Tulonsiirtoautomaatti sen kuin paisuu – Mihin helvettiin olemme menossa?

https://www.iltalehti.fi/politiikka/a/480ccb97-b0af-4b63-9b5f-d162fda28d90?utm_campaign=kiintea_iltalehti_uutisboksi_201808&utm_medium=almainternal&utm_source=aamulehti.fi

”Professori: Suomeen on syntynyt mittava tulonsiirtojen varassa elävä uusi luokka – ”Mihin helvettiin olemme menossa?””

”Tulonsiirtojärjestelmästä on kehittynyt automaatti, joka pyrkii vain kasvamaan; kasvusta hyötyjiä on lukumääräisesti moninkertainen määrä häviäviin verrattuna. Kun politiikasta/vaaleista tehdään tulonjakokysymys, lopputulos on helposti ennustettavissa. Eikä sillä varmaan ole mitään tekemistä taloudellisen tehokkuuden ja pitkän aikavälin hyvinvoinnin maksimoinnin kanssa.”

Ns. perustuloautomaatti takaisi sen, että tilanne menee entistä järjettömämmäksi ja yhteiskunnan elättien määrä paisuu kestämättömäksi.

4 vastausta artikkeliin “Tulonsiirtoautomaatti sen kuin paisuu – Mihin helvettiin olemme menossa?”

  1. Onneksi en kuulu kirkkoon enkä mihinkään muuhunkaan mielikuvitusjärjestöön, eli en joudu heidän helvettiin, hopeanuolikerhoon olen kuulunut, woah!

    Tämä edellinen huolestuminen on vain yhden miehen tutkimus asioista.

    Olisin huolestunut myös kasvavasta köyhien määrästä ja tuloerojen kasvamisesta, nuorisotyöttömyydestä, eläkeläisten toimeentulosta, pitkäaikaistyöttömien jaksamisesta, sairaista ja heidän jaksamisestaan, Suomen puolustuksen määrärahojen korottamisesta 2% tasolle/ bkt koska Venäjä vielä hyökkää, omavaraisuusasteesta ruoantuotannon suhteen Suomessa, luottokelpoisuuden menettäneiden kasvavasta määrästä, autioituvista pikkukylistä, teiden huonosta kunnosta, sähköverkon surkeasta kunnosta, parista ydinvoimalaitoksesta joita Suomesta puuttuu, lapsettomuudesta nuorten aikuisten elämässä ja siitä voittaako U20 leijonat ensi yönä klo 15:00 Sveitsin jotta päästään loppuotteluun.

    Silleen, tälleen, tuolleen,,,,

    1. piip-piip-piip-tingelitangeli-tingelitangeli-tingelitangeli

      tärkeä tiedoite:

      Jääkiekon U20 MM: Välieräottelu FIN – SUI
      02:50 – 04:50
      Jääkiekon U20 MM-kilpailut, välieräottelu Suomi – Sveitsi. Selostus Simo Leinonen. Vancouver, Kanada.

      siis: TV2

      1. Huoli kasvaakin vasta sen jälkeen jos Suomi voittaa Sveitsin, koska ei voiteta sitten sitä seuraavaa,,,,prrrrkle, miten tämän kestää, saisiko pilleriä, puikkoa, pulveria, röntgeniin, kipsi päähän ja pakettiin.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *