Femakkojen valheet miesten väkivaltaisuudesta eivät ole totta – naisten väkivalta on lisääntynyt

https://www.aamulehti.fi/a/201358246?c=1522737894164

Hannu Lauerma kertoo, että nuori tai keski-ikäinen mies joutuu selvästi useammin puolisonsa pahoinpitelemäksi kuin samanikäinen nainen

”Tilastokeskuksen tietojen valossa naisten osuus parisuhteessa tehdyistä törkeistä pahoinpitelyistä on ollut keskimäärin hieman yli 40 prosenttia. Terveydenhuollon hoitoilmoitusrekisterin mukaan taas puolison tai partnerin pahoinpitelemien 20–64-vuotiaiden joukossa on ollut hoidettavana noin kaksi kertaa niin paljon miehiä kuin naisia.”

Femakot ovat valehdelleet Suomen olevan naisille väkivaltaisin maa.

https://www.mtvuutiset.fi/artikkeli/tutkimus-suomi-on-naisille-eu-n-toiseksi-vakivaltaisin-maa/3053572

”Tutkimuksen mukaan Suomi on naisille EU:n toiseksi väkivaltaisin maa. Suomalaisnaisia enemmän väkivaltaa kohtaavat vain tanskalaiset naiset.”

Tuon roskan kumoavat tilastot selvästi.

http://piiaaallonharja.puheenvuoro.uusisuomi.fi/196761-faktat-tiskiin-suomiko-yksi-vaarallisimmista-maista-naisille

”Valitettavasti tämä UN Womenin tekemä matriisi ei ole kattava kaikilta osa-alueilta kaikista maista, mutta uskaltaisin tämän perusteella sanoa, että naisille Suomi ei ole yksi vaarallisimmista maista asua. Taulukon mukaan suomalaisista naisista kohtaa koko elämänsä aikana lähisuhteessaan fyysistä väkivaltaa 17,6% ja seksuaalista väkivaltaa 4,3%, eikä siis puolet suomalaisista naisista. Melkein puoleen suomalaisista naisista päästään kyllä, jos on laskettu niiden naisten määrä, jotka ovat kokeneet koko elämänsä aikana fyysistä ja/tai seksuaalista väkivaltaa lähisuhteessa ja/tai ei suhteessa. Tällöin luku on 43,5%, mutta ei edelleenkään 50%. Tässä luvussa olimme kuitenkin sijaluvulla 23, emmekä siis edes top 20 joukossa. Ruotsi oli muuten sijaluvulla 17.”

Miksi poliitikot ryntäävät sokeasti femakkojen valheen perässä ja kuinka EU:ssa on kyetty tekemään täytin tosiasioiden vastainen ”tutkimus” muuten kuin femakkovetoisesti?

6 vastausta artikkeliin “Femakkojen valheet miesten väkivaltaisuudesta eivät ole totta – naisten väkivalta on lisääntynyt”

 1. En näe miksi nämä pari näkökulmaa olisivat ristiriidassa.

  Se, että naiset tekevät paljon lähisuhdeväkivaltaa ei poista sitä ongelmaa että miehetkin tekevät sitä hurjasti.

  On totta että tuo yksi tutkimus on aika huonosti tehty, mutta se ei poista sitä ongelmaa että aivan liian moni mies hakkaa naisia. Mies ei lyö naista, piste. Jos tuo ei mahdu kaaliin, painukoon mies helvettiin.

  1. Jälleen huomautan, ettei kyse ole miesten tekemän väkivallan puolustamisesta, vaan se on täysin tuomittavaa.
   Kyse on perusteettomasta miesten tuomitsemisesta ja perättömistä vaitteistä, mitä femakot tekevät samalla ohittaen täysin naisten tekemän väkivallan.

 2. On sen poliisikin todennut että yhä useammassa ongelmaperheessä nainen on se häirikkö.

 3. Feminismi saavutti 1970-luvulle tultaessa sen mitä ideologialla voidaan saavuttaa. Sen jälkeen naisasialiike rupesi kannattamaan feminististä erilaisuusreoriaa,(ensiksi tietenkin Amerikassa, josta se päästettiin valloittamaan länsimaita) joka pyrki matriarkaattiin. Tämän jälkeen valehtelu ja vilpilliset tutkimukset ovat olleet feminismissä arkipäivää. Kaiketi myös tällöin feminismista tuli kulttuurimarxismin lipppulaiva (naisasialiike ei ollut alkuaan marxilainen). Eli radikaalifeminismi polki allensa tasa-arvofeministit ja suuntautui selvästi kommunismiin.
  Vuonna 2007 ilmestyi Suomessa Hannu Tepposen ja Arno Kotron toimittama kirja ”Mies vailla tasa-arvoa”.
  Kirja oli vedenjakaja, koska se paljasti feminismin vilpillisyyden sekä haitallisuuden sekä miehille että naisille..
  Moni muistaa Anne Moilasen, joka oli silloin feministisen lehden ”Tulvan” päätoimittaja. Moilanen otti kirjasta ”Mies vailla tasa-arvoa” pultit, ja Tulva-lehden kannessa nainen tähtäsii lukijaa pistoolilla ja kannessa luki ”Tulta munille!”
  Moilasen teksti oli tulikivenkatkuista ja paitsi miehiä, hän uhkaili myös naisia ”Naisille, jotka eivät kannata feminismiä, on varattu kuuma paikka helvetissä!” (suoraan ameriikkalaiselta feministinatsilta lainattu lause muuten.)
  Moilaselle annettiin palstatilaa mm. Seura-lehdessä, ja ilmeisesti Tarja Halosen ansiosta hän sai oikein oman radio-ohjelman.
  Halonen ja Moilanen pyristelivät kuitenkin turhaan. Kissa oli nostettu pöydälle ja ilmestyi kirja ”Keisarinnan uudet v(aatteet ”,ja Henry Laasanen rupesi paljastamaan Suomessa feministinatsien konnantöitä.

  Mikä sitten on se feministien parjaama patriarkaatti, joka pitää tuhota? Patriarkaattihan tarkoittaa, että mies hallinnoi naista ja perhettä, työelämää ja kaikkea muutakin ja nainen on tiukasti hellan ja nyrkin välissä. Eihän tällaista ole länsimaissa ollut enää herran aikoihin. Ei ole ollut ei, mutta ei se hulluja haittaa. Esimerkiksi Suomessa miehet antoivat naisille äänioikeuden toisena maailmassa Uuden Seelannin jälkeen. Naisten yleistä äänioikeutta vastustivat Suomessa ainoastaa yläluokan naiset. Sanoivat ”mitä kyökkipiiat äänioikeudella tekevät”
  Olisivatko juuttaat olleet oikeassa?.

Kommentoi