Onnittelut Perussuomalaiset

 

Viimeiset mielipidemittaukset näyttävät vääjäämättä kuinka Halla – ahon perussuomalaiset etenevät kuin juna kohti ykköspaikkaa. Vasemmisto on aurannut tien raiteista siloiseksi perussuomalaisten kolmannelle jytkylle.

 

Eduskuntavasemmisto on tarjonnut kultalautasella perussuomalaisille työläisten ja vähäosaisten puolustamisen. Vasemmistolla itsellään kun on suuremmat kansainväliset asiat kiikarissa, eihän siinä nyt ehdi suomalaisten päähän potkittujen asialla olla.

 

Mitä vanhuksista, mitä pienituloisista, mitä maaseudun autioitumisesta, kun teillämme liikkuvat, köyhälistön omistamat polttomoottorit uhkaavat kansakuntaa. Sikalat ja maitotilat on ajettava alas. Ei voi olla, että mummot, papat, työttömät ja muut osattomat yrittävät pitää itsensä hengissä sianpotkalla ja maitolitralla. Nämä on vaan yksinkertaisesti lainsäädännöillä saatava syömään kalliita kasviksia. Lainatkoot elämiseen rahat sukulaisilta tai tutuilta.

 

Tieliikenne pitää sähköistää. Se taas vaatii suuria panostuksia. Sähköautoille täytyy antaa isoja verohelpotuksia. Verohelpotukset hyväosaisille sähköautoihin siirtyville vaatii talouskasvua. Tarvitaan voimakasta vientiä.

 

Viennin edistäminen taas edellyttää erilaisia tukimuotoja vientiteollisuudelle, jotta ilmastoa rajusti pilaavat rahtilaivat saadaan kontteja täyteen ja maailman merille. Tuet tietysti rahoitetaan kansan syvien rivien kukkaroista.

 

Ilmastonmuutoksen torjuminen on vasemmiston ehdottomasti tärkein asia, yhdessä miesten ja naisten tasa-arvon kanssa. Työläisten ja köyhän kansan asioiden ajaminen on pelkkää populismia, eikä siihen pidä vasemmiston sortua, kun olemme suurten muutosten äärellä.

 

Miesten ja naisten tasa-arvo on äärimmäisen tärkeää. Ilmastonmuutoksen torjuminen taas vääjäämättä aiheuttaa epätasa-arvoa hyväosaisten ja heikoimmassa asemassa olevien välille, mutta kumpi on tärkeämpää, tasa-arvo vai ilmaston pelastaminen?

 

Vasemmisto sylkee perussuomalaisten päälle, eivätkä suin surminkaan halua heitä hallituskumppaniksi, vaikka ovat itse nostaneet perussuomalaiset mukaan kärkikahinoihin. Samalla vasemmisto tulee sylkeneeksi niille joita sen kuuluisi puolustaa, mutta jotka se on ajanut perussuomalaisten syliin.

 

Kirjoitus on vankan vasemmistolaisen pettyneitä tuntoja, jotka ovat syntyneet seurauksena kansan syvien rivien parissa. Heidät pettymyksien purkauksista vasemmistoon, ihmettelyyn, miksi vasemmisto on kääntänyt selkänsä heille joilla elämä on todella vaikeaa. Ainoana oljenkortena nähdään enää perussuomalaiset.

 

Nuorisovaaleissa perussuomalaiset ja oikeisto jyräsivät. Mitä tähän voi sanoa? Olisiko vasemmiston aika todeta, sitä niitämme, mitä olemme kylväneet. Olen pahoillani kun näin vaalien viime metreillä synkistelen vasemmiston tilaa, mutta mitä muuta voisin, kun joutuu surullisena, suuttuneena ja kateellisena seuraamaan perussuomalaisten etenemistä. Kaikesta huolimatta itse äänestän edelleen kommunistia ja naista.

 

 

19 Replies to “Onnittelut Perussuomalaiset”

 1. On vissiin perusteltua alkaa lukemaan htiaisen kirjoituksia – erimieltä olevien ihmisten juttuja kannattaa lukea, jos ne ovat järkevästi perusteltuja. Htiainen perustelee kantansa. Tämän kirjoituksen kohdalla olen harvinaisen samaa mieltä htiaisen kanssa.

  Poimintoja:

  ”Vasemmistolla itsellään kun on suuremmat kansainväliset asiat kiikarissa, eihän siinä nyt ehdi suomalaisten päähän potkittujen asialla olla.”

  ”Mitä vanhuksista, mitä pienituloisista, mitä maaseudun autioitumisesta, kun teillämme liikkuvat, köyhälistön omistamat polttomoottorit uhkaavat kansakuntaa.” [ Kirjoittaja kuvannee tällä vasemmiston linjauksia.]

  ”Sähköautoille täytyy antaa isoja verohelpotuksia. Verohelpotukset hyväosaisille sähköautoihin siirtyville vaatii talouskasvua. Tarvitaan voimakasta vientiä.” [ Myös poistuvan hallituksen linjauksia]

  ”Ilmastonmuutoksen torjuminen on vasemmiston ehdottomasti tärkein asia, yhdessä miesten ja naisten tasa-arvon kanssa.” [Vasemmiston johto olettaa, että suomalaiset ovat tyhmiä. Suomalaiset ovat tällä hetkellä yhtenä harvoista kansakunnista, joka on kyennyt vähentämään hiilidioksidipäästöjään.]

 2. Yhdessä asiassa sää oot hyvin mukana :

  ”Vasemmisto sylkee perussuomalaisten päälle, eivätkä suin surminkaan halua heitä hallituskumppaniksi, vaikka ovat itse nostaneet perussuomalaiset mukaan kärkikahinoihin. Samalla vasemmisto tulee sylkeneeksi niille joita sen kuuluisi puolustaa, mutta jotka se on ajanut perussuomalaisten syliin.”

  Tätä ei oo moni muu tajunnu. Tua eduskunnassa toi o menny iha ohi.
  Oppositio keskittyi vain ja ainoastaan hallituksen moukarointiin. 4 vuotta kestänyt iso moka. Eli hukattu mahdollisuus.
  Kansa saattapi olla hieman pettynyt kun näin kävi.

 3. Hyvä avaus. Kansa antaa tuomionsa Sipilän hallitukselle.

  Ja sinä Teho mikä lie, pane kuvasi ja nimesi näkyviin, ennen kuin jatkat. Minä tulen poistamaan kaikki kommenttisi, koska en suvaitse nimettömänä esiinymistä.

 4. Täytyy sanoa Tiainen että sait aika hyvin paketoitua saman mitä ihmettelin. Vasemmistolla on kyllä aikaa julistaa sotaa persuja vastaan tai käydä taistoon pienyrittäjien kimppuun, mutta kun pitäisi vähäosaisista välittää…

 5. Hannun teksti piti sisällään hienosti piilotettua vittuilua ikään kuin heittäisit ”leipäkiviä” järven pintaan. Ettäkö persut pystyisi ottamaan vastuun siitä, mitä Hannu omistaan sanoi. Sen niittasi Hannun antama ääni omilleen- ei missään nimessä persuille.

  1. Jk, vittuilu on sinun leipälajisi. Mielesi näkee herkästi sitä muidenkin kirjoituksissa.

 6. Nii, kuten huomaamme persuille vinoillaan joka puolelta.
  Meillä oli aika erikoinen tilanne. Meillä oli hallituspuolueet. Sitten meillä oli oppositio.
  Ja sitten se erikoisuus. Perussuomalaiset ei oikke ollu kumpaakaan??

 7. Persut porskuttaa ohi kepun
  ja oikeastaan ihmettelen heidän parjaamistaan
  – sillä ovat lähes ainoa puolue joka ajaa suomalaisten etua monella tavalla.

 8. Vihreät ovat itse asiassa äärivasemmistoa.

  Vihervasurit ovat vuosien ajan jauhaneet fossiilisten polttoaineiden miljardien verotuesta ilman, että olisivat koskaan esittäneet missä valtion budjetissa esiintyisi momentti ’ fossiilisten polttoaineiden tuki’.

  Vihervasureille ilmastomuutos on pelkästään valantavoittelun keino – samaan tapaan kuin keskiajalla uskontokunnilla oli käsite helvetti keinona pelotella ihmisiä. Suomalaisten maksamilla lentoveroilla ei ole mitään tekemistä ilmasto muutoksen kanssa. Niin, vaikka kakki suomalaiset otettaisiin pois maapallolta , ei ilman hiilidioksidipitoisuudessa tapahtuisi havaittavaa muutosta.

  Sähköautojen sekä -pyörien verotuki – viitaten yllä olevaan. Lisäksi – vihervasurien eliitillä saattaa olla varaa sähköautoihin, tavallisella suomalaisella ei ole varaa. Tosiasiassa on myös, että valtion maksamat tuot maksaa veroa maksavat suomalaiset.

  Vihreät: Lentovero ja verotukea sähköautoilulle
  https://www.iltalehti.fi/eduskuntavaalit-2019/a/57affc73-c10f-405f-a1ff-898b2eee363a
  Verotuksen on aiempaa voimakkaammin tuettava ilmastopolitiikkaa, minkä vuoksi ottaisimme käyttöön esimerkiksi lentoveron ja sähköautojen sekä -pyörien verotuen sekä käynnistäisimme fossiilisten polttoaineiden miljardiluokan verotukien alasajon.

 9. Naulan kantaan, Hannu! Yksi esimerkki on Rinteen sekoilut ”lihaveron” kanssa. Mitä ihmettä se äijä oikein meinaa? Viedä Vihreiltä ja feministeiltä äänestäjiä? Samaan aikaan potkii päähän omiaan, jotka eivät vegaaneiksi ryhdy. Kun olisi niin paljon, mihin tarttua ihan työväenpuolueen omista lähtökohdista ja omasta aatemaailmasta lähtien. On Kikyä, aktiivimallia, vanhustenhuollolla rahastamista, typerää taksiuudistusta ym. Mutta ei, pitää keksiä jotain ”ilmastonmuutos asiaa”, vaikka lihavero! Idioottimainen veto. Miksi SDP ei voi olla SDP vaan haluaa olla vara-vihreät? Vasemmistoliittokin on jo sinne asemoitunut, ei siellä riitä äänestäjiä kaikille.

  Mitä nuorisovaaleihin tulee, niin kysymys kuuluu, muuttuuko tulevaisuudessa eduskunta vai nuoriso aikuistuessaan? Veikkaan kyllä jälkimmäistä. Nyt nuoret ovat äänestäneet siitä, pelottaako enemmän ilmastonmuutos vai maahanmuutto. Nuorille eivät kikyt ja aktiivimallit paljon sano ja jos joku tiettäkin, mitä ne ovat, niin eivät ne häntä koske. Se asia muuttuu sitten, kun nuoret alkavat itse vastata toimeentulostaan. Silloin alkaa kiinnostaa enemmän selkin, verotetaanko paljon vai vähän ja ketä ja onko sosiaaliturva hyvä ja noudatetaanko yleissitovia työehtosopimuksia.

 10. Täällä yks kaffari (jk) esittää: ”Haluavat [Perussuomalaiset] vielä Suomen Finexin, markan takaisin, rajat kiinni ..”

  Äijähän on varsinaisen satusetä. Ei kukaan Suomessa esitä rajojen sulkemista, vaan rajavalvontaa haitta maahanmuuton kitkemiseksi.
  Mistähän äijä on keksinyt ’Finexintin ja markan takaisin’? – no, taas hatustaan tietenkin.

  ***
  K.o. äijä voisi lukea asioita lehdistä tai netistä– mutta kun ei. Sonnan kirjoittaminen on hänestä varmaan kivempaa.

  *
  https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/perussuomalaisten-vaaliohjelma-julki-menoja-on-leikattava-merkittavasti-polttoaineiden-ja-polttomoottoriautojen-verotusta-kevennettava/7294596#gs.4w1pyt

  Perussuomalaisten vaaliohjelma julki: Menoja on leikattava merkittävästi – polttoaineiden ja polttomoottoriautojen verotusta kevennettävä

  Velaksi eläminen on lopetettava, vaatii perussuomalaiset perjantaina julkistetussa eduskuntavaaliohjelmassaan.

  Menoja on leikattava merkittävästi, jotta hyvinvointiyhteiskunta voitaisiin turvata, puolue linjaa. Suoranaisena säästökohteena ohjelmassa mainitaan lähinnä nykyisen kaltainen maahanmuutto, joka puolueen mukaan ”maksaa valtavasti”. Mitään euromääräisiä summia vaaliohjelmassa ei esitetä.

  Suomen talous ja hyvinvointi perustuvat puolueen mukaan vientiteollisuuteen, jonka kilpailukyky on turvattava. Siksi teollisuudelle ei saisi sälyttää mitään kilpailukykyä heikentäviä lisäkustannuksia. Perussuomalaiset laskisi esimerkiksi sähköveron ”minimiin”. Tuottavuuden ja yritysten kilpailukyvyn vuoksi myös työmarkkinoilla tarvitaan joustoja, ohjelmassa todetaan. Ne kuitenkin toteutettaisiin yleissitovien työehtosopimusten kautta.

  Lisäksi puolue esimerkiksi keventäisi polttoaineiden ja polttomoottoriautojen verotusta, mikä eroaa useiden muiden puolueiden ilmastonmuutoksen torjuntaan liittyvistä linjauksista.

  Eduskuntavaalit pidetään 14. huhtikuuta.
  *
  *
  https://www.perussuomalaiset.fi/tietoa-meista/puolueohjelma/

 11. https://www.hs.fi/mielipide/art-2000006061738.html

  Mielenkiintoinen artikkeli

  Ote:
  Vaaleille on mietitty sopivaa nimeä. Yksien mielestä edessä ovat ”ilmastovaalit” ja toisten mielestä ”hoivavaalit”, mutta kenenkään mielestä kyseessä eivät tunnu olevan ”vihaisten miesten vaalit” – paitsi ehkä monen äänestäjän.

  Vaalikeskustelussa vaaditut kiellot, rajoitukset ja verot ovat osuneet pääasiassa perinteisiin miesten aloihin ja asioihin. Metsäteollisuus, maatalous, polttoturve, kaivokset ja autokuljetukset ovat kaikki olleet lähinnä miesten töitä.

  Mielikuvaa on vahvistanut, että monille perinteisesti naisvaltaisille aloille – kuten vanhustenhoitoon, päiväkoteihin, kouluihin ja kulttuuriin – on vaalien alla vaadittu ja luvattukin lisää rahaa tai työvoimaa.

  Nuorten miesten poliittinen aktivoituminen kertoo siitä, että he kokevat asemansa olevan uhattuna. Se voi purkautua puheena maahanmuutosta, naisrauhasta tai suomalaisuudesta, mutta eivätköhän nuoret miehet ole todellisuudessa huolissaan oman elämänsä valttikorteista: työpaikasta, toimeentulosta ja puolison löytämisestä.

 12. Hannu on hyvä kirjoittaja kuin mielipiteiden esille tuoja omista lähtökohdistaan, jota ei ole syytä vähätellä, jopa arvostaa.
  Sanotaan että voi 🦊 kettuilua salaperäisen viekkaasti mutta niin että se huomataan.

  Oma linja on jokaisen : Oma, yksityinen !

 13. Kiitos Tiainen tunnustuksesta PS-puolueelle.
  Vasemmisto kyllä haluaa jakaa rahaa niin kauan kuin sitä sitä riittää. Mutta vasemmiston politiikka vie pohjan kansantaloudelta. Eikä kansantalouden turmeluksen jälkeen rahaa enää jaettavaksi riitä.

  Vihreät on kansantaloudelle vielä vasemmistopuolueitakin vaarallisempi. Vihreistö tekee valintojaan aivan kuin se olisi maallemme vihamielisen tahon rahoittama ja ohjaama.

Kommentoi