asuessaan Mehdin armeija -nimisen puolisotilaallisen ryhmittymän jäsen” –

    Miten Migrin kontrolli on läpäissyt tällaisen miehen Suomeen?

    Iltasanomilla näyttää olevan paremmat tiedonhankintakanavavat.

    ***
    https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/eb4fe921-15e2-4d20-8241-e19a794c58d4
    73.2019
    Iltalehden tietojen mukaan Helsingin Haagassa ex-vaimoaan ja tämän ystävää puukottanut mies Hayder Abduljabbar Al-Hmedavi oli Irakissa asuessaan Mehdin armeija -nimisen puolisotilaallisen ryhmittymän jäsen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *