Kuka huutaakaan ensimmäiseksi, että suomalaisetkin raiskaavat?

https://www.is.fi/kotimaa/art-2000006043546.html

”IS-selvitys: Yli puolet Helsingin ja Oulun seksuaalirikoksista tuomituista ulkomaalaistaustaisia”

”Tuomituista 43 ulkomaalaistaustaisesta vain 8–10 assosioituu nimensä perusteella EU:n tai Venäjän alueelle. Kaksi on joko tai, heidän nimensä viittaavat Espanjaan tai Latinalaiseen Amerikkaan.

– Meidän selvityksessämme Afrikka ja Lähi-itä nousivat esiin korostuneesti, Lehti sanoo.

Näiltä alueilta kotoisin olleiden miesten raiskausrikollisuuden taso oli silloisen Optulan tutkimuksessa kymmenkertainen syntyperäisiin suomalaisiin verrattuna vielä sen jälkeen, kun sosiodemografiset tekijät oli vakioitu.”

Eipä liene mene aikaakaan, kun joku huutaa, että suomalaisetkin raiskaavat.

Lukumääräänsä verrattuna tulijat ovat todella aktiivisia ja tilanne näyttää vain pahenevan.

10 vastausta artikkeliin “Kuka huutaakaan ensimmäiseksi, että suomalaisetkin raiskaavat?”

  1. Juhani – osaavat mutta kun ajatellaan niin että anovat turvapaikkaa_niin ei mene jakeluun, eikä pidäkään. Tuomiolle !

   Turvapaikanhakijat, pakolaiset raiskaavat, vaiko syytä etsitään suomalais naisista/-tytöistä. Jotain rajaa !

   1. Seppo, minulle on päivänselvää, että nämä ”pakolaiset” mitä tänne tunki eivät ole oikeita pakolaisia ja tosiaankin suhteessa raiskaavat ainakin sen kymmenkertaisesti kuin kantaväestö. Ne raiskaajat pitäisi kuohia ja potkia kaaressa Suomesta pihalle.

     1. Oikea pakolainen on itse kuolemanhädässä – lähtee pakoon säilyttääkseen henkensä, yleensä ilman mitään omaisuutta, jättäen kaiken jälkeensä. Oikealle pakolaiselle ei tulisi mieleenkään tehdä mitään rikoksia maassa johon on päässyt turvaan.

      Esimerkiksi Vietnamin sodan jälkeen Suomeen saapui aikuisten oikeasti pakolaisia, joista kuoli pakomatkalla noin puoli miljoonaa. En ole koskaan kuullut yhtään pahaa sanaa sanottavan näistä oikeista vietnamilaisista pakolaisista, jotka pakenivat kommunismia.

      http://www.jput.fi/Vietnamin_sota.htm

 1. Naisasialiike Union vaan jaksaa mäkättää; että kantasuomalainen valkoinen heteromies on kriisissä.

 2. Korjasin linkkiä jutusta.

  Sinänsä, Helsingissä on leijonaosa maahanmuuttajista ja toisaalta myös syrjäytyneistä, taparikollisista, yms. Se on se pohjaton reikä johon kaadetaan yhteiskunnan kaikki sonta. Ihonväriin katsomatta.

  1. Jostain syystä poliittiset metropolipuuhastelijat hesassa haluavat vain kasvattaa tuota asukamäärää laadusta piittaamatta ja se näkyy.

   1. Hesassa hirveillä on ihan kohtuuttomasti valtaa. Punikit ja hirveät haluavat Hesaan sitä roskasakkia, että ne tulevaisuudessa äänestäisivät heitä.

Kommentoi