Lukekaa nyt persut ajatuksella, mitä höpinää Niikko päästää suustaan ja Tuomioja järkeä

Niikko ajaa persujen mamu-agendaa, mitä  saattaa vain joku pölvästi , silmät ummessa kansanedustaja tehdä.

Ei se näin mene, lukekaa,  jos ymmärrätte.

https://www.is.fi/politiikka/art-2000006278232.html

33 Replies to “Lukekaa nyt persut ajatuksella, mitä höpinää Niikko päästää suustaan ja Tuomioja järkeä”

 1. Enemmän Niikon puheissa vaikuttaa järkeä olevan kuin Tuomiojan, joka kuuluu kyllä näihin harhaanjohdettuihin.

  Niikon kanta on perusteltu ja samaa ovat Euroopassa sanoneet kyllä aika monet muutkin ihan Merkeliä ja Macronia myöden.

  Kyllä itsenäisellä valtiolla pitää olla oikeus sulkea rajansa, kuten ovat tehneet esim. Tanska, Ruotsi, Ranska.

  Ranska on käännyttänyt suoraan rajalta, ilman oikeutta turvapaikanhakuun ja kait Ranska on sitoutunut ihan niihin samoihin kansainvälisiin sopimuksiin, joihin niin mielellän vedotaan?

  1. Tuomioja on dinosaurus 60-luvulta ja jämähtänyt sinne.
   Vaikka joiltakin terve ajattelu on kadonnut, Suomi ei voi olla koko Afrikan ja Arabian sossutoimisto eikä voi sieltä tuppaantuvia elintasoturisteja elättää.
   Ei siihen riitä virheiden, vasurien ja ”suvaitsevaisten” rahatkaan.

 2. No senhän arvasi, ettei persuen kanssa kannata puhua mistään mamu-asioista, edes siitä, mikä on Suomen virallinen kanta tähän asiaan. Niikko ei edusta yhtään mitään muuta kuin itseään..

  1. Niikolla on oikeus omaan kantaansa aivan kuten Tuomiojallakin, joka ei hänkään edusta Suomen kantaa. Eikä Tuomioja myöskään määrittele millaisia tiedotteita ja mistä asiasta joku toinen kansanedustaja julkaisee, vaikka Erkki ehkä muuta kuvittelee.

   Itse asiassa taitaa olla niin, että Tuomiojan ”hengentuotteita” on ajan saatossa maailmalla hämmästelty kyllä huomattavasti enemmän kuin Niikon.

 3. Virheiden, vasureiden ja ”suvaitsevaisten” kanta ei ole Suomen virallinen kanta.
  Hutisaloilu ei todista mitään.

 4. ”Tuomioja viittaa etenkin Unkariin, Puolaan, Tšekkiin ja Slovakiaan, jotka ovat olleet vastahakoisia osallistumaan unionin yhteiseen turvapaikanhakijoiden taakanjakoon.”

  Erkki ei taida tietää, että viimeksi taakanjakoon osallistui tasan kaksi maata, Suomi ja Malta, mikäli Maltaa nyt yleensä voidaan maana pitää.

  1. Korjaan, edelliskerralla, ei viimeksi. Viimeksi osallistui Suomi, Ranska ja Saksa, jäsenmaita taitaa kuinkin olla muitakin.

  1. Tuomioja ei edusta edelleenkään Suomen virallista kantaa, vaikka kuinka jäkättää..

  2. Eihän Niikko mitään virallista kantaa ole esittämässäkään vaan oman näkökulmansa.

   Tuomiojahan se sekoilee asiassa väärinymmärtämisensä kanssa, eikä muutoin ole todellakaan Erkin kohdalla ensimmäinen kerta.

 5. On sen moni demarikin ymmärtänyt Tuomiojaa lukuunottamatta, että Suomella ei kertakaikkiaan ole varaa hallitsemnattomaan maahanmuuttoon. Suomessa on 5500 asunnotonta kantasuomalaista, joista suurin osa elämänpolun alussa olevia nuoria ja heitä pitäisi ensisijaisesti mielestäni auttaa.

 6. Pervo lastenlaulu ??

  Piippolan vaarilla oli talo,
  hiiala, hiiala, hei!
  Vaari se hoiteli porsaitansa,
  hiiala, hiiala, hei!
  Nöf, nöf siellö ja nöf, nöf täällä ja
  siellä nöf täällä nöf, joka puolla nöf, nöf,
  hiiala, hiiala, hei!

  lammas – mää mää
  ankka – kvaak kvaak
  hevonen – ihahahaa ihahahaa
  koira – hau hau
  kissa – miau miau

 7. Juhani, aihe on kieltämättä sopiva, mutta koita nyt hieman vähemmällä aggressiolla tehdä nämä avaukset.

  Tässä nimenomaisessa aiheessa Niikolla ja Tuomiojalla oli molemmilla perusteltuja näkökulmia, jotka nojaavat tosielämään. He puhuvat toistensa ohi, mutta molemmilla on joku pohja, eivät vain hatusta näitä heitä.

 8. Ihan uteliaisuuttani kysyn, että mikä on avaajan kanta asiassa, kun kerran Niikon varsin perustellut teesit ovat totaalisen vääriä?

