”tasa-arvo” mahtavasti voimissaan….

https://www.iltalehti.fi/pinnalla/a/a32707ba-61f8-4597-aa4e-8c3459b1a0b6

”Näin naisille suunnattu, verkostoitumiseen tarkoitettu Her Global Network -yhteisö sai alkunsa.
Muutamassa vuodessa yhteisöt ovat levittäytyneet 14 eri kaupunkiin ympäri maailman (mutta valitettavasti eivät Suomeen!)(Kommentti jutun kirjoittajalta – femakkolinjaa). Nyt yhteisö on julkaisemassa Hon-sovellusta, jota Baaam-lehti nimittää ”Linkediniksi ilman miehiä”. Sovellus tulee ensin käyttöön Tukholmassa ja laajenee tulevaisuudessa mahdollisesti muihinkin kaupunkeihin.”

Siis naisille pitää olla ikiomat systeemit, jotta voivat puuhastella ilman miehiä, ja se on sallittua ”tasa-arvon” nimissä.

Kaikki pelkästään miehille oleva on törkeää ”tasa-arvon” loukkaamista ja pitää kieltää.

6 vastausta artikkeliin “”tasa-arvo” mahtavasti voimissaan….”

 1. Älähän nyt, Juha. Annan ihan mieluusti heille lapion että kaivavat oman kuoppansa vielä vähän syvemmäksi. Ei tämä peli muuten lopu.

 2. Toki ymmärrän että kaikki naisten oma keskinäinen toiminta ärsyttää ja vituttaa konservatiivista, sovinistista ja rasistista miestä, olkoon tämä sitten kotoisin Nigeriasta tai Suomesta.

  Sitä en ymmärrä, miten ihmeessä myös ”juhakin” elämä ja tasapaino tuosta noin valtavasti järkkyy?

 3. Vanha kansa sanoi: siihen hullu repeää mihin rupeaa.
  Naisasialiike eli feminismi saavutti länsimaissa sen mitä sillä voi saavuttaa noin viisikymmentä vuotta sitten. Ideologia ei kuitenkaan lakkauta itse itseään. Senpä vuoksi feminismi radikalisoitui. Feministinen erillaisuusteoria polki allensa tasa-arvofeministit, ja rupesi pyrkimään matriarkaattiin eli naisten ylivaltaa. Lisäksi feminismi kääntyi marxismiin ja siitä tuli kulttuurimarxixmin lippulaiva.
  Feministit jaksavat mälvätä edelleen patriarkaatista. Se pitää tuhota. Patriarkaattihan tarkoittaa, että miehillä on ylivalta perheessä, työpaikoilla, kulttuurissa, kaikkialla.
  Jokainen länsimaan asukas tietää, että tämä on hölynpölyä, mutta tällä sloganilla feminatsit edelleen ratsastavat.

  Feministit kuvittelevat taistelevansa toista sukupuolta vastaan. Tämä on dualistista harhaa. Ihminen joutuu taistelemaan luontoa ja toista ihmistä vastaan.

  Mies on tehnyt kaikki keksinnöt, joista moni on helpottanut myös naisten elämää, mies on keksinyt myös e-pillerin.
  Kirjallisuus, kuvanveisto, taiteiden eri muodot ovat miesten aikaansaannoksia, naiset ovat näissä marginaalinen ilmiöä, esimerkiksi kirjallisuuden saralla Jane Austen.

  Nainen on kuulemma nyrkin ja hellan välissä. Missä mies sitten on? Perheenelatuksen ja pomon ruoskan välissä. Ennen muinoin, kun orjuus oli normaali käytäntö, miesorjat olivat kysytympiä kuin naisorjat. Heitä tarvittiin kaivoksille, kaleereille ja muihin koviin töihin. Naisorjiakin tarvittiin seksileluiksi ja lastenvahdiksi, mutta paljon vähemmän kuin miesorjia.

  Femakot jaksavat laulaa entisaikojen naisen alistetusta asemasta ja miesten ylivallasta.
  Missä sitten sijaitsi tämä miesten ihannevaltio? Ei tietenkään missään, jokaisessa yhdyskunnassa oli eliittimiehiä ja heidän eliittinaisiaan, ja sitten oli sorrerru luokka, johon kuului sekä miehiä että naisia.

  Sylvi Kekkonen on sanonut.” Pientä on miesten alistamisen halu naisia kohtaan verrattuna naisten alistamisen haluun toisia naisia kohtaan”.

  ”Sukupuolentutkimus ei ole tiedettä, vaan miesvihamielinen ideologia, jonka opiskelu rahoitetaan verovaroin.” – Jos tämä tekstiviestini julkaistaan Lapin Kansassa (nykyään Kalevan omistama) veistän pilkan seinään.

 4. Niin sanotut profeministit ovat säälittäviä tapauksia. Miehenpuolikkaita, joiden on katkera niellä tosiasia, että marxismi on kuollut ja kuopattu.

 5. Aina ajoin kuuluu järkeviäkin ideoita. On vielä parannettavia asioita, molempiin suuntiin. Ei maailma ole valmis.

  Ne vähät järkevät ideat vaan hukkuvat tuohon jäätävään huutamiseen ja ylilyönteihin mitä moderni valtavirran feminismi tarjoaa.

  Se on sääli. Arvostan maailman parantamista, mutta en sen tuhoamista.

Kommentoi