Bilderbergiltä ”käsky” maailman hölynpölytopimittajille vaihtaa kiinalaisen kulttuurin surunväri valkoinen ”läntiseen” mustaan!?

Kuva: Juliste kehottaa ihmisiä pukeutumaan mustiin Kiinan kansallis- päivänä. Nalle Puh viittaa Kiinan presidenttiin Xi Jinpingiin. Jenny Matikainen / Yle

”Meidän” Apumattiko näitä siellä ideoi?

Vai oilsiko niin limbo maailmanlaajuinen yhteisesti sovittu eli jostakin keskitetysti johdettu valehtelukampanja, ETTÄ SIITÄ PITI RUVETA ”TEKEMÄÄN TOTTA” – mikä olsi aivan erinomasita ”harjoitusta” ”isompiakin muutoksia” silmällä pitäen…?

Muistan ihan perskohtaisesti tuon yön kun tein jotakin hommaa ko- neella ja kuuntelin YLEn Yöradiota, jossa koko yön pääksytysten, pelkästään NAIStoimittajien äänillä (senkin muistan!) jankutti, kuinka Kiinassa ”tärkeille paikoille kokoontuu mustiin surupukuihin pukeutuneita kiinalaisia Tian An Menin mielenosoitusten väkivaltaisen hajottamisen 25-vuotissurumielenosoituksiin”.

Mää aattelin, että mitä Wittua nyt taas, onko ollut totaalisen uutiskuiva päivä ja -viikko???!

Mutta mullahan oli muitakin meediota ulottuvissani – ei muuta kuin katse sinne!

YKSI (1) ainoa suurmielenosoitus aiheesta lokin – Hongkongissa!

Ja siinä KAIKKI – PATSAITA MYÖTEN! – OLI PUETTU ARKKIPERINTEI- SIIN KIINALAISIIN MAHDOLLISIMMAN HOHTAVANVALKOISIIN SURUPUKUIHIN (kuva yllä)!

Tuo kampanja ei ollut vain Suomessa – ja se herätti lopulta myös suurta hilpeyttä tahoilla, joita nuo huijarit nimittelevät ”trollimeedioiksi” (vaikka ovat sitä itse)!!!

https://www.tiede.fi/comment/2499466#comment-2499466

Viestejä6658
|

Toimittaja Johanna Pierelmä, se patathmä valliasintuntija, on hurjana, että Kiian hallinto saa maksetulla mainoksella kantansa näkyviin:

YLEn Kunfutselaisuus-jutun joukkokuvassa on sen verran valkoista väriä,  että sekin on jokin surumuistotilaisuus:

https://yle.fi/uutiset/3-10998824

Analyysi: Mitä Kungfutse sanoisi Hongkongin mielenosoituksista?

Kiinalaisen filosofian kantaisä tuskin vaatisi demokratiaa – ainoastaan hyvää hallintoa.

kungfutselaisuus

Sunnuntaina Kiinan maksama ilmoitus Helsingin Sanomissa julisti, että Hongkongin vaatimukset demokratiasta tulisi ratkaista hillityllä, kunnioittavalla ja mielekkäällä tavalla.

Kuulostaa kovin kungfutselaiselta.

Tämä ei yllätä, sillä Kiinan kommunistinen puolue on aloittanut 2500 vuotta vanhan filosofian kunnianpalautuksen. Ympäri maailmaa on perustettu Kungfutsen nimeä kantavia koulutuskeskuksia, ja kansalaisia on viime vuosina kannustettu tutkimaan oppisuunnan keskeisiä hyveitä: itsensä kehittämistä, kuuliaisuutta ja harmoniaa.

Lännessä kungfutselaisuus on kiinnostanut lähinnä politiikantutkijoita, sillä sen uskotaan tukevan Kiinan yksipuoluejärjestelmää.

Kuinka paljon kungfutselaisuus selittää Kiinan mieltymystä autoritaris- miin? Onko yhteisön merkitystä korostava filosofia estänyt maan demokratisoitumisen?

Yksinkertaisilta vaikuttavien kysymysten vaikeuden ymmärtää, kun ne kääntää: Kuinka paljon Jeesus selittää länsimaisen demokratian syntyä?

Lyhyt vastaus: paljonkin.

Jokainen ihminen on yhtä arvokas. Tärkeintä on ihmisen ja Jumalan välinen suhde, oman sisäisen äänen seuraaminen.

Näistä kristillisyyden pohjavirtauksista muodostui aikoinaan demokratian kivijalka, individualismi.

Vuosisatojen kuluessa Jumalan merkitys toki haihtui, mutta ajatus yksilöstä jäi. Sen ympärille piti rakentaa uusi poliittinen järjestelmä, demokratia.

Se on aamalla poikkivislaus noille ”Musta mielenosoitus”- jutuille, jos jallkulla on jäänyt levy päälle…

5 vastausta artikkeliin “Bilderbergiltä ”käsky” maailman hölynpölytopimittajille vaihtaa kiinalaisen kulttuurin surunväri valkoinen ”läntiseen” mustaan!?”

  1. Risto, minä taas kerran muistutan, että ei ole kiva tuo käyttämäsi tapa tuoda aisioita ”huutamalla” esiin. Ei varsinkaan otsikoissa, koska ne näkyvät kaikille. Enkä tiedä mitenkä tarpeellista on tuoda esiin näitä ulkomaisia tekstityksiä, varmaan suomenkieltä osaavat kaikki.

    1. Eihän tässä otskossaole huudettu. Yritän muistaa. Joskus jokin otsikko antaa kuitenkin ilman painotusta väärän käsityksen, mitä meinataan.

      Suomenkielistä oikeata juttua vuodelta 2014 ei ollut lehdissä ainoatakaan, ja tuo Escobarin juttu kuvineen oli lähes ainoa oikea juttu englannin kielellä. Se kyllä siiten levisi netissa kuten FB:ssä senkin edestä.

      Tuo mustapukujuttu ei kai englanniksi kauheasti levinnyt, mutta sieltä se kuitenkin oli peräisin,ja jatkuu nyt toiessa muodossa. Se oli silloin ilmeinen munaus.

  2. Tänne ei tartte laittaa herjauksilla höystettyjä pitkäpiimäisiä kopioita jostain ja joita ei kukaan lue.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *