Jo on mulkkumaista sakkia – heidän pitäisi päästä kalastamaan, kun alueella etsitään kadonnutta

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/2a260bbe-04e7-4aa4-a8ba-0846e98d179b?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Kadonneen miehen etsinnät keskeyttivät kalastuksen – kalastajat raivostuivat etsijöille”

”Alueelle istutetaan vuosittain kirjolohta useampia eriä. Tänään oli ensimmäinen päivä, kun kalaa istutettiin.Paikka on tunnettu siitä, että kun tankkiauto käy, kalamiehet suuntaavat perässä paikalle sankoin joukoin.

Paikalla tiesululla päivystäneet vapaaehtoiset kertoivatkin, että osa kalastajista ei ole tilannetta sulattanut. Miehet olivat saaneet osakseen asiatonta käytöstä liian innokkailta kalastajilta.”

Tällaiset ”kalastaja”-mulkut voisi muutenkin laittaa kalastuskieltoon.

Kun ihmistä etsitään joltakin alueelta, sinne ei tarvita yhtään ylimääräistä pelleä sotkemaan jälkiä tai tekemään etsintäkoiria haittaavia ylimääräisiä jälkiä.

Valitettavasti kalamiehissä on näkyvästi tuota ”minä-ensin”-ahneutta.

3 vastausta artikkeliin “Jo on mulkkumaista sakkia – heidän pitäisi päästä kalastamaan, kun alueella etsitään kadonnutta”

  1. Siellä on herrat olleet kalliine varusteineen, merkkivaatteineen ja selfie kuvat valmiina kalaan…

    1. Kyllä tämä sakki on kaiken kansan edustajia eikä siellä ”herroja” ole kovin paljoa seassa.

  2. Huonosti suunniteltu ja vielä huonommin toteutettu. Täällä meilläpäin nuo istutukset hoidetaan kalastuksen rauhoitusaikana ja vielä valvotaan sen toteutumista.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *