Jostain syystä tulee mieleen jonkinlainen hysteerinen yliherkkyys…

https://www.is.fi/politiikka/art-2000005954033.html

”Ozan Yanar tarttui presidentti Niinistön uudenvuodenpuheen ”todella väärään ajatusketjuun”: ”Kun kantasuomalainen syyllistyy tuomittavaan tekoon…””

Olisikohan Yanarin syytä koittaa lukea se teksti hitaasti tavaamalla?
Ei näytä Suomen kielen ymmärrys olevan kovin vahva, kun tuolla tavalla vetää herneen nenäänsä.

Tosin ensin kyllä tulee mieleen mielellinen yliherkkyys ”rasssissmia” vastaan…

”Hän piti myös ongelmallisena sitä, että vakaviin rikoksiin syyllistyneitä ulkomaalaisia kohdellaan yhteisönsä edustajina, kantasuomalaisia vastaavassa tilanteessa yksilöinä.”

Miksiköhän noissa maahanmuuttajissa on väkimäärään suhteutettuna yli kymmenkertainen määrä noita ”yksilöitä”?

11 vastausta artikkeliin “Jostain syystä tulee mieleen jonkinlainen hysteerinen yliherkkyys…”

  1. Tuollaisista loukkaantumisista tulee mieleen että hoh hoijaa, ei sanota mitään mutta sitten olisi parempi ettei ketään tulisikaan jos ei ongelmiin saa mitenkään puuttua vaan pitää näytellä ettei mitään ongelmaa olekaan. Mutta tuo Ozan on vihreä ja kommentti on siksi ymmärrettävä, vihreät pitäisi lähettää kaikki luetun ymmärtämisen kursseille.

  2. Kyllä kantasuomalaisissakin on paljon pöljyyttä. Esimerkiksi kansallisvaltiovihamielisiä tyyppejä kurkkii melkein joka nurkan takaa.

  3. Ei ole helppoa olla presidentti, löyhäksi kuviteltuun sanaan tarttuvia riittää. Paljon kuluu varmaan aikaa ja tupakkia kun hän puheitaan sorvaa, jotain todellista varmaan haluaa ja pitää sanoa hän mutta miten asettaa sanansa, kas siinäpä pulma.

    No omaa oksaansahan tämä Yanar mielikuvituskummajaisillaan sahaa ja samalla vahvistaa tavallisten ihmisten käsitystä siitä miten tukevasti ilmassa monen vihreän tennarit ovat.

  4. Presidentti Niinistö otti näitä törkeitä rikoksia esiin varsin lievästi ja maltillisesti – olisi voinut sanoa suoremminkin.

    Näitä mielensä pahoittajia ei kannata huomioida.

  5. Minä olen sanonut jo aiemmin ja sanon vieläkin, että pidin presidentin puheesta. Se oli suoraviivainen ja helposti ymmärrettävä, ei pitänyt jäädä epäselväksi kenellekään. Kummia tyyppejä vihreässä puolueessa varmaan vielä Helsingissä.

  6. Vihreet on virheitä vaikka voissa paistais.
    Mutta kyllä suomalaisia kohdellaan suomalaisina eli omaan viiteryhmään kuuluvana.
    Suomen lait on suomalaisten väsäämiä.

    1. Niin ja saattaapa joku suomalainen sanoa toiselle suomalaiselle jotain ohjeen tapasta jos huomaa jotain huomautettavaa.
      Nii ja jossain ranskalinen saattaa toimia samoin, kuin myös ruotsalainen, ja ehkä saksalainenkin ja moni muu.

      Niin ja koulussa suomalainen opettaja opettaa suomalaisia lapsia. Jostain mystisestä paikasta nää lapset oppii lakeja ja niiden noudattamista ja semmosta.

      Jään ihmettelemään tämän erikoisen ihmisen erikoisia juttuja twitterissä ??

  7. Yanar tekee tuon tarkoituksella. Pääsi taas otsikoihin. Googlettakaa tämän tyypin nettinäkyminen… jokapaikassa on rasisti kortti heilumassa kuin kirjastokortti konsanaan… selvää huomionhakuisuutta.

  8. Viisas ymmärtää, että maahanmuuttajien sopeutuminen Suomeen edellyttää sekä mamun omaa, hänen yhteisönsä, että Suomen pään myötävaikutusta.

    Vain typerys kieltäytyy vastuustaan.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *