Rakkikoirat räksyttävät ja haaskalinnut ryntäävät osille

https://www.iltalehti.fi/viihdeuutiset/a/6b527d41-b9cb-46d5-9947-06b4916f0dbe

”Pihla Viitala muistuttaa Matti Nykäsen puolisoiden pahoinpitelyistä – käy ärhäkkää suukopua somessa”

Toki sekin on osa Nykäsen historiaa eikä se ollut mitenkään hyväksyttävää.

Silti en ymmärrä tuon Viitalan avautumista muuten kuin femakkoräksytyksenä.

Valitettavasti rakkikoirat alkavat räksyttää, kun tilaisuuden saavat.

14 Replies to “Rakkikoirat räksyttävät ja haaskalinnut ryntäävät osille”

 1. Muutin tuon osoitteen linkiksi.

  Mutta täytyy sanoa että en minäkään mitään yksiselitteistä sankaria näe. Hän oli viimeisiä kovaa työtä tehneitä urheilijoita, mutta toisaalta väkivaltainen taparikollinen. Ilman mäkihyppytaustaa hän olisi ollut todella vihattu paskiainen. Kyllähän virheensä myönsi, mutta ei niistä koskaan oppinut.

  Puolet sankaria, puolet sikaa. Koska ulostuloista se 99% on sankariin keskittyvää, sallittakoon tuo 1% myös.

  1. En minäkään Nykästä alkuunkaan mallityyppinä pidä.
   Eihän se osannut kuin rähinäviinaa juoda, kuten eräs tuttavanikin.
   Lähinnä ihmettelen, tuota Viitalan motiivia, kun se Nykäsen toiminta ei käsittääkseni suoraan häntä koskenut.

  2. Matti nousi nuorena ei kouluja käyneenä ADHD vaikeutti hänen elämää, muut kuppasivat ympärillä rahaa ja mainetta itselleen. En sano että oli se helpoin elämä. Mutta se oli hänen elämä, ei kenenkään muun.

   Minunkin kohdalla voidaan tulla sormella osoittamaan tai selkään taputtamaan. Niin,,,silti he ei tiedä minusta paskaakaan. Halu elää korostuu kun käyt kuoleman porteilla, silloin ei kiinnosta mitä mieltä toinen on sinusta. Matilla oli varmasti myös hauskaa eläessään, arvostan tälläistä oman tiensä kulkijaa enemmän kuin lampaita joilla ei ole mitään annettavaa ja heidät unohdetaan… syntyi ja kuoli ihmiset.

 2. On ihan totta että tietyt kiihkofeministit näkevät heti punaista jos mistään miehestä kirjoitetaan positiivista. Ihan sama onko se elävä vai kuollut, nykyajan henkilö vai historiallinen. Aika lailla jokainen maamme kansallishistorian merkkihenkilökin haukutaan säännöllisesti.

  Se on toki ikävää toimintaa ja omiaan saamaan feminismin ylle kaikki vihat.

 3. Sanotaanko näin että kun kuollutta mollataan, se on jo tosi törkeää. Matti eli hänen elämän, ei kenenkään muun. Antaa nyt jumalauta ihmisten elää se oma elämä. Minä nostan hattua kaikille jotka uskaltaa rikkoa rajoja ja olla omana itsenään, massan keskeltä on helppo huudella. Todella oksettava ulostulo tältä Viitalalta.

  Honor, se heille jotka elivät omanlaisen elämän.

 4. Totta puhuen jos kuolleita ei saisi mollata, maailmassa olisi aika monta ex-diktaattoria ja ex-murhaajaa joiden mainetta riennettäisiin puolustamaan.

  On ihan toinen asia miten järkevää sitä on tehdä nyt kun ihmisillä on ikävä ja lämpimät muistot mielessä. Nyt olisi parempi olla kunnioitusta, syväluotausten paikka on joskus toiste.

 5. Mäkihypyn ykkönen ja taitaa pysyä vielä aika kauan ainakin toisilta suomalaisilta saavuttamatta?
  On samalla todettava että aika monella menestyjällä on se toinen puoli.

 6. Minun puolestani kuolleita saa mollata, mutta olisiko femakoillakin paikallaan odottaa sen verran että ruumis ehtii kunnolla jäähtyä. Muistan vielä hyvin Kaarina Hazardin törkykirjoirtuksen Toni Halmeesta.

 7. No,näyttelijällä on ”näyttelijän lahjat” että hiukka vois ajatella sitä elämän toistakin puolta kuin lähtökohtia taipaleineen mitä elämän varrella voi tapahtua.

  Tietenkään ei voida hyväksyä väkivaltaa tekoineen ” mutta metoo etsii tiettävästi ne kuuluisat porsaanreiät# vaikka takalistostaan”.

  Väitän että Nykänen on tehnyt urallaan enemmän Suomea tunnetuksi urheilullaan kuin jokin ”näyttämönousukas”.

 8. Aina ohjeistetaan somekirjoittelun suhteen, että se, mitä et pystyisi sanomaan päin naamaa, jätä se sanomatta myös somessa.

  Olisikin mielenkiintoista nähdä, kuinka moni pystyisi sanomaan nyt esiin tulleet kommentinsa päin naamaa esim. Matti Nykäsen äidille, siskolle ja leskelle.

Kommentoi