Femakkojen mielimaa – siellä eivät suomalaiset miehet jyllää…

https://www.aamulehti.fi/a/201461194

”Tänään televisiossa: Venäjä nojaa perinteisiin silmä mustana – perheväkivalta poistettiin rikoslaista pari vuotta sitten”

”Nyt kahden vuoden vankilatuomion sijaan puolison tai lasten hakkaamisesta voi saada 15 päivää vankeutta tai vain sakon – kunhan ei murra luita tai hakkaa niin pahasti, että uhri joutuu sairaalahoitoon.”

Venäjä lienee femakkojen mielimaa – suomalainen mieshän hakkaa naisensa päivittäin……

3 vastausta artikkeliin “Femakkojen mielimaa – siellä eivät suomalaiset miehet jyllää…”

  1. Venäjällä jahdataan homoja, lesboja ja jehovia, hakataan vaimoja, syrjäisimmissä kylissä on esiintynyt myös kannibalismia, joka alan sajamurhaajia juoksee vapaana, pimeä kauppa rehottaa, valtio tapattaa vastustajansa omassa maassa ja jopa ulkomailla, Venäjä presidentti syö valtion kassasta rahaa aamiaisenaan ja pistää opposition kylmäksi (tapattaa) tai ohjaa heidät ”kuntouttavaan työtoimintaan” leireille. Hyökkäileevät rauhallisiin naapurimaihin, valehtelevat julkisuudessa sotaisesta agressiostaan. Perzereikä lista on loputon…

    Venäjä on paska maa. (sanotaan Seppo Rädyn tyyliin..)

  2. Ja kaikin puolin objektiivisen luontojärjestön greenpiisin aktivistit voivat joutua vähäksi aikaa vankilaan, jos leikkivät laivanvaltausta venäläisen aluksen kanssa. Euroopassa nämä nykypäivän merirosvot saivat gloriaa ja mainetta.

    Kauhea maa tuo Venäjä. Siellä ei saanut Tussumellakka niminen naisporukka kaivaa kananluulla plluaan pyhän äidin kuvan edessä. Heitettiin vankilaan. Aivan barbaarista!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *