Malliksi asiallinen maahanmuuttaja – aivan toista kuin elintasoturistit

https://www.iltalehti.fi/kotimaa/a/a9b8ee85-8a55-4d2b-9a99-5a88b408aaab

”Seida, 17, näki edessään kolme tietä: onneton elämä, itsemurha tai kotoa karkaaminen – ”Älä uhriudu”, hän neuvoo nyt muita maahanmuuttajia”

”Sohrabin mielestä maahanmuuttajanaiset suorastaan jätetään heitteille.

– Ihmisestä pitää saada ote heti, kun hän tulee Suomeen. Silloin on aika kertoa, miten Suomi toimii ja millaisilla arvoilla. Siis suomalaisen peruskoulun opit tiivistettynä.

Sohrabin mielestä kotoutuminen on velvollisuus, ei vain oikeus. Hänen mielestään esimerkiksi vapaaehtoistyö on hyvä keino tutustua suomalaisiin, ja sitä pitäisi lisätä alkuvaiheen kotoutumiseen.”

Joidenkin mielestä Suomeen pitäisi ottaa jokainen elintasoturisti elätettäväksi.

Sitä vastustavia nämä kutsuvat rasisteiksi ja impivaaralaisiksi.

Tämä nainen on esimerkki terveestä järjestä ja asiallisesta maahanmuuttajasta, joka valittiin perheineen pakolaisleiriltä eikä tullut ihmissalakuljettajien mukana  ”lihapatojen” ääreen, kuten pääosa vuoden 2015 tulijoista.

4 Replies to “Malliksi asiallinen maahanmuuttaja – aivan toista kuin elintasoturistit”

  1. Tästähän ei kukaan ole eri mieltä, vaan persut vastustavat lähes kaikkea, jossa sana on maahanmuutto olipa se mitä tahansa. Persut kantavat ikävää leimaa, joka kirves osuu myöskin näihin hyviin maahanmuuttajiin. Selitys on ollut aina, että väärät paperit, valehtelevat jne…

    1. Et viitsisi valehdella Karjalainen.
      Muutaman äänekkään ääritapauksen möläytykset eivät ole koko puolueen linja, kuten eivät sinunkaan äärikomenttisi edusta kannattamasi puolueen todellista linjaa.

  2. Normaali maahanmuutaja on ok, ei Sekoomuksen ja Kepuleiden toivomat haittamaahanmuuttajat.

Kommentoi