 9. Muistelen että kun Sveitsi hyväksyi kansanäänestyksellä minareettien rakentamiskiellon 2009, Tuomioja julisti tuohtuneena ”Sveitsi on rasistinen! Sveitsi on rasistinen!” – Siinä on pähkinänkuoressa Tuomiojan ”järjenääni”. Eipä silti, Tuomioja ei todellakaan ollut Euroopassa ainoa, joka tuomitsi silloin Sveitsin rasistiseksi. Se öyhöttäjäliberaalien kööri, joka ehkä (toivottavasti) näkisi saman asian toisin tänä päivänä.

 10. No, lukekaahan nyt vielä kerran:

  ”Eduskunnan ulkoasiainvaliokunnan varapuheenjohtajan Erkki Tuomiojan (sd) mukaan kyse ei ole ulkoasiainvaliokunnan yhteisestä kannasta.

  – No ei todellakaan. Tässä on ollut perussuomalaisten kansanedustaja Niikko asialla. Hän edustaa omaa aatemaailmaansa ja poliittista linjaansa, Tuomioja kuittaa.

  Tuomioja muistuttaa, että valtaosa ulkoasiainvaliokunnasta on kaiken lisäksi Niikon kanssa asiasta täysin eri mieltä.

  – Tämä on perussuomalaisten rajat kiinni –politiikkaa, jota muut eivät kannata.”

  1. Ei Niikko ole missään esittänyt, että kyseessä olisi ulkoasianvaliokunnan kanta. Tuomioja asiassa sekoilee, ei Niikko.

   Mikä oma kantasi asiassa on?

   1. Tuomioja kommentoi sitä, millainen on ulkoasianvaliokunnan näkemys asiaan. Ja, mikä kanta valiokunnan enemmistöllä on asiaan.
    Niikon lausumalla mitään painoarvoa mihinkään paitsi painomusteeseen.

 11. PS haluaa sulkea rajat pakolaisilta, Tuomioja vastustaa

  https://www.pirkanblogit.fi/2019/marko_suutari/ps-haluaa-sulkea-rajat-pakolaisilta-tuomioja-vastustaa/

  Aiheesta on jo blogin avaus
  *
  Turkissa on 3,6 miljoonaa pakolaista. EU:n Brysselin byrokraatit pelkäävät näiden tuloa EU-alueelle.

  Voiko EU-alueelle tulla tuosta vain miljoonia ihmisiä ilman, että kukaan ei voi tehdä asialle mitään? Miksi EU-mailla on rajavartioita ja armeijoja?

  Monet pelkäävät Venäjän valtaisaa sotakoneistoa. Jos venäläiset päättäisivät valloittaa EU-maat, niin miksi he käyttäisivät aseita? He voisivat lähettää rajan yli muutama miljoona siviileihin pukeutunutta sotilasta.

 12. Niikko puhuu täyttä asiaa. Ja hänhän on ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja. Jos joku tässä sekoilee, se on radikaali- Erkki.
  ——————————————————
  Verkkouutisten artikkelissa ”Seuraavassa pakolaisaallossa tulee ääritaistelijoita.” 11.9.2018.

  ”Suomen Rauhanturvaaajaliiton puheenjohtaja, prikaatinkenraali evp Mauri Koskela varoittaa seuraavan pakolaisvirran mukana mahdollisesti tulevista taistelijoista. Haminassa Kymenlaakson Rauhanturvaajien 50-vuotisjuhlassa puhunut Koskela totesi, että Maahanmuuttovirasto on puhunut jopa 100 000 pakolaisen uudesta aallosta. – Juuri kahden vuoden rauhanturvaajakomennukselta Lähi-idästä palanneenna voin sanoa seuraavassa aallossa tulevan ainakin Lähi-idästä sodan karaisemia ja ääriliikkeisiin kuuluneita taistelijoita, jotka eivät kaihda mitään toimia asiansa eteenpäin viemiseksi, Mauri Koskela sanoi.”
  Lähde: Juha Ahvion kirja ”Sananvapaus uhattuna Suomessa”, kirja julkaistu 2018.

 13. Jonkun mielestä nämä kaikki raiskaajat, murhaajat, sotarikolliset ja muut rikolliset sekä ääri-islamistit pitää ottaa tänne, koska olemme koko Afrikan ja lähi-Idän sossutoimisto ja vastuussa kaikesta pahasta siellä.

 14. – Minusta olisi ollut korreptimpaa, että Niikko panee tiedotteen ihan kansanedustaja Niikkona, ja perusuomalaisena sellaisena. Toki hän voi mainita, että hän on myös ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja. Mutta tiedottaa ei pitäisi niin, että johtaa harhaan ja pistää kuvittelemaan, että hän puhuu ulkoasianvaliokunnan suulla, Tuomioja toteaa.

  Ensiksikin, riittävän moni suomalainen varmaankin tietää, että ulkoasianvaliokunnan puheenjohtaja on myös kansanedustaja ja näin ollen jonkun puolueen jäsen. Miksi se pitäisi mainita erikseen?
  Minulle ei ole selvinnyt missä ja miten Niikko olisi puhunut ulkoasiainvaliokunnan suulla, muualla kuin imaami Tuomiojan mielikuvituksessa.

Kommentoi