On se kumma, kun syy siviilien kuolemiseen on kaikenlaisten haukkujien mielestä aina muissa kuin islamisteissa

https://www.aamulehti.fi/a/6cc11974-29da-4648-a372-f4414ee12e67

”Ainakin 15 ihmistä, mukaan lukien kuusi lasta, on kuollut turvallisuusjoukkojen operaatiossa Sri Lankan itäosassa, maan poliisi tiedotti lauantaina.

Uutistoimisto AFP:n mukaan viranomaisten piirittämät miehet laukaisivat räjähteet islamistien piilopaikaksi epäillyssä rakennuksessa lähellä Kalmunain kylää. Tilassa oli naisia ja lapsia.”

Siis viranomaiset piirittivät ja islamistit laukaisivat itse pomminsa tappaen siviilinsä.

Mikään ei olisi estänyt sallia siviilien poistua.

Kuitenkin AL uutisoi ikäänkuin syy olisi turvallisuusjoukoissa.

”15 kuollut turvallisuusjoukkojen operaatiossa Sri Lankassa”

5 Replies to “On se kumma, kun syy siviilien kuolemiseen on kaikenlaisten haukkujien mielestä aina muissa kuin islamisteissa”

 1. Kyllä, vika on muissa ei islamilaisissa terroristeissa. Kyllä, se on totta kun totuuden torvi AL uutiset näin kertoo. Allahu akbar vaan kaikille, thaaaank uuu.

 2. Eniten minua v..ttaa uutisoinnissa, että se ja se islamistiryhmä on ottanut VASTUUN siitä ja siitä terroriteosta. Yksikään terroristiryhmittymä ei ole ikinä ottanut VASTUUTA. Vastuun ottaminen tarkoittaa sitä että hyvittää tekosensa. Jos minä esim kivitän naapurin ikkunat, otan VASTUUN vasta sitten kun hyvitän tekoseni. Tässä vastuu-termin käytössä uutisoinnissa jaan kyllä risuja ylelle ja muille medioille: Oikea tapa uutisoida olisi, että se ja se terroristiryhmä on sen ja sen iskun takana, eikä ottanut VASTUUN!

 3. Aamulehti on muslimi- ja maahanmuuttotaustaisen erikoisjulkaisu

  Kun Afrikassa tai Lähi-idässä ihmiset sotivat, niin AL on vaatimassa näille ihmisille pääsyä EU-alueelle, mieluummin Suomeen.

  AL:n tyylinäyte 27.4.2019 sivu A33

  EU:ta on myös arvosteltu

  • Ihmisoikeusjärjestöt ovat arvostelleet EU:ta siitä, että se on jättänyt meripelastuksen liikaa Libyan rannikko-vartiostolle ja ettei siirtolaisten huonoihin oloihin Libyassa ole puututtu tarpeeksi.

  • Osa siirtolaisista on joutunut Libyassa väkivallan, ryöstöjen ja ihmiskaupan uhreiksi.

  ****
  Libyan merialueen valvonta kuuluu libyalaisille – ei millekään EU-maalle
  Ympäri Afrikkaa käydään sotaa – ihmisiä kidnapataan, tapetaan, naisia joukko raiskataan ..
  Kuuluvatko EU-alueen lähialueet vastuullemme? Jos kuuluvat, niin miksi vain lähialueet?

Kommentoi