Tässä olisi oikea malli elintasoturistien elättämiseksi

https://www.iltalehti.fi/ulkomaat/a/2adae300-268d-4178-820e-a82d5ad63e0a

”Richard Gere närkästyi Italian tylystä turvapaikkapolitiikasta – sisäministeri Salvini vastasi: ”Elätä heitä huvilassasi””

”– Hän (Gere) voi ottaa kaikki pelastusaluksella olevat ihmiset mukaansa Hollywoodiin yksityiskoneellaan ja elättää heitä huviloissaan. Kiitos Richard, Salvini sanoi.”

Asia yksinkertaistuu, kun elintasoturistin Eurooppaan tuonut asetetaan velvolliseksi elättämään jokainen tuomansa turisti.

Samoin Norja, joka räksyttää norjalaisen meritaksin turistimatkustajista, voi ottaa ne sieltä taksista Norjaan elätettäväksi.

Todelliset pakolaiset ovat luku sinänsä ja heitäon otettava vain pakolaisleireiltä normaalin järjestelmän mukaisesti.

Jaa käyttäen:


13 Replies to “Tässä olisi oikea malli elintasoturistien elättämiseksi”

 1. Samat terveiset, jotka sisäministeri Salvini lähetti Richard Gere’lle. pitäisi lähettää ministeri Maria Ohisalo’lle (vihr.). Ministeri asuu 700- sadantuhannen arvoisessa merenrantahuvilassaan.

  ***

  Seuraava avaus liittyy aiheeseen:
  https://www.pirkanblogit.fi/2019/albanus/sunnuntaina-pelastettiin-jalleen-81-siirtolaista-libyan-edustalta/

  Sunnuntaina ’pelastettiin’ jälleen 81 siirtolaista Libyan edustalta

  Taksibisnes on pääsemässä taas vauhtiin. Parivuotta sitten kymmenkunta NGO -alusta siirsi yli 600- tuhatta pakolaista Libyan merialueen tuntumasta EU-alueelle. Alkaako sama uudelleen?

 2. Jokaisen suomalaisen politikon joka näitä tänne haluaa tulee olla valmiina majoittamaan heidät kotiinsa, erimerkkinä muille.

 3. Kieltämättä Suomessakin moni hyvin varakas vasemmistoaktiivi huutaa tyyliin ”miksei joku muu tee mitään” samalla kun lapioi itse rahojaan veroparatiiseihin.

 4. Mitkä Euroopan maat tarjoavat siirtolaisille eniten sosiaalisia etuja?
  [Tilastoa vuodelta 2015]
  *
  ITALY
  • No right to work until asylum granted, or during first six months, whichever comes first.
  • State pays 35 euros/day for each person housed, but most of this goes to the centres providing the meals and shelter. Asylum seekers are entitled to 2.50 euros per day pocket money. Classes in Italian provided in some centres.
  • On approval: right to work; stay permit of one, three or five years; no cash or housing.
  *
  FINLAND
  • Cash grant of 316 euros/month for a single adult and 267 euros for partners and adult children; meals must be paid for. If meals are provided, cash grant is 93 or 76 euros per month.
  • Must do unpaid community service as step towards integrating or risk losing part of the grant; cannot work elsewhere for first 3-6 months.
  • Can apply to receive up to 1,000 euros to return home.
  • On approval: three years’ state-financed housing; full welfare benefits, schooling, day care and child benefit; language lessons and help with finding a job

  *
  Which European countries offer the most social benefits to migrants?

  https://www.euronews.com/2015/09/16/which-european-countries-offer-the-most-social-benefits-to-migrants

  16/09/2015

 5. Joillekin ratkaisu on se, että koska olot Libyassa ovat niin ankeat niin haetaan sinne saapuvat siirtoliaset Eurooppaan. Ja entäs sitten, mistä työpaikat ym? Monella siirtolaisella on varmaan hohdokas kuva Euroopasta ja siellä maksettavista huomista palkoista. Mutta kuinka monella on valmiuksia mihinkään työhön?

  1. ”Joillekin ratkaisu on se, että koska olot Libyassa ovat niin ankeat niin haetaan sinne saapuvat siirtoliaset Eurooppaan. Ja entäs sitten, mistä työpaikat ym?”
   .
   Juuri näin.
   .
   Lisäksi pitää myös ajatella mitä tapahtuu sen jälkeen, kun Libyassa ankeissa oloissa olevat afrikkalaiset pakolaiset on siirretty EU-alueelle. Jokseenkin varmaa, on, että pian tyhjentyneet tilat Libyassa täyttäisi uusi pakolaisaalto.

 6. Näin usa’sa – jää nähtäväksi saako Trump tavoitettaan läpi tälläkään kertaan. USA:n politiikassa on mukana melkoinen määrä latinoita.

  ******************

  https://www.hs.fi/ulkomaat/art-2000006202694.html
  13.8.2018

  Trumpin uusi määräys saattaa jopa puolittaa laillisen maahan¬muuton Yhdysvaltoihin

  Vähän ansaitsevilta maahanmuuttajilta voidaan evätä oleskelulupa lokakuun puolivälistä lähtien.

  PRESIDENTTI Donald Trump antoi maanantaina määräyksen, joka saattaa asiantuntijoiden mukaan jopa puolittaa laillisen maahanmuuton Yhdysvaltoihin.

  Määräyksen mukaan maahan tulleilta evätään kansalaisuus ja pysyvä työlupa, elleivät heidän tulonsa ole riittäviä tai jos he ovat joutuneet turvautumaan sosiaaliapuun. Uusien sääntöjen on määrä tulla voimaan 15. lokakuuta.

  ”Periaatteena on vanha amerikkalainen arvo, ja se omavaraisuus”, Yhdysvaltojen siirtolaisviraston johtaja Ken Cuccinelli perusteli päätöstä.

  Määräys on osa Trumpin pyrkimyksiä suitsia sekä laillista että laitonta siirtolaisuutta, mutta se osuu köyhiin, etenkin Latinalaisesta Amerikasta tuleviin maahanmuuttajiin.

Kommentoi