USAn demokraattinaiset – kissatappelu

Tätä se mun uneni tiesi: #Demokraattipuolue­en kaksi presidentinvaalien ehdokaskilpailijaa on toistensa tukassa. Kyllä, Hillarykin on jo vihjannut mahdollisuudesta osallistua 2016 kirvelevästä tappiosta huolimatta.

Hillary
Kuva: Ilta-Sanomat

Hillary Clinton vihjaa oman puolueensa ehdokkaan olevan Venäjän kätyri – Tulsi Gabbardilta raivokas vastaus: Tulsi Gabbard kutsui Hillary Clintonia muun muassa korruption ruumiillistumaksi.

Näyttää siltä, että Trumpin voitto 2020 vaaleissa varmistuu.
Linkki: IS

 

10 Replies to “USAn demokraattinaiset – kissatappelu”

 1. Kieltämättä show-henki on vahvaa. Demokraateilla on taas kaikki kiire tuhota esivaalit – juuri ne, joiden avulla voitaisiin saada ihmiset kiinnostumaan heistä. Tulos on sovittu jo etukäteen ja väärää mieltä olevia ehdokkaita sabotoidaan.

 2. Ihan sama mitä kysymyksiä niiltä kysyttiin, kaikilla oli vastaus orange man is bad lopussa. Haastattelijatkin vähän huonoja kun ehdokkaita ei haasteta ollenkaan.

 3. Ei mitään väliä, valtaosa amerikkalaisia ovat tyhmyydessään trumpin ruumiillistuomia. He eivät lue, katsovat vain tv-viihdettä, juovat cokista ja lihovat burgereista, eivätkä osaa kieliä, eivätkä tunne, missä edes Joulupukki asuu, se kun asuu heidän savupiipussaan.
  Demokraateilla ov aivan mahdotonta löytää vielä tyhmempää edustajaa kuin trumppi.

  1. Heikki tunnen useita jenkkejä ja minulla on siellä hyviä ystäviä. He eivät näytä kuuluvan kuvaamasi kategoriaan. Enkö osaa valita kavereitani oikein?

 4. Hillary Clinton onkin vanhentunut enemmän mitä neljässä vuodessa luulisi. No, se on hänen oikeutensa, kuvasta vaan päättelin.

 5. Aika erikoista, että täällä kyllä ”tiedetään” ja ”tunnetaan” Trumpin kaikki virheet ja mokailut, mutta rouva Clinton on nostettu jalustalle, jonka estää näkemästä hänen huonoja puoliaan.

  Hillary Clinton on kovan luokan peluri, jonka ensisijainen tavoite on oma etu. Vaalikampanjassa 2016 demokraattien johto toimi omia sääntöjään vastaan pönkittämällä taloudellisesti Clintonin kampanjaa ja kampittamalla samalla Bernie Sandersia.

  Se, että rouva Clinton ei menesty, johtuu aina muista, ei koskaan hänestä itsestään ja hänen tekemisistään.

  Ennen kaikkea Hillary Clinton on huono häviäjä.

  1. Sähköpostiskandaalissa FBI teki ennakkopäätöksen H. Clintonin syyttämättä jättämisestä jo ennen kuin häntä oli kuulustulte. Lopputulos: Hillary oli ollut vain varomaton.

Kommentoi