Jälleen asiallinen kirjoitus Salehzadehilta

https://blogit.iltalehti.fi/alan-salehzadeh/2019/09/30/maahanmuutto-on-yksi-ratkaisu-vaestoongelmiin/

”Monen turvapaikanhakijan perimmäinen tavoite on tulla Suomeen tai Eurooppaan töihin. Huonosti toimivaa, rikollisuutta ja ihmiskauppaa ruokkivaa turvapaikanhakujärjestelmäämme ei pidä ylläpitää vain siksi, että sitä kautta halutaan saada Suomeen työvoimaa. On ensiarvoisen tärkeää, että kansainvälisen suojelun tarjoaminen eriytetään rekrytointipohjaisesta maahanmuutosta entistä selkeämmin. ”

Näinhän asia pitäisi ilman selityksiä hoitaa.

Tätä eivät punavihreät ja ”suvaitsevaiset” kykene/halua ymmärtää, koska on niin hienoa ”pelastaa” elintasoturistit keinolla millä hyvänsä.

P.S. Kaikki aiheeseen liittymättömät räksytykset poistan automaattisesti.

4 Replies to “Jälleen asiallinen kirjoitus Salehzadehilta”

  1. Näyttää siltä, että ainakin merkittävästi vaikuttavat siihen, mitä Suomessa saa asiassa puhua ja tehdä.
   Koko ajan nämä huutavat palautuksia vastaan ja vaativat näille oikeutta jäädä Suomeen suomalaisten veroilla elätettäväksi ja vaativat paperinsa hävittäneille samoja oikeuksia kuin suomalaisille veronmaksajille..
   Samat ovat kuin pisi sukassa, kun puhutaan tulleiden naisten oikeuksista, ”kunnia”väkivallasta ja -murhista jne. jne, mutta huutavat kurkku suorana suomalaisten miesten väkivallasta pienimmänkin tekosyyn saatuaan.

 1. Näinhän se menee. Jos katsoo vaikka millaista porukkaa Italiaan tuli aiemmin, jotain 150 000 vuodessa meren yli. Murto-osa oli tarvapaikan tarpeessa, esimerkiksi Syyriasta. Suurin osa oli afrikkalaisia, pelkästään Nigeriasta jotain yli 30 000, joiden turvapaikkahakemukset hylättiin. Osa maahan päässeistä varmaan onnistuukin jotain hanttihommaa löytämään, mutta osa jää kaupittelemaan jotain ”ystävyysrannekkeita” eli käytännössä kerjäämään. Monella afrikkalaisella on varmaan kuva Euroopasta onnen kultamaana, josta löytyy afrikkalaisen mittapuun mukaan hyväpalkkainen työ. Vaan kun täällä ei ole sellaisia hommia valtavaa määrää, jossa pärjää ilman koulutusta heikolla kielitaidolla.

  Joidenkin mukaan kaikki pitäisi kuitenkin ottaa ja köyhyyskin riittää syyksi turvapaikkaan, Jos alennamme omaa elintasoamme huomattavasti niin voimme ottaa vaikka miljoona ihmistä lisää sosiaaliturvamme piiriin, mutta kuka on valmis alentamaan elintasonsa? Eivät nekään, jotka vapaata maahantuloa vaativat. Testinä voisi olla vaikka: anna puolet palkastasi kerjäläisille. Montako löytyisi? Varsinkin kun ne rahat yleensä kuluvat muidenkin perheenjäsenten kuin itsen menoihin.

 2. Hyvä maahanmuuttopolitiikka, joka ei salli ihan kaikkia onnenonkijoita, edesauttaa myös työperäistä maahanmuuttoa.

  Asiantuntijat haluavat muuttaa maahan joka on vakaa ja rauhallinen, jossa joka nurkan takana ei tarvitse pelätä puukottajaa,

Kommentoi