18 vastausta artikkeliin “Neukkulauskovaisuus nostaa päätään – yllättäen taas vasureissa”

  1. Vuoronperään nämä hallitukset nuolee ryssää, niin teki myös viime hallitus. Oksettavaa.

  2. Nii, ehkä tää Yrniaho haluaa nähdä krimi 2:n ??
    Hän kuvittelee että valloittaja suhtautuisi häneen myönteisesti??
    Ei joutuisi siperian kauimpaiseen nurkkaan??

    1. Jokainen suomalainen ymmärtää (paitsi Putkinen) sen että,Venäjä on verrattomasti suurempi maa kaikilla mittareilla. Siis ,kanattaa olla väleissä.

      1. Totta; yli 1350 km yhteistä rajaviivaa. Realistista Putkisenkin olisi se huomioida, vaan kun ei lue sellaista tarkassa lähdeaineistossa, ”http://jput.fi/Kylma_sota.htm”
        Hupaisa kokoelma muuten kopioituna sopivia tekstinpätkiä ja jatkuvasti toistuvaa jargonia.

    2. Neukkulan aikana Venäjä hyökkäsi Suomen kimppuun kahdesti yrittäen valloittaa koko Suomen, ja puna-armeija oli jo saanut käskyn hyökätä kolmannen kerran, mutta käsky peruttiin viime tingassa kun tuli julki, että sumalaiset olivat kätkeneet yli 30 pataljoonan varustuksen aseineen sissisotaa varten.

      Siis Talvisota ja Jatkosota, sekä:
      http://jput.fi/Kylma_sota.htm

      1. Ja sitä ennen Suomesta hyökättiin Neuvostoliittoon neljästi jos mukaan lasketaan -41 ”Suur-Suomi seikkailu Hitlerin Saksan liittolaisena (Bunde).

        Isälleni myönnettiin asekätkentämitali, niin demari kuin olikin (kassakaapissani vieläkin); onkos putkinen Sinun hallussasi sellainen?

        1. Mitkähän nämä ”neljä hyökkäystä Neuvostoliittoon” mahtoivat olla? Mainilan laukaukset varmaan yksi? Ja ehkä joku eksyi rajan yli? Jatkosodassa hyökättiin, mutta senkin sodan Neuvostoliitto aloitti pommittamalla Suomen kaupunkeja.

          1. Suur-Suomi-aatehan käynnistyi jo 20-luvulla; kannattaisi lukea vaikkapa hakusanalla Muurmannin legioona, heimosodat (käsitti oikeastaan kolmekin erillistä sotatoimea Vienan-Karjalaan), neljäntenä kuten jo mainitsinkin, Saksan kumppanina sotatoimien alkaminen -41 ja sotatoimet Neuvostoliiton rajan yli toiveissa Suur-Suomi Saksan rinnalla. -45 sitten tälle Suur-Suomi asialle tuli piste.
            Kannattaisi ehkä myöskin tutustua käsitteeseen sotakabinetti. Jatkosodan valmistelut alkoivat jo välittömästi välirauhan tultua voimaan.

  3. Juha, olet väärässä.

    Ei nämä kommunistit ole koskaan unohtaneet suurta ihannettaan Venäjää. Ovat aina toimineet Venäjän hyväksi ja Suomea vastaan. Ei ole olemassa esimerkkiä siitä, että kommunistit olisivat halunneet Suomen maanpuolustuskyvyn kasvavan – ne ovat aina halunneet Suomen puolustuskyvyn heikkenevän, jotta ryssä valloittaisi Suomen. Kuvittelevat siten pääsevänsä nomenklatuuraksi Suomeen.

  4. Kommunisteilla ei ole Suomessa valtaa enempää kuin kenelläkään takarivin taavilla. Puhukoon rauhassa mitä sylki suuhun tuo. Päättäjät ovat muualla. Lievemmin sanottuna on outoa jos joku kommunisti ihailee nykyVenäjää, kun sen pääviskaali ei ole kommunisti ollenkaan. Toisaalta asia on toinen jos haluaa olla välilöissä Venäjän kanssa. Oli kommunisti tai ei. Hävittäjäkaupat ovat siinä vähäinen asia.

    1. Eemeli, juurinkin näin. Enemmän olisin huolissaan Kokkareista ja Kepuleista jotka veljeilee ihan päivänvalossa ryssien kanssa.

  5. Rohkenen olettaa ettei KREML reagoi yksittäisen Varkautelaisen huru-ukon nouseviin tauluihin tähtäilyyn.Voit olla levollinen.

    1. Suomen Kommunistisen puolueen jäsenmäärä on alle 3000 jäsentä. Näitä uhkaa lähinnä sukupuutto… nämä ei uhkaa muita kuin itseään, eli olemassaolo on jo näillä uhattuna. Eihän näitä ole missään päättävissä elimissäkään. Kuka näitä pelkää on jo itse harhainen…

  6. Nyky-Venäjä on fasistinen. Kuvittelin kommunistien iahnnoivan Neuvostoliittoa siksi että sekin oli kommunistinen valtio. Mutta olin ainakin osittain väärässä, Kommunisteista ainakin osa ihaili Neiuvostoliittoa koska se oli Venäjän imperiumi.

    Olisihan se tietysti hienoa, jos Venäjä olisi huolissaan Suomen uusista hävittäjistä. Niiden vaikutus olisi silloin toivottuakin suurempi, joten miksi tämä Yrttiaho puhuu hukkaan heitetystä rahasta?

    1. Nyky-Venäjä on enemmänkin riistokapitalistinen ja ääri sellainen. Siellä ihaillaan Stalinia, rahaa ja valtaa. Sairas maa.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *